bol salaş giyin verdiğin fark edilmesin ilk başta en hantal giysilerinle gez ah ah bayılırım düşman çatlatacağız beraberce.Evet evet o meşhur çakma eltim sayılıyokaynanama gittikçe mutlaka görüyor ya aynı bahçede sayılıyolar. Yine de nekdar versem okadar kâr
Menün güzel ama su iyi değil bence canım. ( kendisi çok iyi içiyo ya saaankii) ama düzenli olarak günde 3 lt su içmek belli kalori yaktırıyormuş. Suya ikimizde biraz daha yüklenelim bence
Ya o kucağa alıştırmak varya çok kötü. Evet bebek tabi kucak sevecek ama sağolsun kaynanamla kocam oğlumu kucağa alıştırmıştı, yemek bile yapamıyodum sürekli ağlıyordu, tuvalete bile zor gidiyodum ya da kucağımda gidiyoduk.
valla benim oğlum emzikte biberon da alıyodu. Benim cahilliğime ve korkuma denk geldi. 2. Si olursa Allah nasip ederse kesinlikle biberon vericem günde 1-2 kere.
aklı başına gelince ya biberon ya meme seçiyolar. Memeyi seçen plastik bişeyi ağzına sokmuyo bidaha.
allah yardımcın olsun valla canım benm bitane olduğu halde böyleyim. 2-3 olanların önünde saygıyla eğilirim![]()
sunum gerçekten kasvetli bir iş ben eşim için çooook sunum hazırladım bir dönem. hazırlarken bile stres oluyordum çünkü denetmenim eşimde neyseki o yıllar geçti gitti.Kızlar bugüne stresli başladım, 11de okul toplantımız var. Ona yetiseyim diye erken kalktım yürüyüşteyim şimdi.
Bir de bir projemiz vardı, yarin bir online eğitime katılıp cuma da çalıştığım öğretmenlere sunum yapmam lazım. Çok geriyor beni bu işler![]()
abov her dakikasını baskül tepesinde geçiren biri daha geldi. yavrum tartıya sadece pazartesi ve cuma çıkıyoruz. beynimiz kilo takıntısı oluşturmasın diyerek.lütfen sürekli tartılma. yanlız çok güzel gitmiş kilon inşallah böyle devam eder.Çok mutluyummmm kızlar 59.8 çıktım az önce.
Dünden önceki gün: 60.5 (60.1 çıkıp ondan sonra yükseldi birden)
Bugün : 59.8
Fark: 700 gr :))))))))
![]()
alkol bütün kiloların anasıdır canım. yapmayın içmeyin.(cumartesi menüme sakın bakma) beslenmen gerçekten kötü acilen toplanman lazım. geri dönmene çok sevindim.Kızlar çoook uzun zaman sonra başlayım bildirimlere. Kusura bakmayın koydeyım ve net yoktu vardı ama yoktu garipti yani girmiyordu hiçbir siteye oyle.
Pazartesi menum
Sabah yeşil elma
11.00 ceyrek ekmek arası peynir domates salatalık ve en az 19 zeytın
14.00 salata ceviz uzerine peynir
19.00 balık menu ve maalesef rakı 3 bardak
O yuzden çok şiştim.
Yakın arkadaşım kocasıyla çok buyk problem yaşıyordu eşlik ettim.
Salı menum
Sabah yeşil elma
11.00 peynir zeytın kepek ekmeği ıkı dılim kadar domates salatalık
13.00 salata ceviz peynirli
18.00 haşhaşlı ekmek yanında domates
Dunde kotuydu beslenmem
Bugun artık adam akıllı başlıyorum
Sabah erken kalktım 1. 5 saat bisiklet surdum ohh kendime geldim. Özlemişim evimi göl kenarını çok ıyı geldı.
CEYDOS @Yawrukush bende sizi cok ozledım