• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah kolaylık versin canım. Sınavların bitsin başlarız

Uykusuzluktan ödem yapmışsındır. Takma kafana herşeyi. Bu aralar çok düşünüp çok takılıyosun.. Merkezimiz beyin biliyosun. Merkez çok fazla yorarsan bedenine söz geçiremezsin💜
Yapı olarak biraz stres yapan bir insanım
Tabiiki birazı iyi ama
İşte bazen abartılıyor..

Oooo harika
Kilo vermeye yardimci oluyormusss ve
Libidoyu artırıyormuşsssss, ben de diyorum bana noooldu 2 gündür hahhahahah 😂😂😂😂
Allah iyiliğini versin güldürdün kızım beni :KK70:
Ya bir de aklıma çok kötü bi espri geldi ama içimde tutamayacak gibiyim, üzgünüm şimdiden söylüyorum: 😂😂 :skandal:şimdi karpuz kabuğu denize düşmüş mü oldu :KK70:ben de diyorum bu sıcak ne böyle -yaz geldiğini anladım bugüünn :KK70:

Not: kabukları hazırladım, biraz daha vakit geçirmeyi bekliyorum ara için 🤩

Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM
Dualarımız seninle Feyzoşum, inşallah en yüksek puanlarla geçersin. (Okunmuş küp şeker yeme haa 😂😂)

Kızlar bugün epilasyon ve manikür pedikür günü.. Haydi bakım yapalım kendimizi şımartalım.. Moral olsun gitsin yağlar 💜💜
Tırnaklarımı kestim, buna şükrediyorum Akrepcim ben :KK70:
Dün takılıyorlardı ya senin lahmacunlara, dedim benim bildiğim akrep şimdi iki kilo verir de gelir. Ayneen öyle oldu canım tebrikler :super:

Ben kecilerime veriyordum sut olsun diye ama bende deneyim

Gecmis olsun kaptanim evet bilmem mi zor s bile icmekte gucluk cekiyorsun pipet le falan birsey icme cektikce kan durmaz sonra

Canim disin kani durmaz hani dis cekilince tukurmeyin diyorlar ya pipette ayni seyi ice dogru yapmak oluyor kanama cabuk dursun cabuk iyilessin diyorsaniz bir kac saat sabredeceksiniz
Bugün bir şey yiyemeyecekmiş, anlık olarak söylemedim zaten ben onu.

tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .

çok geçmiş olsun, ayaklarımın en geri geri gittiği yer dişçidir. bugün hemen geçer sizin için umarım.

Aşırı şekerli değildi canım limonata. Suyu 2 lt içememişimdir 1,7 civarı falandır unutmuşum yazmayı
olsun yinede içmesen daha iyyidi ama olmuş artık.
Selam Kızlar

Pazar
Sahur
Sucuklu yumurta
1,5 dilim ekmek
Labne peynir
3 zeytin
Fıstık ezmesi 1 tk
Kayısı 2 tane

İftar
1 kayısı
Bir tabak bezelye (5yk falan)
5 adet lahana sarması (boyları baya kısayfı)
Üstüne yoğurt
Bol salata

Karpuz 2 dilim

2 dilim güllaç (yapınca dayanamadım:KK43: )

Spor
45 dk yürüyüş

Bugün uykusuzdum kendimi toplayamadım
Yarın oruç tutmayacağım bakalım nasıl olacak

Haaa bu Arada uyumadan da yoğurt
Su 1,5-2L vardır sanırım 2 olmamıştır da

CEYDOS CEYDOS
@Yawrukush
cokofesttt cokofesttt
cokofesttt cokofesttt karşılıklı ceza uygulama zamanı.
Cuma 66.1
Bu sabah 65.9
Fark - 200

Cuma ya insallah 65,5 olarak gorurum tartida sayiyi 😊

Ben ise gidiyorum. Hayirli gunler
pazartesi için mükemmel bir eksi.
CEYDOS CEYDOS
Bencede cok az aksam yazarken farkettım hıcbıaey yememısım resmen
Ama sabah 500 gr almış cıktım ben sanırım aclıktan olmedıkce veremıcem
menülerin çok yetersiz ondan olabilir canım daha düzenli bir menü ile bu hafta dene istersen.
Günaydınn kızlarr🤩
500 gr almış olarak basladım güne ılgınctır yanı ıkı tane cıgkofte yaptysa bunu bana yazıklar olsun o köfteye😡
Neyse tabıkıde pes etmek yok. 1 haftadır bır dılım bıle ekmek , veyahuttt baska bır hamur işi yemedım.

