• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
makarnada olmasaymış harika derdim ama olmuş artık.
çok iyi canım yarın hedefin ne ?
ne kadar çok karbonhidrtalı beslenir oldun mercimek ve ekmek yanlış seçim yapmışsın ben buna ceza gelsin derim. hazır listelerimi diğer laptoptan aktarmışken ilk ceza olsun. Arrietty_ Arrietty_ bak ceza var burada...
anam yedekli gelmiş. nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun canım. nihayet hedefine ulaştın. Allah kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim. Daha iyi olucam inşallah💖

Akrepcim geçmiş olsun canım, açlık yaptın ondan mı oldu acaba halsizlik üzüldüm
Sağol balım💖yok canım klimalı ortamda kalınca oldu.. Açlık üstüne çok iyi oluyorum. Mesela şimdi de açlıktayım dünden bu yana daha iyi hissediyorum şükür💖

geçen cuma : 63,4 kg (hatta pazar 64,4 bile gördüm ben hasar kontrolü yapmak için baktım)
bu hafta :61,6 kg
fark : 1,8 kg (yumurtanın gücü adına. bu hafta fırsat bulursam 1-2 gün kabaklı besleneceğim bakalım)
yüzde : %2,84

hemen kızımıda ekleyeyim teyzeleri ablaları
başlangıç : 67,7
bugün : 65,9
fark : 2,8 kg

kocişimde 2 gün önce tartılmıştı 99,8 den 96,1 e düşmüş herkes yumurta yedi. net rakamını bugün veririm. böylece gene yumurtanın gücünü ispatlamış olurum.

üçümüzde aynı diyeti aynı şekilde yaptık. bu farkları sizlerle paylaşarak aynı şekilde yapılan detoksların-diyetlerin kilo yüksek olduğu zaman daha etkili olduğunu göstermek istiyorum. kilonuz azaldıkça verme oranınız düşecek. ama dişinizi sıkarsanız özellikle yüksek kilodaki arkadaşlarım düşük kilolara göre daha hızlı kayba uğrayacaktır.

Eki Görüntüle 2654721 Eki Görüntüle 2654720 Eki Görüntüle 2654719
Tebrikler canım süper sonuç bu hafta ben de yapayım senin bu yumurta diyetini 🙈🙈 bugün low Çarb dışı beslendim akşamada arkadaşlarla veda buluşmasına gideceğim piknik tarzı🙈🙈 buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yapıyor 😭😭😭 canım da sıkkın yani senin diyeti yapmam şart gibi🙈🙈 yoksa kendimi yemeğe vereceğim bu hafta 🥺🥺

Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu 🙈🙈 poğaça, börek , dondurma🙈🙈🙈 liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil 😭

low carb'daki low, ne kadar low? yüzde olarak neye denk getirmeye çalışıyorsunuz -sorum herkese aslında.

ben bugün tekrar myfitnesspal uygulamasını indirdim, zaten yediklerimi yazıyorum bari buraya yazayım da daha kolay takip edeyim dedim. hedefleri carb: %15, protein: 35, yağ 50 olarak ayarladım (googlea baktım ilk çıkan sonucu referans aldım). en çok carb omletteki yulaftan geliyormuş bana onu gördüm, o da olmasa %7-8'de kalabilirmiş sanırım normalde. yulafın bu kadar kalorili olduğunu da bilmiyordum.

yok canım beni yanlış anlamışsın 3 öğün yap yine ama saatlerine dikkat et. ben mesela saat 12 de ilk yemeğimi yapıp en geç 19 da bitiriyorum. arada bazen 3 nadiren 4. öğün oluyor. sakın azaltma zamanı daralt ve suyu arttır. bu arada simit çiğ köfte gibi şeylerden uzak dur.
Gunun ılk ogununu 12 gibi mi yapıyorsun

