- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Detoksu bugün yarın yapıcaz ya, 2 günlük sonucu kaç olacak onu görcez canım o yüzden perşembePersembe degil kiz, Cuma :))
Bidaha ki tatlı krizinde tarçınlı yeşil elma, kakaolu muz yiyebilirsin canım. Hurma ceviz de aynı şekilde. Daha masum ve daha çok olur 3-4 çay kaşığına göreDün asiri yorgundum erkenden uyudum. Pazartesi menüm:
14:30 - 20 saat fasting sonunda fotograftaki 2 seftaliyi yedim
17:30 - 10-15 tane fistik
17:45 - firinda et, mantar ve 1 tane kapya biber
son günlerde et yemeye doyamadim resmen aseriyorum
yemekten sonra canim tatli isteyince ev yapimi recel yedim 3-4 cay kasigi
3 litre su ve yesil cay & 5 bin civari adim attim
Aomine Daiki
Detoksu bugün yarın yapıcaz ya, 2 günlük sonucu kaç olacak onu görcez canım o yüzden perşembe![]()
Dene canım sende istersenBende mi yapsam. Kabagim da var cevizim de :))
Ay ama bana hep ters teper boyle seyler
Suan cok acim ya. O yuzden herseye varimDene canım sende istersen![]()
Khvaltıyı zaten normal yapıcaksın canım abartmadan. Devamı zaten kabak tok tutuyoSuan cok acim ya. O yuzden herseye varim![]()
Regl dönemlerinde metabolizma 2 kat hızlı çalışır canım. Kaçamak vs yapılmazsa regl haftalarında güzel kilo verilir. Ben eski diyet zamanımda regl olmayı beklerdim 3 kg verdiğim bile olurdu.aydingelini M MaviFeslegen
Arrietty_ B Beklenen2
73,1 ile başlıyorum
Cumadan beri de 1,1 kilo gitmişYawrukush
Reglim başladı bugün, ona rağmen azalma görmüş olmak da beni mutlu etti :)
Ne güzel olur :) şu detoksla gitse keşkeRegl dönemlerinde metabolizma 2 kat hızlı çalışır canım. Kaçamak vs yapılmazsa regl haftalarında güzel kilo verilir. Ben eski diyet zamanımda regl olmayı beklerdim 3 kg verdiğim bile olurdu.
maşallah cumadan bugüne kdar bile süper kg vermişsin. Cuma listebaşında olabilirsin![]()
Ay evet evet katiliyorum bende.Arrietty_ katılıyor musun sen de :)
Ne güzel olur :) şu detoksla gitse keşke
Regl dönemi acayip ödem topluyor benim vücudum ya
Toplamazsa güzel :)
Tamam tamam gitmiyorum :) cuma hep beraber bol eksi görürüz inşallahAy evet evet katiliyorum bende.
Müthis tarti sonucunu gordum.
Sakin ama sakin biran uzulupde gitme bak gelirim pesinden zorla yazmani saglarim gruba
Masallah sana![]()
Ben söğüş falan yemeyeceğim. Peynir-yumurta sadece. Detoksta da 18/6 yapıcam inşallah if.Bence ödemsiz atlatirsin.
Zaten yediklerin cok dengeli. Birde 20/4 yapiyorsun. Cok dikkatlisin gozumden kacmadi. Boyle devam et guzelim
Kahvaltiya 1 yumurta, kapya biberi ve peynir yesem olurmu simdi? Insta da cesit cesit var kabak detoksu. Hangisini gore yapiyorsunuz?
Geçmiş olsun çok. Azmine de hayranım yine de yürüyüş yapacak olman pörfekto :)Bu arada ben hala yatiyorum. Yaz alerjim cok kotu yapti beni. Hapsurmakdan icim disim bir hos oldu. Ilaclarimda fayda etmiyor
Esim sabah yuzun sararmis yat sen cocuklari ben birakirim dedi. Normalde ben evdeysem ve Rica etmezsem birakmaz. Kizin huysuzlugunu cekmek istemiyor.
Ama galiba kotu gorunuyordum. Ben kendim gormuyorum ama halsiz ve sumukluyum yaz gribi
Yinede yuruyus e cikacagim
Bidaha ki tatlı krizinde tarçınlı yeşil elma, kakaolu muz yiyebilirsin canım. Hurma ceviz de aynı şekilde. Daha masum ve daha çok olur 3-4 çay kaşığına göre![]()
Canim o an sadece recel cekti dedim ben simdi bunu yemessem sonra daha kötü seylere yol acar falanama haklisin 2 gün üstüste fazla oldu, ellemiyorum cumaya kadar
![]()
Canın reçel çektiyse tamam ozaman kuzum ben herhangi bi tatlı çekti sandımKabak detoksumu yapicaksiniz kizlar? Öyleyse ben de variiim![]()