• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba, canim takım arkadaşları.
Tartıdan once son gün.
Yarin için hedefler kac?
Benim hedefim -500 falan
Sizde yazın da biraz konuşalım, tartışalım bir şey yapalim ben biraz sıkıldım sanirim, yada yarin cuma ya onun heyacanı sanirim.
Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti ,geciyor?
Yarin tartiya hazir misiniz?
Toplu cevap yazayım dedim🥰 ben iyiyim sizler nasılsınız?
şuana kadar büyük bi kaçamak vs olmadı inşallah akşama da olmaz.
yarın tartıya hazır gibiyim inşallah.
en az -1000 gr bekliyorum ama -900 de olabilir bilemedim. Fazlası olursa göbek bile atarım 🤣

en az -1000 gr bekliyorum ama -900 de olabilir bilemedim. Fazlası olursa göbek bile atarım 🤣
Aman kacamaklardan uzak dur canim..
Artik saat 6 yi gecmis, yeme eylemini bitir..
Bundan sonra sekersiz cay,kahve,su, maden suyu bska bir sey surme agzina..

Canim benim hedefim 1 kilo idi bakalim nasil olacak , dun azicik diyetimden sastim bu sabah dun gordugum rakami goremedim tartida :KK43:
Sen neler yaptin bugun?
Rusyada normallesme surecinde turist kabul edecekler bence, umudunu kaybetme..
Iyi dusun iyiyi cagir canim..
Ben bir haftada 1 kilo veremedim henüz yarında bu gercekleşmiycek sanirim ama en azinda 66.4 olsam iyi benim için.
Bu arada ben ge en hafta: 66.9 kg dim dimi 1. Sayfayada oyle yazıyor.
Inşallah dediğin gibi olur.

Oooo masallah.

Ben bir haftada 1 kilo veremedim henüz yarında bu gercekleşmiycek sanirim ama en azinda 66.4 olsam iyi benim için.
Bu arada ben ge en hafta: 66.9 kg dim dimi 1. Sayfayada oyle yazıyor.
Inşallah dediğin gibi olur.
Canim ulkelerin ekonomileri cok kotu durumda bu virusten oturu, o sebeple malesef yurt disi ucuslarini yavas yavas her ulke aciyor..
Turistlerede izin verecekler mecbur..
Senin vizen pasaportun hazir mi?
Hazirsa hemen yasak kalkar kalkmaz gorursun esini...
Ben 1 yil bekledim esimi nisanliylen sadece 1 kez gelebilmisti o sene..
Sonrada evlendik benim Turkiyede okulum bitmemisti , okulumun son 2 yilinida 6 ay esimin yaninda 6 ay Turkiyede gecirdim..
Boyle zor zmaanlardi ama o zamanlardaki ozlem, hisler, ask bambaskaydi onuda soyliyiimmm..
Yan yanayken oyle olmuyor :))

Öyle kötü bi durumum var ki benim 🙄 eşim 8 de işten çıkıyo yemek yememiz çok geç oluyo🥺
Canim sen ondan once ye, ben butun ogunleri esim ve cocuklarimdan ayri yiyorum..
Onunla masaya oturursun, suyunu, kahveni icer sohbet edersin..
8 cok gec , kilo vermeni etkiler...

Canim ulkelerin ekonomileri cok kotu durumda bu virusten oturu, o sebeple malesef yurt disi ucuslarini yavas yavas her ulke aciyor..
Turistlerede izin verecekler mecbur..
Senin vizen pasaportun hazir mi?
Hazirsa hemen yasak kalkar kalkmaz gorursun esini...
Ben 1 yil bekledim esimi nisanliylen sadece 1 kez gelebilmisti o sene..
Sonrada evlendik benim Turkiyede okulum bitmemisti , okulumun son 2 yilinida 6 ay esimin yaninda 6 ay Turkiyede gecirdim..
Boyle zor zmaanlardi ama o zamanlardaki ozlem, hisler, ask bambaskaydi onuda soyliyiimmm..
Yan yanayken oyle olmuyor :))
Umarim dedigin gibi olur, pasaport lar ve kizlarim için babasında izin belgesi hazır ama vize yok.
Sende zor günler geçirmişsin, bizde ilk gittiğinde cok romantik geçiyordu ama artık oda bende bu durumdan sıkıldım.

Canim sen ondan once ye, ben butun ogunleri esim ve cocuklarimdan ayri yiyorum..
Onunla masaya oturursun, suyunu, kahveni icer sohbet edersin..
8 cok gec , kilo vermeni etkiler...
Kesinlikle çok etkiliyo. Bu haftadan sonra onu da düzene sokayım canım. Bu hafta böyle geçti gitti

Iyi aksamlar
OMAD yapacagim dedim ama sucu reglime atiyorum. Yapmadim.
Ama kotude beslenmedim

Doktor sonrasi Eve gelince saat 1 de
Keto kahve ve keto antep fatbomb um

Aksam ise
Burger
Cheddar
3 Gr mayobez
10 tane Ceviz

Makrolarim guzel oldu ama yag daha almam gerekiyor. Program a yarin duzenlice yazip paylasirim.

