- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Başlıyoruz bugün :) katıl hadi sen deKabak detoksumu yapicaksiniz kizlar? Öyleyse ben de variiim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıyoruz bugün :) katıl hadi sen deKabak detoksumu yapicaksiniz kizlar? Öyleyse ben de variiim![]()
Doğru canım valla ben pek aktif olamıyorum amaAynen canım ister istemez toprak çekiyor sanırım hemşehrimsürekli kurada biz çıkıyoruz
bu hafta ben sadece -100gr verebildim inş bu hafta çok daha iyi olacak
Oyyy allah yardımcısı olsun allah zihin açıklığı versin herkes emeğinin karşılığını alsın inşHeyecansız sakin güzel bir sınav olsun inş
Yaaa internet var da vakit bulamadım canım benim bugünden itibaren degerlendircem ben@Yawrukush özgecim benim eş Cuma’dan beri yok interneti bitti yine sanırım o gelene kadar benim menülere mukayet olsanız. Öksüz kaldımah
matilda34 ah
Ben fatsecret kullanıyorumJaneRizzoli saol cabim
1 saat yurudum ama gelde bana sor. Zor attim kendimi arabaya. Eve geldim Ilk ogunumu yaptim. Diyet kolik app indirdim sirf turkce olsun diye ama cozemedim. Kahvaltimin Toplam protein yag Carb vs goremiyorum. Baska program mi yuklesem
Kizimi alana kadar dinleneyim ben kizlar
Maşallah canım sanaaydingelini M MaviFeslegen
Arrietty_ B Beklenen2
73,1 ile başlıyorum
Cumadan beri de 1,1 kilo gitmiş @Yawrukush
Reglim başladı bugün, ona rağmen azalma görmüş olmak da beni mutlu etti :)
Canın reçel çektiyse tamam ozaman kuzum ben herhangi bi tatlı çekti sandım
Gel gel hepçiğimiz kapışalım.
Başlıyoruz bugün :) katıl hadi sen de
Ben kahvaltımı normal yapıyorum canım. Tabi sen kendin bilirsinBugün yari kabak detoksu yarin ve persembe kahvaltisiz kabak detoksuyla ben de varim öyleyse :))
Çatladım şu an 2 saat yürüdüm abartısız. Mal gibi de topuklu giymiştim
Veriyorum canim ama arada uyaniyor yine acikip bide 4 kopek disi kaldi biraz onlarda arada rahatsiz ediyor sanirimUykunun bölünmesi beni de çok etkilerdi. Yatmadan süt veriyor musun Özlemcim? O biraz tutuyor.
Buralarda misin? Yorumlarını özledim valla![]()
Murphy kanunu gibi gkdkdksks ben veterinerin yakın olduğunu düşünüyodum ama 1 saat yürüyüş mesafesiymiş. Benim çocuk da 3,5 kilo. Ayaklarım şişti,bacaklarımın iç kısmı sürte sütte yandı.arkadaşlarımla buluşacağımdır mesela, ne zaman topuklu/mini etek vb giysem her yere yürürler, ne zaman eşofman spor ayakkabı giysem her yere araba. artık bu yazılı olmayan ve bilinçaltlarına işlenmiş bir kural gibi o yüzden o gün ne yapmamızı istiyorsam ona göre giyiniyorum hep de tutuyor ahadsfklj
Murphy kanunu gibi gkdkdksks ben veterinerin yakın olduğunu düşünüyodum ama 1 saat yürüyüş mesafesiymiş. Benim çocuk da 3,5 kilo. Ayaklarım şişti,bacaklarımın iç kısmı sürte sütte yandı.
Bn detoksumu kendime uyarlanmis şekliyle yaptimBen kahvaltımı normal yapıyorum canım. Tabi sen kendin bilirsin
JaneRizzoli M MaviFeslegen
Arrietty_ B Beklenen2 ilk öğünümü yaptım kızlar. Azcık tuzu fazla kaçmış ama öyle böyle yedim
![]()
Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptımBen kahvaltımı normal yapıyorum canım. Tabi sen kendin bilirsin
JaneRizzoli M MaviFeslegen
Arrietty_ B Beklenen2 ilk öğünümü yaptım kızlar. Azcık tuzu fazla kaçmış ama öyle böyle yedim
![]()
Bildiğimiz koltuk altı rolonu mu? İşe yarıyor mu?sırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.
yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.
Peynir hem ince hemde protein olduğu için sıkıntı yok canım. Birde aynı hesaba gelecek bence kendini zorlama 2 öğün yap.Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
Ekledim hatta fotosunu da
Acaba çok mu yemişim peyniri?
Şu an hiç aç değilim, acıkacak gibi de durmuyorum.
Detoksu tam yapmak istiyorum ama
Acaba tek öğün mü yapsam?
2 değil 3 kabakla?
Birebir yapmak daha mı etkili olur?
sizce kızlar?
M MaviFeslegenArrietty_ B Beklenen2 M minimalce_
Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
2 değil 3 kabakla?
sizce kızlar?
Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
2 değil 3 kabakla?
sizce kızlar?
Bende kışın böyle bir içlik giyiyorum. Ama hava şu an çok sıcak. Şimdi kas gevşetici almak için kalktım sanki dayak yemişim gibisırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.
yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.