• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar selam 🙋🏼‍♀️
Nasılsınız bakalım bugün?
Bu sabah uyandığımda çok aç hissettim. Bir de jane'in tarifine bakayım derken Instagrama girdim, sonra başka tarifler filan da çıktı :kk77:😅😅 daha da acıktım. Bari bugün free gün yapayım dedim o açlıkla :-):skandal:

Sonra kahvaltımı ettim 11e doğru. Şimdi de karnım doydu. O fikirden vazgeçtim 😂😂 inşallah çok geç olmamıştır biraz dolu bir kahvalti oldu da 🙈
Burcum da sabit bir burç ama böyle dalgalanmaları çok yaşıyorum ben bu sene :KK51:

Kızlar selam 🙋🏼‍♀️
Bu sabah uyandığımda çok aç hissettim. Bir de jane'in tarifine bakayım derken Instagrama girdim, sonra başka tarifler filan da çıktı :kk77:😅😅 daha da acıktım. Bari bugün free gün yapayım dedim o açlıkla :-):skandal:

Sonra kahvaltımı ettim 11e doğru. Şimdi de karnım doydu. O fikirden vazgeçtim 😂😂 inşallah çok geç olmamıştır biraz dolu bir kahvalti oldu da 🙈
Burcum da sabit bir burç ama böyle dalgalanmaları çok yaşıyorum ben bu sene :KK51:
Ben bugün kendimi çok aç hissediyorum 12 de yemeğimi hazırlamaya başlayacağım ama akşamı nasıl edeceğimi bilmiyorum 🤦‍♀️

Kızlar selam 🙋🏼‍♀️

Seni diyet günahına mı sevk ettim 🙈
Yapmaaa :)
Ben hala acıkmadım dünkü yemekten sonra

Ben bugün kendimi çok aç hissediyorum 12 de yemeğimi hazırlamaya başlayacağım ama akşamı nasıl edeceğimi bilmiyorum 🤦‍♀️
Ben de normalde 12yi bekliyordum ilk öğün için. Saate de tam bakmadım ama erken oldu bugünkü.
Bir de dün şu artimdan kurtulayım diye fazla aç kaldım galiba. Bu sabah cumaki kiloma dönmüştüm ne güzel.
Şimdi akşamdan kısmam lazım 😣

Seni diyet günahına mı sevk ettim 🙈
Yapmaaa :)
Ben hala acıkmadım dünkü yemekten sonra
Tatlım senle alakası yok aslında tamamen.benim oburluğum diyelim. tarif için teşekkürler🤩
O tarifi hemen uygulasam şu an rahat olurdum. (Kabağim bile vardı evde) Kadının sayfasındaki pizza görüntüsü beni baştan çıkardı 😅😅😅

Sonra ordan çıkıp başka başka yemek tariflerine baktım 🙈
Şöyle yapın bana : :KK4: :KK48:

Ben de söylemiyorum kimseye ama bir şekilde mecbur kalıp söylüyorum sonrası hep aynı dediğin gibi zaten hep diyettesin sözleri...
Evet canım bazısı söylemese bile gözlerinden tavırlarından anlaşılıyor çok rahatsız oluyorum ondan hiç demiyorum artık ben

Benım vucut almıs durumda sanırım koruyor kendını benden🤣
Korur korur bende olmaz insAllah gerci ben az cok az veriyorum haftalik 500 3 4 haftada bir kez 1.5 gitti ama cilt sikilassin diye yavasim vucudumu gorseniz toparlamam lazim
M minimalce_ ekliyorum canim sporunu . Buraya suan paylasmasamda Persembe paylastigimda olacaksin :KK200:

gece 1 den 5 e kadar uyuyamadim regl agrisi mahvetti
Suan uykum cok ama esim iste 17 e kadar. Artik aksam uyurum.

Reformer denemis veya hala yapan var mi?
Gecmis olsun canim bugun ki hareket mi evet yaptim 1 dakika 2 gunluk hareketleri de tekrar ettim
Kızlar selam 🙋🏼‍♀️

Bende de gecen sene dalgalanma coktu simdi sakinim
Demek ki bu günde bir uğursuzluk var. Ben ettim siz etmeyin 😅😅 yemeyin bosverin 😄
Benim icin pazartesileri bozuk oluyor

iyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.
oyyyy 2. tansu ne yaptında böyle oldu?
iyi olmaya çalışıyorum. çok uykum geldi kendimde güç kudret hissetmeye çalışıyorum evi toplamak için. sen nasılsın?
ceydoş her şey üst üste geldi sorma canım ya . 10 gündür hastayım, dün raporum bitti işe başladım adam diyor ki sana fazla mesai yazdım . diğerlerine yazmamış . sonra iş grubundan itiraz ettim fazla kısımlar herkese eşit dağıtılsın diye , grupta doktorlarda var . grupta diyorki sen istedin fazla mesaiyi (fazla mesai yapan fazla para alıyor ) değiştirmem listeyi diyor. . girdik birbirimize . ben manyağım da tansiyonum olmuş 18 üstü , etrafta korona dolanıyor ,üç kuruş para için fazla mesai isteyecem ... tek ayak üstünde kırk yalan şaştım kaldım , kocaman adam ya , her şey yazıyla olmaz sözlü söyledin yazmış bide nasıl yalanlar sıralıyor ...neyse tartışma nöbete gidene kadar devam etti.. gittim işe bu kezde kapıyı açamıyorum hastane odasının . içeri doluşmuşlar bu adam karısı yandaşları. kapıyı kilitlemişler içerden ben girmeyim diye. Allahım yarabbim sanki devlet işi değil özel sektör . açtırdım zile basa basa . özel sektör olsa bas istifayı ama kpss puanıyla hakkımla atandım buraya ben . sonra yine selam verdim içeri girince almadılar selamımı . hepsi ondan taraf olmuş . sonra diğerleri evine gidince nöbet tutacağım kız diyor ki gece, sen istemişsin fazla mesaiyi unutmuşsundur diyor . la havle dedim ya la havle ... hepsi birbriini tam bulmuş. böyle böyle grubumuzu çok ihmal ettim . tansiyonumun çıkma sebebi de bu aşırı stres .

merhaba kızlar nasılsınız ? ben yeni uyandım ayhhh susuz kalmışım heralde sürekli ağzım dilim kuruyor , birde şeker hasta olmamışımdır inşaallah tansiyonun üstüne :confused: diyetimi bozmadan devam ediyorum iki gündür. menü yazacaktım dün ama hiç fırsatım olmadı nöbette .hastalar çok sorun çıkardı gece . sürekli uyanıp durdular :) bu akşam başlayacağım artık menü paylaşmaya . :) grubun çürük elamanı olarak başlıyorum tekrar :-)

ceydoş her şey üst üste geldi sorma canım ya . 10 gündür hastayım, dün raporum bitti işe başladım adam diyor ki sana fazla mesai yazdım . diğerlerine yazmamış . sonra iş grubundan itiraz ettim fazla kısımlar herkese eşit dağıtılsın diye , grupta doktorlarda var . grupta diyorki sen istedin fazla mesaiyi (fazla mesai yapan fazla para alıyor ) değiştirmem listeyi diyor. . girdik birbirimize . ben manyağım da tansiyonum olmuş 18 üstü , etrafta korona dolanıyor ,üç kuruş para için fazla mesai isteyecem ... tek ayak üstünde kırk yalan şaştım kaldım , kocaman adam ya , her şey yazıyla olmaz sözlü söyledin yazmış bide nasıl yalanlar sıralıyor ...neyse tartışma nöbete gidene kadar devam etti.. gittim işe bu kezde kapıyı açamıyorum hastane odasının . içeri doluşmuşlar bu adam karısı yandaşları. kapıyı kilitlemişler içerden ben girmeyim diye. Allahım yarabbim sanki devlet işi değil özel sektör . açtırdım zile basa basa . özel sektör olsa bas istifayı ama kpss puanıyla hakkımla atandım buraya ben . sonra yine selam verdim içeri girince almadılar selamımı . hepsi ondan taraf olmuş . sonra diğerleri evine gidince nöbet tutacağım kız diyor ki gece, sen istemişsin fazla mesaiyi unutmuşsundur diyor . la havle dedim ya la havle ... hepsi birbriini tam bulmuş. böyle böyle grubumuzu çok ihmal ettim . tansiyonumun çıkma sebebi de bu aşırı stres .
Hosgeldin canim mesai yapmamak icin adamdan taraf olmuslar
merhaba kızlar nasılsınız ? ben yeni uyandım ayhhh susuz kalmışım heralde sürekli ağzım dilim kuruyor , birde şeker hasta olmamışımdır inşaallah tansiyonun üstüne :confused: diyetimi bozmadan devam ediyorum iki gündür. menü yazacaktım dün ama hiç fırsatım olmadı nöbette .hastalar çok sorun çıkardı gece . sürekli uyanıp durdular :) bu akşam başlayacağım artık menü paylaşmaya . :) grubun çürük elamanı olarak başlıyorum tekrar :-)
En curuk benim lutfen 😂😂😂

Çok üzüldüm canım fazla mesai yapmamak için tabi ki adamdan yana oluyorlar işlerine öyle geliyor. Şikayet edebileceğin bir yer yok mu ? Söyle adama böyle giderse Cimer ‘e şikayet edeceğim de . Ortam fazlasıyla gerilmiş zaten😔😔

Back
X