Bugunkü kılom 65.2
dediğim gibi bir düzenleme şart o zaman.
Günaydın kızlar;
Wc ye çıkamadım 100 gr artıda gözüküyorum şu an 🤨
Cuma:65.2
Pazartesi: 65.3
Fark:+100

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS
o cumaya kadar eksiye döner endişe etme
CEYDOS CEYDOS ben senin menünü kaçırdım mı :KK35:
dün gece paylaşmış olmam lazım paylaşmayı düşünüyordum yapmadım mı acaba yumurta orucuna devam ettim.
Kaptanim ben her turlusunu yapiyorum ama

Yani b li markette sade olandan alsam olur

Saol canim
mekikte yapıyor musun he de bakem bana.
uyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:

cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.

onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
çok güzel nasıl oldu bu bayıldım.
Gunaydin :KK25:
Cuma: 93.1
Bugun: 92
92,7 ilk bildirimin ama yinede sonucun muhteşem
Sizleri görünce gidetim ben de tartılayım dedim 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜💜💜💜 ay çok mutluyumm💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 veeee tartı sonucummmm💜💜💜💜💜💜💜 78,1 💜💜💜💜
Cuma 80,1 di 💜💜💜💜💜💜dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜 canım vücudum az dikkat edince nasılda toparlanıyor ama ben nasılda kötülük yapıyorum her defasında kendime😢 neyse artıkım bu sooon💜💜💜 tam gaz ileriiii💜💜💜💜💜 bakalım Cuma neler olacak💜💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜 cezamı da yapayım bugün bu gazla 💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜💜 hadi kızlar coşuyoruuz 💜💜💜gitsin tümm fazlalıklar💜💜💜💜💜💜💜
dikkat edersen kilolar çabuk gidecek gibi görünüyor. yaşını halen öğrenebilmiş değilim ben senin.
8 haziran kilo bildirimim
cuma günü : 55.6
bugün : 56.6
fark : +1 kg o_O

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @deniz diyette
ay canım çok olmuş bu fark ödem mi var?
günaydın kızlar , güne +1 kg ile başladım . bugünden itibaren çok sıkı tutmaya çalışacağım . bugün nöbetciyim gece de bir şey yememeye çalışacağım . evden 15.30 gibi çıkıp işe gideceğim yarın sabah 8 de çıkacağım işten , nasıl olacak bakalım .
dikkat etmen şart .
Günaydınnn kızlar 🙋🏼‍♀️
+500le başlıyor bu arkadaşınız haftaya.
Ama şöyle düşünüp rahatladım. Sonuçta geçen pazartesiye göre -600
züğürt tesellisi harikasın.
Selam kızlar. Bi kaçamak yapmamama rağmen sabah 72,4 çıktım. Hatta ilk 72,1 çıktım sonra tekrar tartılınca 72,4 çıkıyo. Cumaya kadar gider bu ama moralim bozuldu 😐 cuma 72 ydim
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush
için doludur senin daha ondan bu kadar fark olur yoksa kilo yapacak bişey yemedin .
Yaa gercekten mi sut tozu olmayandan içiyorum süt katıp acaba ondan mı kılo vermekte zorlanıyorum
sade iç canım
Simdilik değmedi gibi duruyor 😂😂
3 gündür dikkat ediyorum ama bugün sabit çıktım. Herkese ugrayan duraklama dönemi bana da mi gelecek yoksammmm 😢
olur dönem dönem duraklama bana bakma ama beinmki tamamen yaşlı kadın duraklaması 40 ım ya hani ben😅
daha ne cumaya var zamanın düşer o panik yapma
Cuma 73.3
Bugün 71.8
Fark 1.5 😍😍
Demekki ameliyat dolayısıyla gerçekten şişlik varmış CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @Meyyal Hayyal
olmaz mı kaç şişe serumverdiler kimbilir sana

Yok balım kesinlikle neskafe zararlı.. Sen de uzak dur.. Gitsin kilolar ve ikinci cısı da bırak canikom yazık sağlığına 💜
içsemde gidiyor bişey değişmiyor zararlıdır mutlaka ama benim vazgeçmem demek daha öncede dedim zombiye dönüşmem demek. ama kilo yapması konusunda fikirlerine katılmadığımı tekrar belirtmeliyim.
Kızlar ben de sabah erken kalktım uzun zaman sonra
Ve +400 deyim
59.5
Ama gece 5.30 gibi falan uyudum
Sabah 10 da kalktım
Dün de kötüydü

İftara kadar yine azalıyordu bu rakam ama oruç değilim
Bilmiyorum nasıl olur Cuma’ya

