• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öncelikle kilo verenlere tebrikler, bu hafta güzel gitmiş genel olarak bence bizim takımdan 🤩

Tansu'cum ben eşleşmeye katılmak istemiyorum bu hafta, biraz yoğunluklarım var

Tebrik ederim Bahar'cim 🤩

Başın sağolsun canım, stres yüzünden öyle olmuştur. Bu haftasonu geçirince belki bir anne ziyareti iyi gelir 🤗
Okey not aldim

Geçen hafta:66.6
Bu hafta:66
Fark:0.6
Yüzde:0.9 galiba

IMG_20200626_091424.webp

B barga

geçen cuma : 63,4 kg (hatta pazar 64,4 bile gördüm ben hasar kontrolü yapmak için baktım)
bu hafta :61,6 kg
fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına. bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)
yüzde : %2,84

hemen kızımıda ekleyeyim teyzeleri ablaları
başlangıç : 67,7
bugün : 65,9
fark : 2,8 kg

kocişimde 2 gün önce tartılmıştı 99,8 den 96,1 e düşmüş herkes yumurta yedi. net rakamını bugün veririm. böylece gene yumurtanın gücünü ispatlamış olurum.

üçümüzde aynı diyeti aynı şekilde yaptık. bu farkları sizlerle paylaşarak aynı şekilde yapılan detoksların-diyetlerin kilo yüksek olduğu zaman daha etkili olduğunu göstermek istiyorum. kilonuz azaldıkça verme oranınız düşecek. ama dişinizi sıkarsanız özellikle yüksek kilodaki arkadaşlarım düşük kilolara göre daha hızlı kayba uğrayacaktır.

_20200626_145124.JPG _20200626_145148.JPG _20200626_145237.JPG

geçen cuma : 63,4 kg (hatta pazar 64,4 bile gördüm ben hasar kontrolü yapmak için baktım)
fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)

kocişimde 2 gün önce tartılmıştı 99,8 den 96,1 e düşmüş herkes yumurta yedi. net rakamını bugün veririm. böylece gene yumurtanın gücünü ispatlamış olurum.

üçümüzde aynı diyeti aynı şekilde yaptık. bu farkları sizlerle paylaşarak aynı şekilde yapılan detoksların-diyetlerin kilo yüksek olduğu zaman daha etkili olduğunu göstermek istiyorum. kilonuz azaldıkça verme oranınız düşecek. ama dişinizi sıkarsanız özellikle yüksek kilodaki arkadaşlarım düşük kilolara göre daha hızlı kayba uğrayacaktır.

Eki Görüntüle 2654721 Eki Görüntüle 2654720 Eki Görüntüle 2654719
Sonuçlarınız çok güzel üçünüzün de tebrik ederim ceydacım.
Bu hangi program bu arada?

fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına. bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)

Eki Görüntüle 2654721 Eki Görüntüle 2654720 Eki Görüntüle 2654719
Bayılırım böyle istatistikleri konuşturanlara 😍😍😍

Yoganin 1 dakikasi 5 puan olsun ne dersin canim?
Hic aklimiza gelmemis yoga ne guzel oldu hatirlattigin. :KK200:
Bence 10 puan olsun çünkü 40 dakika yapılıyor 200 puan çok az 😂
Zaten 40.dakikanin sonunda kondisyon yapmışım.gibi kıpkırmızı olmuştum 10 dakika nefesimi topladım 😂😂😂😂

Bayılırım böyle istatistikleri konuşturanlara 😍😍😍
ne bileyim işte kafa matematiksel çalışınca böyle oluyor demek ki. deneye tabi tuttum evdekileri kızlara moral olsun diye. yüksek kilolarda kişilerin diyetle etkileşimlerinin daha iyi olduğunu göstermek istedim. yani 80-90 kg olan kızlarımın daha çok vermesi gerektiğini de el altından kaktırmış oluyorum. :eğlence:

Bence 10 puan olsun çünkü 40 dakika yapılıyor 200 puan çok az 😂
Zaten 40.dakikanin sonunda kondisyon yapmışım.gibi kıpkırmızı olmuştum 10 dakika nefesimi topladım 😂😂😂😂
vücut alışık değilse ondandır canım. ama bence 5 puan ideal yoga için. pilatesle kıyasladığımızda bana göre daha kolay.

