• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah bir nescafe
İki wasa bi tatlı kaşığı lor 4 zeytin bir yumurta yarım avakado
Öğlen 7 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam bi tabak tavuklu mantar salata bi kaşık yoğurt
3.5 litre su
Yeşil çay
45 dk leslie
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @fmad
Cok guzel birgun olmus canim , senin esinde benimki gibi diyetini sabote ediyormus desene, nedir bu cektigimiz :))

Ohh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..
Afiyet olsun canim, nasilsin bugun?
Ben gune kotu uyandim, yakin bir arkadasim kuzenini kaybetti :KK43:
Kuzeninin esinin akrabasi ile aralarinda surtusme varmis, bir kac yerinden bicaklamis adam, kac gundur cok dua ettik yogun bakimdatdi , kurtulamadi :KK43:
4 yasinda da oglu var...
Çok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem. 😔

Çok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem. 😔
Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir mi :(
insanlarin evine ates dustu...

Guzel arkadaslarim bu hafta diyetim cok zor gidiyor biliyorsunuz, dun babamin dogum gunuydu o sayede tarihin farkina vardim ve regli olmama cok az kaldigini farkettim.
Meger tatli seyler isteme, cok yeme istegim regli olacak olmamdanmis.
O sebeple bugun diyetim icin tam gaz basladim yine gune, tartida ise 200 gram artidayim ama olsun..Daha 2 gun var tartiya, umudumuzu kaybetmek yok...:KK5:
Ben de sanırım o şişkinliği yaşıyorum, sabah maydonoz sapı kaynattim, biraz da sirke ekleyip içtim. Akşam öğünümü de fazla kaçırdım. Ara yapmiyorum 3 gündür. Ondan heralde gözüm doymadı

Ben de sanırım o şişkinliği yaşıyorum, sabah maydonoz sapı kaynattim, biraz da sirke ekleyip içtim. Akşam öğünümü de fazla kaçırdım. Ara yapmiyorum 3 gündür. Ondan heralde gözüm doymadı
Iyi yapmissin canim, maydonoz sapi odemi atmaya yardim ediyor..
Arasiz zor oluyor gercekten, ogun miktarlari artiyor..
Ben diyetimi low carb , ara ogunlu bir beslenmeye cevirmeyi dusunuyorum..
Senin soyledigin bir sey cok dogru, asiri yorucu diyetlerle, motivasyon cabuk kaybedilebiliyor..

Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir mi :KK43:
insanlarin evine ates dustu...
Yazık kendi yigenini öksüz bırakmış hem de. Gerçekten inanmak istemesek de kötü insanlar var. Başka şeyle açıklanmıyor.
Allah denk getirmesin bizleri, çoluk çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canim

Yazık kendi yigenini öksüz bırakmış hem de. Gerçekten inanmak istemesek de kötü insanlar var. Başka şeyle açıklanmıyor.
Allah denk getirmesin bizleri, çoluk çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canim
Amin canim Allah denk getirmesin boyleleriyle..
Sen neler yaptin bugun, kizlar nasillar?

Iyi yapmissin canim, maydonoz sapi odemi atmaya yardim ediyor..
Arasiz zor oluyor gercekten, ogun miktarlari artiyor..
Ben diyetimi low carb , ara ogunlu bir beslenmeye cevirmeyi dusunuyorum..
Senin soyledigin bir sey cok dogru, asiri yorucu diyetlerle, motivasyon cabuk kaybedilebiliyor..
Bak olurken aklıma geldi, böyle arasiz olunca doğru iki öğün de miktar olarak fazla oluyor. Belki mide de küçülemiyordur öyle olunca. Sonuçta elastik birşey, şişirmezsen ister istemez küçülecek. Ben de minik aralarıma devam edeyim bari öğünlerden çalarak 😊

Hiç sorma Yawrukush Yawrukush 'um kızları oyalamak okul da olmayınca zor oluyor. Şu an film izliyorlar ama öyle de içime sinmiyor, her zaman etkinlik yapmaya da enerjim yetmiyor.

Napalim diyorum Allah can sağlığı versin geçecek bu günler de. Bu arada burda çocuklarin dışarı çıkması serbest oldu. Sabah bir park yaptık küçükle 😄😄

Bak olurken aklıma geldi, böyle arasiz olunca doğru iki öğün de miktar olarak fazla oluyor. Belki mide de küçülemiyordur öyle olunca. Sonuçta elastik birşey, şişirmezsen ister istemez küçülecek. Ben de minik aralarıma devam edeyim bari öğünlerden çalarak 😊
Ben birde sunu yapacagim, ilk ogunde mesela ,saatlerce 2. ogunu bekleyecegim icin doymaya calisiyorum.
Oraa yedigim miktarlari gune yayabilirim.
Saat 11de 2 yumurta yerim, 1de sebzeleri-zeytini-peyniri yerim.
Arada bir kahve icerim.
Aksam yemeginide 2ye bolerim gibi..