Bugün böyle bir kafam yerinde değil uyku düzenim dönecek inşallah
O yüzden bugün ders çalışmayı düşünmüyorum çok
Belli 1-2 saat bakalım
haftasonu sefahat alemlerine dalıp öyle çok yemek yiyince normal +400. acil toplamalısın menülerini zıplamadında sanki bu hafta çok fazla.
Ben kecilerime veriyordum sut olsun diye ama bende deneyim

Gecmis olsun kaptanim evet bilmem mi zor s bile icmekte gucluk cekiyorsun pipet le falan birsey icme cektikce kan durmaz sonra

Canim disin kani durmaz hani dis cekilince tukurmeyin diyorlar ya pipette ayni seyi ice dogru yapmak oluyor kanama cabuk dursun cabuk iyilessin diyorsaniz bir kac saat sabredeceksiniz
aslında hayvanların ne yediklerine bakıp onları yemek bazen bize doğru yolu gösteriyor. onlar zararı en az gıdaları yiyorlar.
CEYDOS CEYDOS geçmiş olsun ceydosum umarım çok güzel olur implantlar 💗
Keşke yeseymişsin canım gitmeden. Dişten sonra birşey yeme izni vermiyorlar genelde. (Bir de ben bayılmıştım dişçide bir kere hafif açtı karnim iğne vurdular) o yüzden hiç aç karınla gitmem
ah keşke ama gözümü açtım azıcık ayılıp atladım arabaya son dakika yetiştim randevuma.

Bugün ki sabah sporum kızlar

Kahvaltıya gittim
1 dilim ekmek
4 yemek kasigi şakşuka
2 bardak çay

Ara öğün diye
2 çatal kavun
2çatal karpuz
6 tane kiraz

DDavetliydim ama yinede fazla kaçırmadım

B Beklenen2

Eklentiler

• Screenshot_20200608-131828_Step Tracker & Pedometer.webp
    Screenshot_20200608-131828_Step Tracker & Pedometer.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 26
menülerin çok yetersiz ondan olabilir canım daha düzenli bir menü ile bu hafta dene istersen.
dün gece paylaşmış olmam lazım paylaşmayı düşünüyordum yapmadım mı acaba yumurta orucuna devam ettim.
dikkat edersen kilolar çabuk gidecek gibi görünüyor. yaşını halen öğrenebilmiş değilim ben senin.
dikkat etmen şart .
için doludur senin daha ondan bu kadar fark olur yoksa kilo yapacak bişey yemedin .
sade iç canım
olur dönem dönem duraklama bana bakma ama beinmki tamamen yaşlı kadın duraklaması 40 ım ya hani ben😅

içsemde gidiyor bişey değişmiyor zararlıdır mutlaka ama benim vazgeçmem demek daha öncede dedim zombiye dönüşmem demek. ama kilo yapması konusunda fikirlerine katılmadığımı tekrar belirtmeliyim.
haftasonu sefahat alemlerine dalıp öyle çok yemek yiyince normal +400. acil toplamalısın menülerini zıplamadında sanki bu hafta çok fazla.
aslında hayvanların ne yediklerine bakıp onları yemek bazen bize doğru yolu gösteriyor. onlar zararı en az gıdaları yiyorlar.

ah keşke ama gözümü açtım azıcık ayılıp atladım arabaya son dakika yetiştim randevuma.
7 serum yedim canim😣

dikkat etmen şart .
sade iç canım

İnşallah öyledir canım ya valla çok moralim bozuldu sabahtan beridir. Limonata içinde ayrı bi vicdan yaptım zaten. Akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum bide hergün tartılmak takıntı oldu bu hafta tartılmıcam cumaya kadar. Bakalım ne olacak sonucu

Bugün ki sabah sporum kızlar

Kahvaltıya gittim
1 dilim ekmek
4 yemek kasigi şakşuka
2 bardak çay

Ara öğün diye
2 çatal kavun
2çatal karpuz
6 tane kiraz

DDavetliydim ama yinede fazla kaçırmadım

B Beklenen2
günü erken mi kapattın su içiyorsundur umarım.
CEYDOS CEYDOS çok geçmiş olsun cnm zordur diş tedavisi benimde gitmem gerek ama küçük kızım hiç durmuyor o kreşe bir kaç ay sonra gidicek o zaman giderim artik
aman canım ihmal etme ben korkudan hep kaçtım. şimdi daha büyük işler açtım başıma.
7 serum yedim canim😣
yarım kiloluk olsa 3,5 kilo yapıyor zaten canım çok fazla normal yani bu kadar fark çıkması

Back
X