• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaşlı kızlar olarak biz ödül günü cezalarımızı çekiyoruz gibi görünüyor.
su içiyorum artık ılık nescafemide yaptım bir süre daha tutar beni. ama 18 kesin 3 yumurta kıracağım burnuma burnuma geliyor kokusu.var canım cuma gecesi paylaştım hem eş yarışmasını hemde eş listesini @melek ada ile eşsiniz.

çok güzel olmuş.yine sen olmuş menün
cuma eksi gelecek o zaman.
ahmet apa ile yitik şifayı @plasticwoman yapıyordu. keşke geri dönsede sana destek olasa.
Geçmiş olsun tekrardan Ceyda'cim.
Geçen haftaymis gibi geldi sanki Melek'le eşleşmem. Sanırım kafam karışmış benim 😅😅
Sorry güzelim

Katilim formunda verdigim ve cuma sabahina ait olan kilom 93.1, cumartesi sabahki kilom 92.7 kaptanim. Hangisini kabul ederseniz:KK19:

Bir seyler yiyebildin mi nasilsin?

7 tane antep lahmacunu mu yedin:nazar:
güncel kilo olarak cumartesi günü 92,7 kilo bildirimi yaptığın için ben bütün verilerini ona göre düzenledim canım. diğeri cumartesi gece yarısı paylaşmıştın günün şişkinliği vardır onda.

yaşlı kızlar olarak biz ödül günü cezalarımızı çekiyoruz gibi görünüyor.
su içiyorum artık ılık nescafemide yaptım bir süre daha tutar beni. ama 18 kesin 3 yumurta kıracağım burnuma burnuma geliyor kokusu.var canım cuma gecesi paylaştım hem eş yarışmasını hemde eş listesini @melek ada ile eşsiniz.

çok güzel olmuş.yine sen olmuş menün
cuma eksi gelecek o zaman.
ahmet apa ile yitik şifayı @plasticwoman yapıyordu. keşke geri dönsede sana destek olasa.
Aa gerçekten mi.. 👌🏻 Çok gğzel olurdu.. bizde kız kardeşlerimle başladık.. inşallah bozmadan yaparım

Ben düne göre çok daha iyiyim bugün ☺ En azından aklımda lahmacunlar uçmuyor 😂😂 yalnız Ellssa Ellssa in lahmacun yiyip birde üstüne 2 Kilo vermesini kıskanmadım değil maşallah 🧿 diyeyim nazar değmesin. Ellssa Ellssa ben de istiyorum yağ yakan lahmacundan canım 😂😂😂
gelecek neler gösterecek görmek istiyorum.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 164
Kilonuz: 80,1 - 78,1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pis boğazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet

Herkese açık platformda bana özel olanları paylaşmak istemedim canım. Kararıma saygılıyım. Saygı bekliyorum

Bugünden itibaren yeme düzenimi değiştiriyorum kızlar..
Ahmet Apa ile aidin salih tarzı bir yeme düzenine başladım.. inşallah sonuçları güzel olur.. tek zayıflamak için değil metabolizmamı düzeltip hızlandırmak için.. cumaya meyvelerini toplayabilirim inşallah 🤗
Ben de başladım canım aynı düzene💜💜💜💜

Katilim formunda verdigim ve cuma sabahina ait olan kilom 93.1, cumartesi sabahki kilom 92.7 kaptanim. Hangisini kabul ederseniz:KK19:

Bir seyler yiyebildin mi nasilsin?

7 tane antep lahmacunu mu yedin:nazar:
Ben düne göre çok daha iyiyim bugün ☺ En azından aklımda lahmacunlar uçmuyor 😂😂 yalnız Ellssa Ellssa in lahmacun yiyip birde üstüne 2 Kilo vermesini kıskanmadım değil maşallah 🧿 diyeyim nazar değmesin. Ellssa Ellssa ben de istiyorum yağ yakan lahmacundan canım 😂😂😂
Olur canım göndereyim sana daa

Back
X