- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
bana da nazar değdi heralde ya bak + çıkmamın sebebini bulamıyordum teşhisi şimdi koydum , ki o kem gözlüüüü kim kim kimmm bana bunu yaptı kimmmmtüm günlerini çok beğendim maşallah sana maşallah nazarım değmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da nazar değdi heralde ya bak + çıkmamın sebebini bulamıyordum teşhisi şimdi koydum , ki o kem gözlüüüü kim kim kimmm bana bunu yaptı kimmmmtüm günlerini çok beğendim maşallah sana maşallah nazarım değmesin
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim
geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755
@YawrukushCEYDOS @Kozmogirl17
Günaydınnn
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760
CEYDOS @Yawrukush
gecen hafta 59.0
Bu hafta 58.5
Fark 0.5
Yüzde 0.847
Eki Görüntüle 2644769
Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS @Yawrukush @deniz diyette @Beklenen2 @1delimavi
kaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba❤
CEYDOS @Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52
Eki Görüntüle 2644778
hepiniz harikasınızzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrr

Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5
Eki Görüntüle 2644756
Bu hafta böyle oldu özür dilerim![]()
bu hafta ceydoşun çukura düşüreceği zavallılar üçümüzüz galiba , üçümüzde + 200Geçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslındaönümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem
![]()
nazar bunlar nazarçok güzel canım tebrik ederim.Izne ayrilmadan 68
Bu hafta :66.1
Fark : - 1,9
Yüzde :2,79
Gelecek hafta Hedef : 65.5
WWc e cikamadim ayriyetten regl im. Insallah Pazartesi 65 i ucundan gorurum
aramıza hoş geldiniz, ne güzel -800 ile giriş yaptınız takıma , hep böyle gider umarım :)selamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:
gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97
Eki Görüntüle 2644815
@YawrukushCEYDOS
aramıza hoşgeldiniz , sabit olmakta güzel . diğer cumaya eksiye düşersiniz bence :)İlk haftam olduğu için değişim yok :) 76.5 ile başlıyorum bakalım.
Sagol canim hedefime ulasana kadar sadece cuma gunu serbest gun yapacagim kendimi oyle sartlandirdim bu haftatüm günlerini çok beğendim maşallah sana maşallah nazarım değmesin
tebrikler canım
afiyet olsun bugün ödülünde yersin canım pestilini bolca.PERSEMBE MENUM
SAAT 12.15TE (Yemek saatim gecti,pestil ve cevizleri yiyemedim.)
Eki Görüntüle 2644736
SAAT 18.20DE
Eki Görüntüle 2644735
SU: 2.3 lt , 1 lt kahve, 250 ml cay
SPOR: Sabah 40dk, aksam 1 saat site icinde cocuklarin pesinden yurume ve kosma, ev isi..
O zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Gecen hafta:66.1
Bu hafta:64.7
Fark:1.400 gr
Yüzde: %14
Gelecek hafta için hedef kilo: 63
Yüzdem doğrudur umarım
hayran kaldım sizeeeeeIzne ayrilmadan 68
Bu hafta :66.1
Fark : - 1,9
Yüzde :2,79
Gelecek hafta Hedef : 65.5
WWc e cikamadim ayriyetten regl im. Insallah Pazartesi 65 i ucundan gorurum
cok tesekkur ederimaramıza hoş geldiniz, ne güzel -800 ile giriş yaptınız takıma , hep böyle gider umarım :)
neyi beğenmedim biliyor musun simidi çok olmuş ama yapacak bişey kalmamış diğerleri güzel.Günaydın kızlar her zamanki gibi geriden geliyorumyetişemiyorum artık. Dünkü menümu de yazayım
Sabah
Iki dilim peynir, beş zeytin, 3 kaşık menemen, bir tk bal, dereotu, yarım simit
Öğle
Bir yumurta, iki lokma ekmek, domates, salatalık, biber
Ara
Bir bardak nescafe
Akşam
Bir buçuk kase ezogelin çorba, dört kaşık yoğurt
Ara
On tane siirt fıstığı
Su 2 litre
Spor 100 tane bisiklet hareketi
CEYDOS @Yawrukush @asena87 @Milana firuze
tebrik ederim canım harika bir eksiGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim
geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755
@YawrukushCEYDOS @Kozmogirl17
takım adında üzüldüm tabi ama en çok senin adına üzüldüm. çok istikrarlıydın. ama toparlarsın bu hafta ben sana inanıyorum.Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5
Eki Görüntüle 2644756
Bu hafta böyle oldu özür dilerim![]()
harikasın ne güzel düşmüş bu hafta.Günaydınnn
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760
CEYDOS @Yawrukush
ne çok bekledim ben bu sonucu sevinçten uçuyorum
hımmm 2 haftadır bildirim yapılmıyordu + lar birikmiş ondan demekki. haftaya düzelmesini ümit ediyorum.Geçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslındaönümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem
![]()
Canim yuzden de yanlislik var sanirim ben hesapladim 2.11 oluyor kaptanlarim kontrol eder zaten tebriklerO zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Gecen hafta:66.1
Bu hafta:64.7
Fark:1.400 gr
Yüzde: %14
Gelecek hafta için hedef kilo: 63
Yüzdem doğrudur umarım
Aslinda daha fazla bekliyordum ama ozel gunum cok yakin ondan kaynakli olabilir belki haftaya daha fazla bir eksi umuyorum insallahtebrik ederim canım harika bir eksi
takım adında üzüldüm tabi ama en çok senin adına üzüldüm. çok istikrarlıydın. ama toparlarsın bu hafta ben sana inanıyorum.
harikasın ne güzel düşmüş bu hafta.
ne çok bekledim ben bu sonucu sevinçten uçuyorum
hımmm 2 haftadır bildirim yapılmıyordu + lar birikmiş ondan demekki. haftaya düzelmesini ümit ediyorum.