Tebrikler canım süper sonuç bu hafta ben de yapayım senin bu yumurta diyetini 🙈🙈 bugün low Çarb dışı beslendim akşamada arkadaşlarla veda buluşmasına gideceğim piknik tarzı🙈🙈 buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yapıyor 😭😭😭 canım da sıkkın yani senin diyeti yapmam şart gibi🙈🙈 yoksa kendimi yemeğe vereceğim bu hafta 🥺🥺
Low carb ne ola ki🙈

kilo bildirim geçen cuma :56.9
bugün : 58.4

kızlar ben yine aşırı artı çıktım . takımı bu hafta da batırdım . çok kötü bir hafta geçirdim . üstüne de bugün regl geldi . yine etap sonuncusu oldum belli ki . izine ayrılma hakkım da bitmişti . takımdan mı ayrılsam ,liste dışı mı devam etsem , nasıl yapabiliriz ? 10 gündür evdeyim , hastalık raporum bugün bitti . pazartesi iş başı yapıp nöbete gideceğim . sağlık açısından düzeldim ama patlayacak gibi şiştim . 10 günde 55.3 ten 58.4 e çıktım . çok üzgünüm .

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Feyzos kendi istegiyle yarismadan ayrildi notuyla listeden ayirabiliriz.
Fakat bu sekilde yarismadan ciknca 6 ay tekrar yarisilmiyor.
6 ay sonra her sey normal , devm edebiliyorsun.
Tum hafta yazmadin merak ettim seni, sagligin nasil?
Aksam 20.00den once bana ,kendi isteginle ayrilmak isteyip istemedigini yaz canim..

Günaydın gençlik
Geçen hafta;74,2
Bu hafta;71,9
Fark;2,3
Yüzde; 3,09
Kabak detoksunda 1,2 gitmiş. O yüzden tekrar yapmayı düşünmüyorum. Ama diğer arkadaşlara fikir olsun.
Bir önceki hafta + çıkmıştım sebebi muhtemelen sporu abartmış oluşum.
Deneme yanılma ile buluyoruz işte :)
Şimdi daha sakin yapıcam sporu. Pazartesi tartısından muafım aslında ama bu hafta deneyeceğim. Hafif spor+beslenme yine aynı devam şeklinde kilo kaybım nasıl olacak ona bakacağım.
@Beklenen2 Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_
İsterseniz listeye alabilirsiniz beni bu arada
Canim harika kilo vermissin , listeye sen girmek istiyor musun muhim olan bu, birde listeye girdikten sonra 2 ay yarismak zorundasin bu sorumlulugu kabul ediyor musun?

low carb'daki low, ne kadar low? yüzde olarak neye denk getirmeye çalışıyorsunuz -sorum herkese aslında.

ben bugün tekrar myfitnesspal uygulamasını indirdim, zaten yediklerimi yazıyorum bari buraya yazayım da daha kolay takip edeyim dedim. hedefleri carb: %15, protein: 35, yağ 50 olarak ayarladım (googlea baktım ilk çıkan sonucu referans aldım). en çok carb omletteki yulaftan geliyormuş bana onu gördüm, o da olmasa %7-8'de kalabilirmiş sanırım normalde. yulafın bu kadar kalorili olduğunu da bilmiyordum.
Canım ben gram olarak çok hesaplamıyorum. Ben beyaz un, nişasta, beyaz şeker içeren birsey yemiyorum. Bakliyat , yulaf yemiyorum. Havuç, patates yok. Meyve yok sadece canım çok isterse meyve yaban Mersini falan yiyorum. Günlük şeker miktarını 50-100 arası tutmak lazım ama desiiim gibi ben hesaplamıyorum tam

Canım ben gram olarak çok hesaplamıyorum. Ben beyaz un, nişasta, beyaz şeker içeren birsey yemiyorum. Bakliyat , yulaf yemiyorum. Havuç, patates yok. Meyve yok sadece canım çok isterse meyve yaban Mersini falan yiyorum. Günlük şeker miktarını 50-100 arası tutmak lazım ama desiiim gibi ben hesaplamıyorum tam

anladıım teşekkürler, yulaf harici benzermişiz. yulafı azalttım ben de bugün ama erken acıktım.

gitti bizim 600 gr .şaka bir yana çok üzüldüm canım kesin dönüş çok feci tüm bağların kopuyor o ülke ile.
Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu 🙈🙈 poğaça, börek , dondurma🙈🙈🙈 liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil 😭
tamam canım bu gece vur patlasın çal oynasın ama yarın toparlanma olmalı

20 gr dan fazla karbonhidrat tüketmiyoruz.
Gunun ılk ogununu 12 gibi mi yapıyorsun
evet ilk öğünüm kaçta kalkarsam kalkayım 12 de oluyor.
Low carb ne ola ki🙈
düşük karbonhidrat demek canım.

Back
X