- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Azicik tadini cikaralim yahuuuuBak heleee kaptan hemende havaya girmis![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azicik tadini cikaralim yahuuuuBak heleee kaptan hemende havaya girmis![]()
![]()
tabikide yarışıyoruz verilmiş bir söz var ortada.Bu hafta yarışıyor muyuz![]()
yok sürpriz olmasını istedim içimde tuttum ama çatladım valla.Soyle boyle zamanlarda canim , kutlamalara erken baslayalim kaptanim, cezamizda silindi ohhh, bundan iyi nasil olur :)
sorun olmaz canım sen in yeter ki.mezun olacaksın o zaman.İdeal kiloma 2 aydan önce de inebilirim ama o zaman nolcak?
çok sağol canım valla mutlu olduk. darısı haftaya.Tebrik ederim kizlar hepinizi 1.ciliginizi kutluyorum![]()
![]()
![]()
Darısı haftaya olamaz biz olcaztabikide yarışıyoruz verilmiş bir söz var ortada.
yok sürpriz olmasını istedim içimde tuttum ama çatladım valla.
sorun olmaz canım sen in yeter ki.mezun olacaksın o zaman.
çok sağol canım valla mutlu olduk. darısı haftaya.
ama bel incecik maşallah. 61,6 halimle benim belim o kadar belkide fazla. dümdüz kalas gibi olunca beden.Göğüs 90 benim
Ay en kalın bacak bende yaa
bu hafta sevinin tamam hadi hakettiniz aldiniz haftaya beklemeyinAzicik tadini cikaralim yahuuuu![]()
![]()
tek şansınız işlerimin yoğun olması olur onda bile iki elim kanda olsa girerim takıma. benim kızlarım ben yokken bile birbirlerini kontrol ederler. çok çalışmanız lazım çok.Darısı haftaya olamaz biz olcaz![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi bakalim iyi olan kazansintabikide yarışıyoruz verilmiş bir söz var ortada
katkın olmaz olur mu sakın öyle düşünme canım. 300 gr verdin bunlar zor kilolar.Hepinizi tebrik ederim.
Bu harika, keske benimde biraz daha fazla katkim olsaydi bu hafta.
Ama sonucta takim olarak yarişmanin avantaji.
Tamam tamam sevinin haydiiitek şansınız işlerimin yoğun olması olur onda bile iki elim kanda olsa girerim takıma. benim kızlarım ben yokken bile birbirlerini kontrol ederler. çok çalışmanız lazım çok.
Siz arada gelin de biz boyle hirs yapalim.bu hafta sevinin tamam hadi hakettiniz aldiniz haftaya beklemeyin![]()
Göğüs 90 benim
Ay en kalın bacak bende yaa
ben öğlenden beri seviniyorum birilerine ilan etmemek için zor tuttum kendimi yav. şimdi kupayıTamam tamam sevinin haydiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bekliyoruz kuzum..Hadi bakalim iyi olan kazansin
Arada geliriz ziyaretlere simdi kacalim birinciliginizi kutlayin ❤![]()
Bu hafta cok eglenecegizBekliyoruz kuzum..
Bizde gelip nifak tohumlari ekecegiz![]()
Guzel bir hafta olsun, uyelerimiz motive olsun, opuyorum canim...Bu hafta cok eglenecegiz![]()
ben günlük onlarada gideyim menü kontrolüne basın karboyu basın karboyu diyeyim.ekmekleri poğaçaları ballandıra ballandıra anlatayım yanlış tarifler vereyim. ne dersin kaptanım?Bekliyoruz kuzum..
Bizde gelip nifak tohumlari ekecegiz![]()
Super fikir ama biraz dislilerr kaptanim :))ben günlük onlarada gideyim menü kontrolüne basın karboyu basın karboyu diyeyim.ekmekleri poğaçaları ballandıra ballandıra anlatayım yanlış tarifler vereyim. ne dersin kaptanım?
Ellerine saglik canim, hades guzelleri ODULLER iptal...
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
![]()
JaneRizzoli (74,2 / 71,9 / 2,3 / 3,10%)
![]()
CEYDOS (63,4 / 61,6 / 1,8 / 2,84%)
Aldım aldım kavga dövüş aldım .
M minimalce_ (94,2 / 91,9 / 2,3 / 2,44%)
![]()
aydingelini (71,3 / 70,1 / 1,2 / 1,68%)
![]()
Hyperborea17 (61,7 / 60,9 / 0,8 / 1,30%)
![]()
mifihafa (69,7 / 68,8/ 0,9 / 1,29%)
![]()
Aomine Daiki (62,5 / 61,7 / 0,8 / 1,28%)
B Beklenen2 (71,4 / 70,5 / 0,9 / 1,26%)
![]()
Melegimkorusun (66,7 / 65,9 / 0,8 / 1,20%)
![]()
BLU3 (90,5 / 89,5 / 1,0 / 1,10%)
M MaviFeslegen (84,0 / 83,2 / 0,8 / 0,95%)
![]()
FitFiliz (66,6 / 66,0 / 0,6 / 0,90%)
![]()
bnnu (64,2 / 63,7 / 0,5 / 0,78%)
![]()
Birgaripanne (77,2 / 76,6 / 0,6 / 0,78%)
![]()
Ellssa (77,2 / 76,7 / 0,5 / 0,65%)
B barga (79,9 / 79,4 / 0,5 / 0,63%)
![]()
Milana firuze (65,3 / 65,0 / 0,3 / 0,46%)
![]()
matilda34 (82,0 / 81,7 / 0,3 / 0,37%)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
![]()
Melek Ada (56,5 / 56,4 / 0,1 / 0,18%)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
![]()
esmeriiim (64,6 / 64,8 / -0,2 / -0,31%)
![]()
Arrietty_ (65,6 / 66,0 / -0,4 / -0,61%)
![]()
fyzanur (56,9 / 58,4 / -1,5 / -2,64%)
Hadesin çukuruna düşenler yönetim kurulu kararıyla cuma ve cumartesi yapacağınız ödül öğünleri iptal edilmiştir bilginize.
Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz geçen hafta listeyi hazırlayamadım ama bu hafta artık silkelenmesi gerekenler var derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.