• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bugun Ögle sonrasi yine baslayacagim aclik orucuna
36 saat mi yapiyorsun her seferinde? Bugun 15-16 gibi baslarim herhal Cuma gününe kadar dusunuyorum
Yok canım.. Normalde hergün akşam 7 den ertesi gün 12 ye kadar açlık yapıyorum..
18 saati bulan açlığım var zaten her gün..
36 saatlik 4.seviyede başladı haftada 1 gün.
Şimdi 5.seviyedeyim. Haftada 2 gün olucak. Zaten 1 hafta bu seviye. Çarlamba akşamı da niyet edicem inşallah, 36 saatlik açlığa 😍

Yok canım.. Normalde hergün akşam 7 den ertesi gün 12 ye kadar açlık yapıyorum..
18 saati bulan açlığım var zaten her gün..
36 saatlik 4.seviyede başladı haftada 1 gün.
Şimdi 5.seviyedeyim. Haftada 2 gün olucak. Zaten 1 hafta bu seviye. Çarlamba akşamı da niyet edicem inşallah, 36 saatlik açlığa 😍

Ahmet apa nin beslenme seklini mi uyguluyorsun ozaman

36 saatlık orucu bnde tutmak istiyorum nasıl oluyor sadece su mu
Tatlım seviye seviye geçiş yapılıyor 36 saatliğe..
Yasaklı gıdaları tüketmeden.. Önce insülin seviyeni normalleştirerek..
Birden tutunca sıkıntı yaşarsın mazallah..
Yapmak istersen ilk seviyeden başlarsın balım.. Özelden yönlendiririim seni. Burda link paylaşmak yasak olabilir.
Okursun sana uyarsa yaparsın. İlk seviyede bile tıkır tıkır gidiyor kilolar.. En güzeli varsa rahatsızlığın yok oluyor. İlaç kullanmak zorunda olan insanlar,ilaçlarına veda ediyor..
Hedefimizde kilo vermek var ama önceliğimiz ve asıl amacımız sağlık..
Sağlığına kavuşurken kiloların ve tümm fazlalıkların atılması mükemmel💖💖

Tatlım seviye seviye geçiş yapılıyor 36 saatliğe..
Yasaklı gıdaları tüketmeden.. Önce insülin seviyeni normalleştirerek..
Birden tutunca sıkıntı yaşarsın mazallah..
Yapmak istersen ilk seviyeden başlarsın balım.. Özelden yönlendiririim seni. Burda link paylaşmak yasak olabilir.
Okursun sana uyarsa yaparsın. İlk seviyede bile tıkır tıkır gidiyor kilolar.. En güzeli varsa rahatsızlığın yok oluyor. İlaç kullanmak zorunda olan insanlar,ilaçlarına veda ediyor..
Hedefimizde kilo vermek var ama önceliğimiz ve asıl amacımız sağlık..
Sağlığına kavuşurken kiloların ve tümm fazlalıkların atılması mükemmel💖💖

Ne guzel baslamissin. Birlikte Bende bslayacaktim ama tam cozemedim diye vazgectim. Artik obur bslangicda insallah. Bana ozelden yollasana iyice okuyayim

Dün ki menüm
Sabah bir yumurta bir dilim peynir 10 zeytin yarım simit
Öğlen 6 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam bi kase çorba iki zeytinyağı biber dolması
3 litre su
40 dk leslie 280 puan
40 dk yürüyüş 160 puan
Toplam 440
deniz diyette deniz diyette
Masallh masallah guzel basarili

Ne guzel baslamissin. Birlikte Bende bslayacaktim ama tam cozemedim diye vazgectim. Artik obur bslangicda insallah. Bana ozelden yollasana iyice okuyayim
Birdaha başlanmayacak ama.
Artık bilen kişilerden yardım alarak kendini hazır hissettiğinde başlıyabilirsin

Masallah canim. Tebrik ederim .
Ben 1 kere 36 saatlik yapmıştım. İnsallah tekrari nasip olur . Ne kadar su iciyorsun.
Aslında ilkgün oruç tutuyosun iftarda 3 yudum su veya 1 bardak.. Sonrası sabah 8 e kadar sıvı alımı da yok ama regl olanlar gün içinde su tüketiyor. Dün ben yoğun oldupumdan 2.seçeneği uyguladım hatta sıcak olunca çok bile tükettim su..

Iyi gunler hepinize dun yazamadim kilo bildirimi tartilmistim maalesef asiri bir arti geldi sebebini de anlayamadim umarim cuma ya duser dunku kilom 70.8 kg menulerimi yazmasamda dikkat ediyorum bir kere
kaynamis dari ve hafta sonu da kurabiye yemistim 2 minik kurabiye bu kadar artiyi bunlara bagladim artik daha dikkatli oluyorum cuma eksi cikmasi icin ne tavsiye edersiniz deniyeyim en azindan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111

Doktor değilim kizlar :-) sağlık teknikeriyim , gece belirli sayıda hasta veriyorlar bana onlara gece boyu uyku testi yapıyorum , uyku bozukluğu olanlara .
Kolaygelsin canım, epey emek gereken bir iş bence seninki. Gece boyu uykusuzsun o zaman nöbet sendeyse, fedakarlık istiyor. 💞

Günün ozeti

10da
2 haslanmis yumurta
2 dilim cavdar 30gr ediyor
Cevizli labne 40gr
5 dilim pancar

Aksam
2 minik cigkofte tadimlik
1 muz
10g fistik ezmesi

2 L su

1 saat crossfit 600 puan
800 ip atlama 1600 puan
60 Karin egzersizi ( Ab mat sit) 180 puan
12 bin adim 600 puan

Toplam 2980 puan

bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
bnnu bnnu esim nerelerdesin? Agrilarin gecti mi tamamen
Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş besleyici sebzeli yemek ızgara vs tercihi daha sağlıklı olabilir canım
Ben iyim ağrılarım geçti iş yoğunluğu çok fazla , eve dönünce de bebeğimle ilgileniyorum dün başımın ağrısından gözlerimi açamıyordum hemen uyumuşum sen nasılsın , özür dilerim çok destekleyici bir eş olamıyorum aktif katılamıyorum bu ara , günler nasıl geçiyor onu da anlamıyorum ya 🧐

Back
X