• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay yine bir spora çok özendim :-)

hayyyyyatımda hulahop çeviremedim. ya bu öğrenilebilir bir şey midir? allahım bu kadar özendiğim bir şey daha olamaz. bir çevirebilsem 9 saat çeviririm.

Ben normali ceviremiyorum :D
Agirlikli olunca saatlerce ceviririm. Ama uzun zaman olunca abartmamak lazim. Yanlarim karnim mos mor oluyor sonra.
Ilk basta dusup dursada pes etmemek lazim, hemen cozuyorsun.

Hadi spor yapalim :))
1saate yuruyuse cikacagim oglumun okuldan cikma saatine 1 saat kala. Boylece daha cardio yapmam.
Sunu yapacagim daha
Ne ara yapsam dusunuyorum.

Eklentiler

• IMG_20200622_083114_938.webp
    IMG_20200622_083114_938.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 24
ay yine bir spora çok özendim :-)

hayyyyyatımda hulahop çeviremedim. ya bu öğrenilebilir bir şey midir? allahım bu kadar özendiğim bir şey daha olamaz. bir çevirebilsem 9 saat çeviririm.
Ay ben ilk okula giderken saatlerce çevirirdim ya çevirerek yürüyüp bakkala giderdik kafamızdan kolumuza ordan bele ayağa indirirdik çok mutlu olurduk. Yıllar sonra denedim de unutmuşum çevirmeyi hiç çeviremedim. Üzerine yoğunlaşmak gerekiyo demekki

Ay ben ilk okula giderken saatlerce çevirirdim ya çevirerek yürüyüp bakkala giderdik kafamızdan kolumuza ordan bele ayağa indirirdik çok mutlu olurduk. Yıllar sonra denedim de unutmuşum çevirmeyi hiç çeviremedim. Üzerine yoğunlaşmak gerekiyo demekki

ay maaşallah. benim de bir oyuncağım vardı şu ayağa takıp çevirilen ağırlıklardan. tek ayakla çevirip çevirip zıplıyodum, bu plastik hafif olanlardan değil de ağırlarından, sayacı mayacı vardı, mordu, çok güzeldi. ilk aldığım gün O KADAR ama O KADAR çevirmişim ki hastanelik oldum, doktor biraz daha çevirsem ayağımın gidici olduğunu söyledi. oyuncak 2. gün çöpe gitti. spora ve hareket etmeye o gün küsmüş olabilirim. dsfsda

Canım kusura bakma rahatsızlandım ben..
Dün paso yattım. Önceki günün açlığı ile uyuyamadım gece.. Dün de gözüm açılmadı. Tartı bile aklıma gelmedi..
Bu sabah tartıldım.. 77,2 çıktım.. Lavaboya çıkmadan ve onca uykunun üstüne normal diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım bu kadar zorlama kendini
Buhünki menüm;
Sabah:
Yarım simit
3 dilim hellim peyniri
3 zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
1/4 kıymalı gözleme ( 1 parça aldım ödül olsun)

öğle:
150 gr kuzu incik
Yarım kase kadar basmati pilavı

Akşam:
2 kayısı
Yarım kase kiraz

su: 2.5 lt
Spor: 4000 adım 200 puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS aydingelini aydingelini
menülerini hiç beğenmedim yarım simit ciddi bir hata. gözleme hadi ödüle saydım. ama pilavda olamamış ceza aldın mı eşinden @aydıngelini hemen ceza vermedinse ceza vermelisin.
Kahvaltı.
Sabahın çok körüydü
1 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir
1 Dilim ekmek

Ara
3 tane taze kaysi
10 tane kiraz

Ikındı
3 tane küçük ızgara köfte
3 tane fırınlanmış.manta
Salata

Aksam gibi 4 tane kremali burçak
10 tane fındık
1 yeşilçay
(Enerjim çok düşmüştü ve çok şeker açlığım vardı 🙈)
Su 2.bucuk ama yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: 4 saat ayakta sınav görevi
Regl ilk günü 😷🤒🤕🤧 pertim

