• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gitti bizim 600 gr .şaka bir yana çok üzüldüm canım kesin dönüş çok feci tüm bağların kopuyor o ülke ile.
tamam canım bu gece vur patlasın çal oynasın ama yarın toparlanma olmalı
20 gr dan fazla karbonhidrat tüketmiyoruz.
evet ilk öğünüm kaçta kalkarsam kalkayım 12 de oluyor.
düşük karbonhidrat demek canım.

hm, teşekkürler. 1 soğanda bile 10 gr carb varmış, gram bazında benim yapmam zor duruyor.

Kaptanlarım bugün sizden izin istesem ben bugünlük menümü yazmasam olur mu 🙈🙈 poğaça, börek , dondurma🙈🙈🙈 liste uzuyor ama söz telafi edeceğim öyle abartarak yemiyorum ama low Çarb da değil 😭
Olur canim, odulun olsun.
Arkadasinin kesin donus yapmasina da cok uzuldum, bende 2 tane yakin arkadasimi oyle yolcu etmistim, aglaya aglaya Turkiyeye..
Haklarinda hyirlisi olsun onlar icin... :KK200:

anladıım teşekkürler, yulaf harici benzermişiz. yulafı azalttım ben de bugün ama erken acıktım.
Low carbda soyle dusunebilirsin canim basit karbonhidratlardan uzak durup (un, seker vs) , 1 yemek tabaginin 4te 2si salata, sebze, 4te 1i protein, 4te 1i karbonhidrat olarak dusunebilirsin..Bu karbonhidratlarda mesela tan tahilli ekmek, bulgur-bakliyat, meyve, yogurt turevlerinden olabilir.
Ogunlerinde boyle bir tabak tuketebilirsin..Bu sekilde low carba gecis yapabilirsin.. :KK200:

Aaa bir saniye, dikis setim var acaba onun icinde var midir:))
Listeyi halledip bakicamm, sanki vardi, fii tarihinden kalma emin olamadim :)

mezuran yoksa bile bir iple ölç sonra cetvelle ölçer bakarsın kaç ediyor (: ben bunu yapmaya üşendiğim için mezura aldım ama yoksa böyle yapacaktım sladkf

Es yarismasina katilamayacak olan arkadaslarim etiket yapip bildirirse sevinirim ve katilamayacak olan arkadaslar icin her gun 1 bardak fazla su icmenizi isteyecegim tesekkurler
Kenimi mimlemek istemem ama burada kimle eş olduysma hep o hafta +oldular :olamaz:
bir tek Yawrukush Yawrukush la olan eşleşmede eşim eksi geldi :KK39:

Tebrikler canım süper sonuç bu hafta ben de yapayım senin bu yumurta diyetini 🙈🙈 bugün low Çarb dışı beslendim akşamada arkadaşlarla veda buluşmasına gideceğim piknik tarzı🙈🙈 buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yapıyor 😭😭😭 canım da sıkkın yani senin diyeti yapmam şart gibi🙈🙈 yoksa kendimi yemeğe vereceğim bu hafta 🥺🥺
Yeni dostlar bulursun insAllah
low carb'daki low, ne kadar low? yüzde olarak neye denk getirmeye çalışıyorsunuz -sorum herkese aslında.

ben bugün tekrar myfitnesspal uygulamasını indirdim, zaten yediklerimi yazıyorum bari buraya yazayım da daha kolay takip edeyim dedim. hedefleri carb: %15, protein: 35, yağ 50 olarak ayarladım (googlea baktım ilk çıkan sonucu referans aldım). en çok carb omletteki yulaftan geliyormuş bana onu gördüm, o da olmasa %7-8'de kalabilirmiş sanırım normalde. yulafın bu kadar kalorili olduğunu da bilmiyordum.
Canim makro olarak hesap yap uygulamarda var daha iyi kilo veriyorsun
KullaniciTarihToplam -cmKolGögüsBelBasenBacakGöbekKilo
B barga 19.06.2032102931085079.9
Birgaripanne Birgaripanne 19.06.2077.2
Arrietty_ Arrietty_ 19.06.20309480996165.6
JaneRizzoli JaneRizzoli 26.06.2029?74105638371,9
@Derya_the_queen26.06.2029999210353

Atladigim var mi ?
Göbekleri yarin sabah ölcelim ekleyim.
Beni etiketlerseniz sevinirim
Canim ben yazmistim ama gormemissin galiba tekrar yazayim mi
hm, teşekkürler. 1 soğanda bile 10 gr carb varmış, gram bazında benim yapmam zor duruyor.
O zaman MAKROOOOO 😂😂😂😂
Benim mezuram yok, olsa katilmak istiyordum :KK43:
Ip ile olc elinin de kac cm geldigine bak hesapla
Kenimi mimlemek istemem ama burada kimle eş olduysma hep o hafta +oldular :olamaz:
bir tek Yawrukush Yawrukush la olan eşleşmede eşim eksi geldi :KK39:
O zaman seni es olaraak seceyim kendime 😂😂😂😂😂

Back
X