Ben birde sunu yapacagim, ilk ogunde mesela ,saatlerce 2. ogunu bekleyecegim icin doymaya calisiyorum.
Oraa yedigim miktarlari gune yayabilirim.
Saat 11de 2 yumurta yerim, 1de sebzeleri-zeytini-peyniri yerim.
Arada bir kahve icerim.
Aksam yemeginide 2ye bolerim gibi..
Bence çok mantıklı, if'in aç kalmak kısmı son öğünddn sonraya ve geceye kalsın. Sabah da biraz oyalaniriz yine hemen yemek yerine, deneyelim ne çıkar ☺️☺️

Şifa olsun canım. Hacamat yaptığın gün peynir yemeseydin keşke.

Menün güzel canım. Öğlen de arkadaş buluşması heyecanı ile yok olmuştur 💜
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur 😁

9 Haziran Salı menüm

Öğlen
3 kuru incir
1 avuç fındık

Akşam
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
2 ızgara tavuk sarma
Salata
3 kaşık yoğurt
Acı yeşil biber

Spor
1 saat yürüyüş
100 ip

Su
3 litre

@Aomine Daiki
Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun

Yine de eksi goruruz insAllah

Canim uyku duzenini nasil ayarliyorsun peki

Aynen ama aksam birsey yemedim simdi hem acim hemde basim donuyor ustelik adetimin baslangic gunu takvimde oyle yaziyor umarim olurum yoksa gebelik

Aksam olmamis canim
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar 😄

Veremiyorum desem daha dogru olur sanirim, beze veda ederek baslamak gerek ama geceleri yine bez kulaniyorum, gunduzde zaten cokta basarili degiliz.
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim 😉

Hosbuldumm:KK54:

Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim :olamaz:
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım

Sporumu yaptım da geldim
Offne guzel hem spor hem manzara 😍

benim sevgililikten evliliğe geçmem arasında 12 gün var. 12 gün önce ex sevgilim olma yolundaydı. 12 gün sonra evlenmiştik. ben sıkılmış ayrılık konuşmasını döşemiştim. evlenelimmi dedi bana iyi hadi o zaman evlenelim dedim. ciddiye bile almıyordum bir baktım ailesi gelmiş beni istemişler biz düğün hazırlıkları için yola çıkmışız. ve çocukluğumdan beri söylediğim şey ben evleneceksem 1 haftada olur yoksa vazgeçerim demişimdir. isteme aşaması ile evlilik arası tam 7 gün. 1 gün uzasa ben bekar kalırdım.
kızlarımda beni çok sever anne gibi anne değilmişim hiç .
Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendik 😄 kizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesi 😁 sen nasılsın

Ohh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..
Afiyet olsun canim, nasilsin bugun?
Ben gune kotu uyandim, yakin bir arkadasim kuzenini kaybetti :KK43:
Kuzeninin esinin akrabasi ile aralarinda surtusme varmis, bir kac yerinden bicaklamis adam, kac gundur cok dua ettik yogun bakimdatdi , kurtulamadi :KK43:
4 yasinda da oglu var...
Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun

Sabah bir nescafe
İki wasa bi tatlı kaşığı lor 4 zeytin bir yumurta yarım avakado
Öğlen 7 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam bi tabak tavuklu mantar salata bi kaşık yoğurt
3.5 litre su
Yeşil çay
45 dk leslie
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @fmad
Çok güzel olmuş canım ☺ hacamat da yaptırmışsın dün altın gündü şifa olsun ☺

Hiç sorma Yawrukush Yawrukush 'um kızları oyalamak okul da olmayınca zor oluyor. Şu an film izliyorlar ama öyle de içime sinmiyor, her zaman etkinlik yapmaya da enerjim yetmiyor.

Napalim diyorum Allah can sağlığı versin geçecek bu günler de. Bu arada burda çocuklarin dışarı çıkması serbest oldu. Sabah bir park yaptık küçükle 😄😄
Bende ayni durumdan muzdaribim canim, simdi sulu boya yapiyorlar, 10dk sonra sIkilacaklar :))
Burada da herkes disaria, cocuklar site icinde oynuyorlar beraber..

Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun

Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar 😄

Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim 😉

Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendik 😄 kizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺

Sagol gulum ,Allah razi olsun..
Afiyet olsun sizede..

Son düzenleme:

amin canım inşallah evet günüydü kaçırmak istemedim 🥰
Benim esimde hep kostek diyetime :))
Biz kazanıcaz kaptanım 👍👍

Back
X