vücut alışık değilse ondandır canım. ama bence 5 puan ideal yoga için. pilatesle kıyasladığımızda bana göre daha kolay.
Sizi mi kiracam 5 olsun bizim olsun :)
Bu arada kilomu sabah 9 gibi çekmiştim ama ancak yükleyebildim. Islerim vardı. Çok bekletmedim insallah

Geçen cuma = 84.00
Bu cuma = 83.200
Fark= -0.800
Yüzde 0.95
farkın çok güzel canım ben beğendim. haftaya hedefin 82 olsun.
Sizi mi kiracam 5 olsun bizim olsun :)
Bu arada kilomu sabah 9 gibi çekmiştim ama ancak yükleyebildim. Islerim vardı. Çok bekletmedim insallah
yok ben biraz sabırsızım sadece yoksa vaktin var.
Birgaripanne Birgaripanne canm eş listesine bu hafta beni dahil etme. Erkek kardeşimin düğünü var Annemlerde gidecem yoğun bir hafta beni bekliyor
Allah mesut etsin genç çiftimizi. sende düğün bahanesi ile çok kaçırma olur mu?

farkın çok güzel canım ben beğendim. haftaya hedefin 82 olsun.
yok ben biraz sabırsızım sadece yoksa vaktin var.
Allah mesut etsin genç çiftimizi. sende düğün bahanesi ile çok kaçırma olur mu?
82 bir yildir görmüyorum. O yüzden bende heyecanlandım haftaya için. Ayy çok çok gitsin insallah.. kaplumbağa hızında gidiyor ama yalnız olsam kesin vazgeçerdim bir süre sonra. Bu yüzden hepinizden Allah razı olsun

Selam
Cokkkk mutsuzum bedbahtım ığrencım
Gecen hafta 64.6
Bu hafta. 64.8
Gram veremezmı ınsan yaa bu kadar az menuye gercekten yoruldum kılo vermeye calısmaktan
Canim ogun saatlerini degistir bir ogun fazla ye obur ogun az kafasi karissin
Birgaripanne Birgaripanne canm eş listesine bu hafta beni dahil etme. Erkek kardeşimin düğünü var Annemlerde gidecem yoğun bir hafta beni bekliyor
Tamam canim
82 bir yildir görmüyorum. O yüzden bende heyecanlandım haftaya için. Ayy çok çok gitsin insallah.. kaplumbağa hızında gidiyor ama yalnız olsam kesin vazgeçerdim bir süre sonra. Bu yüzden hepinizden Allah razı olsun
Hepimizden canim

Dün menüm
Sabah bir yumurta, 2 dılım peynır, 5 zeytın çay

Öğle: sütlü nescafe şeftalı

Ara: bır yumurta

Aksam: iskender doner😯
Su 1.5 lt
Spor:6 bın adım
cumartesi günü menün yediklerin normal.suyun az.
Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan

Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta

Ara : nescafe

Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen

Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj

Su içmedım ben hıc ya😫
su içmedim demişsin olmadı işte ilk hata.üstelik menünde simit var.tahllı ekmek yesen daha iyiydi.
Dünkü yedıklerımınyazayım ben işe basLamadan😂
Sabah. Yumurta peynır zeytın salatalık

Oğle patlıcan türlü yogurt 2 adet çiğköfte

Aksam kiraz şeftalı

Su 2 lt
Spor yookkk
M MaviFeslegen söz aksam yapacagımmm misafırım vardı yapmadım🤦🏻‍♀️
pazaretsi menün çiğ köfte olmasaydı daha iyi olurdu ama kolari değeri normal su yine 2 lt.en az 2,5 olmalı.

salı menün yok.
Sabah
Yumurta peynır cay

Öğle
Bır dılım ekmek salata

Ara kiraz

Aksam türlü yogurt

2 lt su

4 bın adım
Allahımmm sporla basım dertte M MaviFeslegen
menün normal suyun az .
perşembe menün gene yok.
su canım eksik olan diyetinde şunu 3 yağ günlük bak nasıl takır takır veriyorsun birde son yemeklerinin saati 18 bilemedin 19 da bitmiş olmalı.

Back
X