Benim icin sevinmene bende sevindim sagol canim Allah razi olsun insallah en yakin zamanda 65 gorurum ve yene hedef 59.9icin cabalarimAslinda daha fazla bekliyordum ama ozel gunum cok yakin ondan kaynakli olabilir belki haftaya daha fazla bir eksi umuyorum insallah
Aksami merakla bekliyorum insallah takim olarakda yuzumuz guler sizinde emekleriniz bosa gitmezBenim icin sevinmene bende sevindim sagol canim Allah razi olsun insallah en yakin zamanda 65 gorurum ve yene hedef 59.9icin cabalarim
bende kendi içeceğimi önereyim o zaman berbat diye 1 diyette denedim ama gerçekten faydasını gördüm. damıtılmış kekik suları var canım. gece yatmadan bir fincan içiyorsun. ben şöyle katlanabiliyordum: önce nefes düzenle hiç nefes almadan fincanı dik kafana üstüne hazırdaki 1 bardak suyu iç yine hemen arkasından hazırda duran 1 bardak meyve suyunu.2 şişe sonunda fark muhteşemdi.Aslında annem sirke yapmıştı, bol bol var evde. Gece deniyeyim bakalım (aklıma gelipte içersem hep gündüz içiyordum)
vallahi bravo ne güzel veriyorsun.gecen hafta 59.0
Bu hafta 58.5
Fark 0.5
Yüzde 0.847
pazartesi girişin 73 kg mış canım ben ondan hesaplamak zorundayım.Günaydın kızlar birazdan fotoğraf yükleyeceğim. Benim pazartesi başlangıç kilom 73,2. 200 gramı es geçecektim ama geçesim gelmedi@Yawrukush
CEYDOS
çok mutlu oldum düşman çatlatacağız bu yaz.Eki Görüntüle 2644769
Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
farkın çok güzel bayıldım.kaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba❤
CEYDOS @Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52
Eki Görüntüle 2644778
herşey kısmetle canım bu bebişide beklemiyordun ama sürpriz bebek oldu sana. çok yeni bir sürece girdin ilk başlarda yıpratıyor ikinci hamilelik ama sonra enerji yerine geliyor merak etme.yok kuzum niye kizalim. Cocuk buyuyunce yeni bir bebek karari cok zor oluyor anliyorum seni, ben aslinda kizim daha kucukken istemistim ama okulun bitmesini bekledik mecburen, okulu uzatamazdim.
Ben bir de yeni bebegin anneyi daha genc daha dinamik yaptigina inaniyorum yani en azindan ilk cocugumda ilk olmustu bakalim, umarim bunda da oyle olur. su koronodan ve tabii hamilelikten dolayi nasil halsizlik tembellik var ustumde umarim bebek dogunca gecer ve enerji gelir![]()
aaa neden böyle oldu çok üzüldüm canım.bence yorgunluktan şiştin sen.Günaydın herkese bu tartı beni hiç sevmedi bugun eksi göstermedi.
Geçen cuma 64.70
Bu hafta 65.70
Fark +1
Bu arada bayram dönüşü arkadaşlarım insallah karar verebilirsem 60 a inmek istiyorum
Hepinize hayırlı günler tartınız hep eksi göstersin
Fırsat buldukça girmeye calısıcam şimdi islerim var hoscakalin
harika canım çok beğendim .
başlangıç kilonu bu şekilde kaydettim.bol eksilerin olsunİlk haftam olduğu için değişim yok :) 76.5 ile başlıyorum bakalım.
beğendim canım.gece karpuz olmasa daha güzel olurdu.4 haziran menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim çavdar ekmek
peynir
zeytin
domates
öğlen yemekhanede 12 de : 3 kaşık et haşlama
1 kepçe mercimek çorbası
yemekhanede doymamıştım 5 gibi evde : tavuk + yoğurt çorbası
akşam 8 de : 4 parmak kadar karpuz
1 bardak sadece kefir
su : 2 litre
spor : 30 dk yürüyüş
@YawrukushCEYDOS
dikkat et kendine lütfen. hoşçakal.Günlerdir kasık agrım var karnınim sisligi disardan belli oluyor. Bende anlamadım neyse saglik olsun. Hoscakalin
başlangıç için çok güzel bir eksi oldu.selamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:
gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97
Eki Görüntüle 2644815
@YawrukushCEYDOS
menülerinde güzeldi neden böyle oldu ki canım? bende yazdıklarına katılıyorum. regl dönemi belki belki yorgunluk sebepler olabilir.5 haziran kilo bildirimim
geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?
@YawrukushCEYDOS @deniz diyette
bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim![]()
hani low carb bozulmuştu. bak gördün mü eksin ne güzel.Günaydın herkese
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,17
@YawrukushCEYDOS @asena87 @matilda34