Spor
1 5 saat yuruyus. Sonucu 15815 adim
Su 2,5 L

Yatana kdr 3,5 Olur

Yarin guzel bir donus rakami Olur insallah

Eklentiler

• IMG_20200604_172648_507.webp
    IMG_20200604_172648_507.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 32
Bugün ki menüm
Sabah bir galeta birbuçuk haşlanmış yumurta 10 zeytin bi dilim peynir biraz lor yeşillik
Öğlen 5 badem 5 fındık bi kare bitter Türk kahvesi
Akşam 100 gram kaşarlı mantar 100 gram tavuk
2.5 litre su ama yatana kadar 3.5 geçer
Yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @Aycaokurcan
takım tümden yumurtacı oldu.
Merhaba, canim takım arkadaşları.
Tartıdan once son gün.
Yarin için hedefler kac?
Benim hedefim -500 falan
Sizde yazın da biraz konuşalım, tartışalım bir şey yapalim ben biraz sıkıldım sanirim, yada yarin cuma ya onun heyacanı sanirim.
bende -500 hedefliyorum. altını istemiyorum üstü her şekilde kabulüm. yarın için bende değişik bir heyecan içerisindeyim kalbim kelebekler gibi uçuyor.

takım tümden yumurtacı oldu.
bende -500 hedefliyorum. altını istemiyorum üstü her şekilde kabulüm. yarın için bende değişik bir heyecan içerisindeyim kalbim kelebekler gibi uçuyor.
Ay bu hafta ac ac gezdiğine değicek merak etme ben inaniyorum.

Yarin takimimiz bomba gibi gelecek bence :))
hiç kötü menüye denk gelmedim. bende güzel sonuçlar bekliyorum

Öyle kötü bi durumum var ki benim 🙄 eşim 8 de işten çıkıyo yemek yememiz çok geç oluyo🥺
bekleme canım biliyorum aile bütünlüğünü sağlamak için yapıyorsun ama bu geçici bir süreç. yine ailelerimizle yemek yiyeceğimiz günler gelecek
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 ck kaymak, 1 dilim peynir.
Oglen:2 yumurtadan menemen, 1/2 yufka, 1 salatalik.
Ara: 8 kiraz, ve biraz dut.
Spor: 30 dk zumba.
15 dakika lesliye
100 mekik.
100 suguat.
6000 adim.
Su: 4 litre.
erciyes111 erciyes111
bence bu yufkalar senin kilo vermni yavaşlatıyor çünkü göze batan bir yiyecek o var. ama menün güzel.
Iyi aksamlar
OMAD yapacagim dedim ama sucu reglime atiyorum. Yapmadim.
Ama kotude beslenmedim

Doktor sonrasi Eve gelince saat 1 de
Keto kahve ve keto antep fatbomb um

Aksam ise
Burger
Cheddar
3 Gr mayobez
10 tane Ceviz

Makrolarim guzel oldu ama yag daha almam gerekiyor. Program a yarin duzenlice yazip paylasirim.

Spor
1 5 saat yuruyus. Sonucu 15815 adim
Su 2,5 L

Yatana kdr 3,5 Olur

Yarin guzel bir donus rakami Olur insallah
afiyet olsun canım
Ay bu hafta ac ac gezdiğine değicek merak etme ben inaniyorum.
hafta boyu aç değildim hiç. ama bugün açım ve gerçekten aç kaldım bu saatten sonra yemek yemem artık. su ile idare edeceğim.

Yaa kıyamam 😂😂

Hiç canını sıkma bu hafta menülerin çok güzeldi çok güzel bir eksi geliyor bence 🥰🥰 bugünkü menünü de beğendim

Harika canım 👏👏 güzel bir eksi geliyor Cuma’ya 🥰🥰

Canım onlar hızlı gittikleri için ve açık havada olduğun için sıkıntı olmaz bence tabi çok fazla yoğunluk yoksa. Hasta olmak için aldığın virüsün yoğunluğu da önemli. Kötü düşünme kötü olmasın ☺
İnşallah birşey olmaz canım, haklısın açık hava en azından. Ben bundan tereddüt ederken yakında kapalı mekanda kalicaz iş yüzünden. Ne yaparım bilemiyorum bu ruh haliyle

Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
Ne kadar uzun sürmüş canım, normalde de böyle uzun bir işlem mi? İnşallah hepsine değer bebişin bir agusuyla unutursun bu günleri 💗

Back
X