• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet
Kötü etkileniyorum maalesef
Kaçamak falan yapsam bi kontrol edeyim diyicem ama yapmıyorum zaten
O yüzden tartılmak istemiyorum
Daha önceki diyet başarızlıklarımın sebeplerinden biridir. Emeeen nasılsa veremiyorum der bırakırım. Biliyorum kendimi.
Seni çok iyi anlıyorum canım🐚🐧
Tamam canim, seni kotu etkiliyorsa sadece cumalari tartil.. :KK200:
Harikasın💖💖💖 lütfen ben de sadece Cuma tartılayım💖
Aynen canım annem habire ye zaten bi kemiklerin kalmış nerene spor yapıyorsun iki çocukla dedi durdu 🥰
Ah anneler😍 ben de gizli yapıyorum diyetimi😁
Anne olmak ne tuhaf sey:)
Dun terminatoru izledik , birisinin cocugunu oldurduler filmin basinda, ben bastan sona aglaya aglaya izledim.
Esim dedi ki; bu ne arkadas, film terminator filmi Ozge, dram degil :KK53: :p
Oyuzden anneler diyorsa dogrudur, bir kemiklerin kalmistir senin canim:)
Sen nasıl duygusalsın😍burcun ne?
Yawrukush Yawrukush hoşgeldin canım nasılsın? Bugün pek aktif değildi takım ara ara girdim. Yoksa herkes kaçamak peşinde olmasın 😂😂
Ay hayır balım ne kaçamağı 😢 36 saatlik açlık yapıyorum ben😕
Bende oyle dusundum ama caktirmiyorum, cunku suan suc islemek uzereyim Filiz..:KK57:
Nasilsin canim, Ceydos yok ya cok sohbet olmuyor :)
Aman sakın balım suç işlemek yok. Bak ardından gelecek bizleri düşün😁😁

Ellssa Ellssa nasilsin gulum?
Gunun nasil gecti?
Yoğun bir gündü canım. Tamda açlığıma denk geldi..
Açım😢
Daha akşam olmadı😞sabah olurmuki😰
Hafta sonu illaki kacamak ypiyoruz hepimiz ya, cuma tartidan sonra, pazartesi tartisi gerceklerle yuzlesmek icin guzel oluyor aslinda..
Ben misal bugun artidayim ve hakettim sonuna kadar :)
Isterseniz oylama yapabiliriz, oy coklugu pazartesi tartisi olmasin derse bu kuralimizi degistirebiliriz.
Tatlım sıkıntı olanlar tartılmasa.. Pazartesi tartısı yüzüne Cumayı da batırmak istemiyorum.. Geçen pazartesi mesela az çıktım diye yeme miktarlarım çoğaldı nasılsa gidiyor diye..

İyi akşamlar kızlar geçmiş bayağı birikmis , ben nöbetteyim , hastalarimi bekliyorum :) yavaş yavaş gecmisi okuyayyim :)
Bence geçmişten muaf olmalısın. Live long sağlık çalışanları 😍😍😍💞
Doktor olduğunu kaçırmışım canım, hangi dal peki? Nöbette kolaylıklar dilerimm 🤩

Iyi aksamlar herkese bugünki menüm

12:00 közlenmis patlican ve biber yemegi yanina biraz ev yapimi yogurt & 1 kayisi

15:30 sade kahve yanina 2 tane hurma

17:45 az birsey firinda balik fileto yanina kase salata (eisberg, salatalik yarimdan az avocado, 5 zeytin ve 1 dilim mozzarella)
ardindan karpuz ve tulum peyniri

hizimi alamayip spordan önce 2 kuru kayisi ve 4 badem / 18:15 gibi yemek faslini bitirdim
aksam bi kendimi tutamicak gibi oldum ama yine iyi kurtardim galiba🙄

SU 4 lt civari

SPOR 50 dakika yürüyüs, 100 adet ip atlama hemen hemen 9bin adim atmisim toplam

200 + 200 = 400 Puan hesaplamam dogru mu acaba?:KK53: aydingelini aydingelini

Birgaripanne Birgaripanne dun yazamadim sana gulum nasil oldun?
Cok uzuldum armut durumuna, esinde 1 tane alsa ne olurmus, canin cekmis ne kadar zamandir..
Hala da inat ediyor kv gilde diyormuski biz aldik diktik esim de yok kendileri aldi ben diktim diyor ustelik abilerimin tiyekleri var onlara yani uzum bagi onlardan birsey almiyorlar bizim bahceyi ekiyorlar iki armudu cok goruyorlar diyor bakalim bu sene neler olacak
Kv gecen sene baban yedi demis ama inanmiyorum bir tek ona kizmaz diye oyle demis
Ben dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yani :KK70:
Aynen bende aabah aksam hazir aklima dusmusken tartilayim 😂😂
İyi akşamlar kızlar geçmiş bayağı birikmis , ben nöbetteyim , hastalarimi bekliyorum :) yavaş yavaş gecmisi okuyayyim :)
Doktor brans ???
Kaptanım bn bu hafta spor yarışmasına katılamayacağım simdi leslie yaptım 15 dk felaket agrım oldu bu hafta katılmasam olur mu
Bak yaa baslamis gene konum at yanina geliyorum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Hala da inat ediyor kv gilde diyormuski biz aldik diktik esim de yok kendileri aldi ben diktim diyor ustelik abilerimin tiyekleri var onlara yani uzum bagi onlardan birsey almiyorlar bizim bahceyi ekiyorlar iki armudu cok goruyorlar diyor bakalim bu sene neler olacak
Kv gecen sene baban yedi demis ama inanmiyorum bir tek ona kizmaz diye oyle demis

Aynen bende aabah aksam hazir aklima dusmusken tartilayim 😂😂

Doktor brans ???

Bak yaa baslamis gene konum at yanina geliyorum :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Teşekkürler canım bni düşündüğün için 😘 iyi zannediyordum kendimi de iyilesmemisim demekki sporsuz diyet eksik oluyo gibi ama tabi önce sağlık

Selam
Cok cookkk iştahlı bir gün gecirdim.

Sabah
Bitki çayı
maydonoz limon kürü

12.00
Kahvalti
3 yumurtadan omlet
Cecil peynir 2kk
10 zeytin

15.00
Ara
Nesfit yulafli cikolataladan 2 tane yedim toplam 200 kalori civaridir.

18.00
Aksam
2 hindi füme
4 salatalik
1 kutu ton balığı

Su 3 lt
Spor 3 saat geze geze yürüyüş
180*4=720 puan
cokofesttt cokofesttt

İyi akşamlar kızlar

11.30: çeyrek yufka, yumurtalı domates, zeytin, bir dilim peynir

18.00: patlıcan-biber közlemesi, bir dilim peynir, çok az yufka

20.00: karpuz
Su: 3 litre
Spor: 800 jj
200 bacak egzersizi
100 mekik
100 bisiklet
Toplam= 3600 puan
fyzanur fyzanur
Ne guzel menu
Kus kadar yemissin canim masallah tebrikler

Yoğun bir gündü canım. Tamda açlığıma denk geldi..
Açım😢
Daha akşam olmadı😞sabah olurmuki😰

Tatlım sıkıntı olanlar tartılmasa.. Pazartesi tartısı yüzüne Cumayı da batırmak istemiyorum.. Geçen pazartesi mesela az çıktım diye yeme miktarlarım çoğaldı nasılsa gidiyor diye..
Su iç bari :)
Bu kacinci aclik orucun canim

Back
X