- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Sok diyete giriyor ama 2-3 gun suren detoks ve sok diyetlere ses etmiyoruz.
Bunu aliskanlik haline getirip surekli boyle sok diyet yapmak sagliga cok zararli.
Ona kesinlikle izin yok takimda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sok diyete giriyor ama 2-3 gun suren detoks ve sok diyetlere ses etmiyoruz.
Meyve, hurma birarada karbonhidratli meyveler ama hurma yine tatli istegini bastiracak en masum kuru meyvelerden canim..Cok tesekkür ederimm ama bilemedim ben aksam fazla oldu gibi hissettim![]()
Bana iyi gibi geliyor ama sanki tartı benimle aynı fikirde değilCok guzel bir gun olmus canim ne alemde diyetin?
Zeytinyagida ise yariyor diyorlar amaBi agzim degdi mi önünü alamiyorum, ölculu tadimlik yeme olayi cok zor.
Bir lokmadan birsey olmaz, ama o bir lokma devamini yemeyi tetikliyor isssteeee
Kabizlik icin sicak su iç, 2 buyuk bardak ben oyle çözdüm,.
Hangi gunBurcum aslan , hatta yukselen burcumda aslan, alcalan burcum da kovaymis :)))
Zaten 1 tane agac kaptanimYa ne sacma isler, armut agaciniz mi var, toplayin armutlari bolusun aranizda..
Ya da biriniz bahceye mi gittiniz, hak gecmesin diye az miktarda alin ne olacak yani atla devemi Allah askina....
Anladim kaptanimSok diyete giriyor ama 2-3 gun suren detoks ve sok diyetlere ses etmiyoruz.
Bunu aliskanlik haline getirip surekli boyle sok diyet yapmak sagliga cok zararli.
Ona kesinlikle izin yok takimda...
Tesekkur ederim. Minigimden firsat bulursamilk defa laptopta actım kızlar forumu garip geldi
bir webinar vardı katılmam gereken bildiğim şeylermiş sıkıınca gelip takıma bakayım dedim, arka planda konuşuyor halauzaktan eğitimde dersten kaçmak acaip kolay
BLU3 ingilizceciler için mebbiste seminerler oluyor, ara ara takip et canım. yakında 7 tane macmillan semineri var mesela (daha başvurusu açımadı). benim şimdi katldığım pearson'ın. sertifika da veriyorlar
Egzersiz guzel. Suyu arttir lutfen 2.5 litre yapiyor su durumda sanirim. Cok aktif oldugun ve yaz mevsiminde oldugumuz icin yeterli olmaz diye dusunuyorum.Menumu paylasayim
Sabah
2 yumurta h
5 zeytin
30 gram peynir
Karalahana domates salatalik
1 ucgen peynir
Ogle
Semizotu cacigi
2 icli kofte
Su 10 bardak
Spor
10000 adim 500 puan
BLU3
kız Filiz , ben sana ne zaman özel mesaj attım da geçen hafta sıkıldım dedimEvet bugün belli oldu gerçekten Ceydoşun yokluğu, alıştım ben de ona
Neyse ki Aysun var muhabbet edecek , özelden yazdı geçen hafta çok sıkılmış (artık kimle eş olduysa geçen hafta) ama bu hafta eş olduk diye mutluymuş
![]()

lütfen eski eşim

valla Özgecim bu Filiz den korkulur söyliyeyimVayy benim yoklugumu hic hissetmiyorsunuz yanee , anladim ben tamammmm :))
Bugun takimda kavga cikmazsa iyi![]()
Peki canimSelamlar iyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle : Yumurtali salata ve ayran
Ara: Karpuz
Aksam: Levrek (firinda) ve salata
Su 3.5
45 dk yuruyus 180 puan
Birgaripanne
CEYDOS
Yawrukush
Tesekkur ederim. Minigimden firsat bulursam
Egzersiz guzel. Suyu arttir lutfen 2.5 litre yapiyor su durumda sanirim. Cok aktif oldugun ve yaz mevsiminde oldugumuz icin yeterli olmaz diye dusunuyorum.
Kaptişim şükür iyiyim ben mesajları okuyamıyorum okadar vaktim hiç olmuyor.. çok istiyorum okuyup herkese yorum yapmak ama.. burayada kaçamak giriyorum.. şuan kv lerdeyim perşembe eve döneceğiz.. sen böyle sordukça utanıyorum vallaNasilsin canim gorusemiyoruz Zinnetcim..
3.olacak canım.Su iç bari :)
Bu kacinci aclik orucun canim
Yükselen tamamda alçalan ne oluyorBurcum aslan , hatta yukselen burcumda aslan, alcalan burcum da kovaymis :)))
Teşekkürler kaptanimTabiki olur sen sporlardan muafsin :)
Bugünkü menüm
36 saatlik açlık yapmaktayım
Öğleden sonra sade kahve
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş 240 p
Aomine Daiki
Yawrukush
CEYDOS
Canım biz iki hafta yol arkadaşlığı yaptık aramız açılmaz merak etme sen ama kimmiş bu Aysun bende merak ettim vallakız Filiz , ben sana ne zaman özel mesaj attım da geçen hafta sıkıldım dedimsen Aysun diye kiminle mesajlaşıyon
söyleyimde o mesajlaştığın ben değilim
lütfen eski eşim
matilda34 ile aramı açmaya çalışma
sadece seninle muhabbet etmemi istiyon demi takımla aramı bozuyon
valla Özgecim bu Filiz den korkulur söyliyeyimartık aysun diye kiminle mesajlaşıyorsa, benim olmadığım kesin
takımı karıştırmak istiyor![]()