@esmeriiim
çok kötü değilmiş mantar sanırım o mantı olarak algıladım eyvah dedim. neyse sonra aklım başıma geldi

Bugun ne yedim
Sabah
160 gram yulafli omlet
5 zeytin
1 ucgen peynir
1 catal labne
Domat salatalik karalahan
Oglen
1 porsiyon zeytinyagli yesil fasulye
Aksam
1 dilim dondurma
Kacamaklar
7 cicibebe
2 kasik torku banada cokokrem
Su
10 bardak
Spor
Yogun bir gun
12000 adim 600 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @YngYang
bu ne tansu ya 7 cici bebe ne yapar sana biliyon mu? derhal telaffisine çalışmalısın.
Ben çalıştım sonra alışveriş yaptım şimdi film izliyoruz.
Sabah:4 dilim salam,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,5 dilim domates,4 yeşil zeytin
Öğlen: poşe yumurta+sarımsaklı naneli pul biberli yoğurt eşliğinde
Akşam:Kabaklı erişte,2 dilim hellim peyniri ve 1 halka ananas
Su:2,5Litre(3 acı biber turşusu ile)
Ara öğün:2 kere şeftali yedim
Egzersiz:8 dakika çeşitli varyasyonlarla plank ve 5 dk esneme egzersizleri
erişte yememiş olsaydın çok güzel diyecektim. karbınhidratlı gıdalar yerine lütfen proteini tercih et.
kizlar verebildigimi gorunce bana bir rahatlama geldi galiba motivem dustu desteklerinizi bekliyorum CEYDOS CEYDOS kaptanim lutfen gel beni hizaya sok
kuzum sen hep rahattın zaten sıksan kendini şimdi 70 kilo olmuştun. cicibebe ile senin işin ne .
merhaba 😍 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush ve diğer takım arkadaşlarım.
Çok yakında
Aranıza dönmeyi planlıyorum.kilo almadım ama kiloda vermedim bu dönemde bol bol spor yapıyorum -1 -2 kilo verip aranıza dönmeyi planlıyorum 🤗
ne kadar mutlu oldum canım. hadi tez vakit ver ve geri gel.

bu ne tansu ya 7 cici bebe ne yapar sana biliyon mu? derhal telaffisine çalışmalısın.
erişte yememiş olsaydın çok güzel diyecektim. karbınhidratlı gıdalar yerine lütfen proteini tercih et.
kuzum sen hep rahattın zaten sıksan kendini şimdi 70 kilo olmuştun. cicibebe ile senin işin ne .

ne kadar mutlu oldum canım. hadi tez vakit ver ve geri gel.
Erişte bildiğimiz hamurdan değil kabaktan yaptım %100 kabak o

ay maaşallah. benim de bir oyuncağım vardı şu ayağa takıp çevirilen ağırlıklardan. tek ayakla çevirip çevirip zıplıyodum, bu plastik hafif olanlardan değil de ağırlarından, sayacı mayacı vardı, mordu, çok güzeldi. ilk aldığım gün O KADAR ama O KADAR çevirmişim ki hastanelik oldum, doktor biraz daha çevirsem ayağımın gidici olduğunu söyledi. oyuncak 2. gün çöpe gitti. spora ve hareket etmeye o gün küsmüş olabilirim. dsfsda
Bacım okadar ne yapmış olabilirsin ki de o hale düştün aboo 🙊 yazık spor hayatın başlamadan orda bitmiş 🤣🤣
geçmiş olsun canım bu kadar zorlama kendini
menülerini hiç beğenmedim yarım simit ciddi bir hata. gözleme hadi ödüle saydım. ama pilavda olamamış ceza aldın mı eşinden @aydıngelini hemen ceza vermedinse ceza vermelisin.
çok kötü değilmiş mantar sanırım o mantı olarak algıladım eyvah dedim. neyse sonra aklım başıma geldi
bnnu bnnu kaptanım sporunu görünce o onu telafi etmiştir diye düşünmüştüm. Ceza kesmede acemiyim dee.
10 dk adımlama cezası vereyim bende sevgili eşime( özgecimden kopya çektim :) )

Kahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi :KK43:
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.:dua::dua:

*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..:KK16:Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu. :KK36:
Ay kaptanım çok geçmiş olsun ya. Bazen geçmişi kaçırabiliyorum görmemişim bunu. Allah beterinden korusun . Yıl dönümünüz de kutlu olsun 🥰
Benim kocaayım hiç bi özel günü hatırlamaz. Sadece ilk anneler günümde hem oğlum hem kendi adına çiçek almıştı okadar. Bu evlilik yıl dönümümüzde ben de saat istiyorum bakalım ne yapacak

Anca yazmaya zamanim oluyor, dün tüm gün disardaydim. Önce temizlik ve alisveris kosturmasi ardindan arkadaslarla mangal menüm

aksam 5-6 ya kadar birsey yemedim, ondan sonra ölcüsüz kasarli mantar, et, tavuk, salata, patlican salatasi ve kiraz yedim / 1 bardak cola zero

Bugün 17:15 firinda pirzola ve kaburga yanina közlenmis biber ve mantar

arkadasim ev yapimi recel verdi 2 ck tadina baktim
2 tane düz seftali (ismini bilmiyorum) yedim
ve suan sütlü kahve iciyorum

en azindan suyumu yeterince icmeye calistim ve dün olabildigince hareket ettim ama bugün hic halim yok:KK43:

sacma ve karmakarisik bir haftasonu oldu benim icin. yarin kabak detoksu yapicam umarim sabah tarti cok acimasiz olmaz🙄 @Aomine Daiki
su göremedim ben su içme cezası gelmeli..
Alttaki reklamlardan alintilarimi ekleyemiyorum pc den girince yazarim artik
Bugun cok yogundu yun yikadik
Sabah
Yulafli omlet 160 gram
1 haslanmis yumurta
8 zeytin
1 tabak salata
1 t kasigi tereyag ve pekmez
Ara
Karpuz 1 dilim
Oglen
5 6 kanat tavuk izgara
Ikindi
1 dilim revani
Aksam
1 dilim karpuz
Spor aksama kadar yun yikama
Su 10 bardak
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @YngYang
tansu menülerin gitgide kötüleşmekte acil toparla kendini lütfen ve ceza verildi mi bu menülerine? verilmediyse derhal ceza gelmeli.
CEYDOS CEYDOS ben dun ve bu gun puanlarimi yazmadim.
Dun:
500 ip atlama- 1000 puan
100 mekik- 300 puan
100 bacak cekme- 300 puan
100 suguat- 300 puan
8000 adim- 400 puan
150 dakika leslie- 105 puan
Dun yazmadim yarim kaldiği acin ama
8 dakikada zumba- 56
Toplam- 2561
Bu gun: 100 meki- 300 puan
100 bacak cekme- 300 puan
100 suguat- 300 puan
12000 adim- 600 puan
550 ip atlama- 1100 puan
Toplam- 2600 puan.
Iki gunde- 5161
Umarim yanlis hesaplamamışımdır.
panik yok canım. spor yarışması duyurusu yapmadım o yüzden bu hafta olmayacak.
Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan

Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta

Ara : nescafe

Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen

Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj

Su içmedım ben hıc ya😫
su içmelisin ve bunu cezalı yapmalısın eşin sana ceza kesmeli.

kızlar nehirden zorla aldım laptopu şimdi geri vereceğim sınav sonrası 1 hafta istediği gibi yaşama sözü vermiştim. şimdi iadesini yapacağım. doğru yanlış sayısını mecburen öğrendik kitapçıklar dağıtıldı. 9 yanlışımız mevcut. tabi deneyimli anne olarak bunun sonuç ifade etmediğini önemli olanın türkiye genelinde sonuçlar gelince gelecek olan yüzdelik dilimi olduğu biliyorum. şimdilik net hesaplamalarında %5 lik dilimde görülüyor. bu da nitelikli bir liseye girecek demek.
ara ara uğramaya çalışacağım yine kendinize iyi bakın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın. bakalım ne kadar hasar almışız yada dikkat etmişiz bir görelim.

Back
X