• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canim mesai yapmamak icin adamdan taraf olmuslar

En curuk benim lutfen 😂😂😂
aaaaa lütfeeenn kimse beni geçemez o konuda :KK70:aynen canım nöbetteki kız diyoki sen nasıl eşit dağıtılsınn dersin ben ek mesai istemiyorum . eee dedim bende istemiyorum . daha diyoki istemişsin sen ... toplanıp toplanıp kafayı çekiyolar heralde kafaları çok iyi :confused:

Çok üzüldüm canım fazla mesai yapmamak için tabi ki adamdan yana oluyorlar işlerine öyle geliyor. Şikayet edebileceğin bir yer yok mu ? Söyle adama böyle giderse Cimer ‘e şikayet edeceğim de . Ortam fazlasıyla gerilmiş zaten😔😔
iş grubundaki yazışmaları kanıt oldu canım , devamı gelirse sağlık bakanlığına şikayet edeceğim , ayrıca aynen cimere , baş hekime onlarda olmazsa avukat tutacağım mobing için ... dur bakalım nereye gidecek sonu .

Günaydin herkese🥰

Dünkü menüm
18:00 Firinda et ve biber yanina cok az mantar
Yemekten sonra 2 kuru kayisi

4 lt su, ve kayisi cayi

200 ip atlama / 20 squat / adim cok atmadim 3-4 bin civari yorgunluktan erkenden uyudum :))
Spor sadece ip atlama & adim sayiliyor sanirim (3500 adim hesapladim toplam 575)

Arrietty_ Arrietty_
@Milana firuze
dün sadece bu kadarcık mı yedin , çok az olmuş ama

iş grubundaki yazışmaları kanıt oldu canım , devamı gelirse sağlık bakanlığına şikayet edeceğim , ayrıca aynen cimere , baş hekime onlarda olmazsa avukat tutacağım mobing için ... dur bakalım nereye gidecek sonu .
Ekran görüntülerini al canim ne olur ne olmaz sonra silerler mesaji

Selam kızlar dün misafırım vardı aksam işten gelıp koştur koştur yemek yaptım

Sabah: limonlu su,, 2 dılım peynır cay
Ara nescafe turk kahvesı
Ara marul lımonlu
Aksam üstü kiraz
Aksam: 2 kaşık mantı bol salata
Su 2.5 lt
Spor pazar gunu 30-30 bacak gunun sporu
Dün neydı bılmıyorum bıle sporu yapamadım ceza verın bana bugun verın cezamıı bu hafta azımlıyım
@aydingelini
ben bu kadar yesem açlıktan ölürdüm . bugün çogu kişinin menüsü bana az geldi , benim gözümmü aç acaba :-)

İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta+ 40gr kadar lor peyniri

Ara
12 fındık + 2 kare %90 bitter

Ara
3 yk yoğurt+ 1 yk keten tohumu

Akşam
5 yk kadar zeytinyağlı taze fasülye + 3 yk kadar tereyağında sotelenmiş mantar

Su: 2,5 lt
Spor: 300 zıplama hareketi
@1delimavi
herpsi çok güzel olmuş canım . :)

Melegimkorusun Melegimkorusun kız %90 kakaolu bitter mi var mış. ben görmedim onu. %80 ini aldımda allahım nasıl bir acılıktı o . çikolata değil acı kahve yiyosun gibiydi . bunun neresi çikolata dedim . senin yediğin %90 nasıldır düşünemiyorum :confused: markası ne , sırf meraktan alırım ama her şeyi bir kere denemek lazım :KK70:

Bugünkü Z raporum ☺

12ye kadar ev işi (yatakları filan sildim, kol çalışması yani 😄)
12de klasik kahvalti

4te filtre kahve sade

5te çay tabağında kavrulmuş kıyma, limonlu deniz börülcesi, iki küp kaşar, 1 domates
Sonra baktim doymamışım, azıcık cekirdek üstüne de 5-6 kiraz yedim (sarı şekersiz gibi olandan)

6 buçukta da yürüyüş yaptım. Kızlarla çıktığım için fazla kalmadım ama olsun 🤗
Su 3 lt artı bir bardak daha 😄
kol kası önemli tabi :) kalorisi az bir menü olmuş. su çok güzel

yemeğe sarmaktansa kitaba sarmak en güzeli. şu taşınma psikolojisine kadar ben çok iyi okurdum Mor Vampirella Mor Vampirella sayfadaki en iyi okur bendim değil mi?:KK61: bugün baktım millet 30 - 35 roman bitirmiş ben pineklerken çok bozuldum.
bende bu ara fantastik roman alacağımda aklıma yatan bir şey bulamadım . rüzgarın gülü diye bir roman varmış güzel diyorlar onu alacağım galiba , uzun zamandır roman okumuyorum :skandal:

çok sağ ol canım ,aynen öyle oldu ama düzlük yakın ben hissediyorum :KK55: sen nasılsın canım , ne var ne yok nasıl gidiyor hayatın ,diyetin :)

Inisli cikisli gidiyor. Listede olmayinca daha cok kilo verdim :D
2hafta iznim kaldi benimde. Simdiden dusunmeye basladim. Evde olmak guzel :)

ceydoş her şey üst üste geldi sorma canım ya . 10 gündür hastayım, dün raporum bitti işe başladım adam diyor ki sana fazla mesai yazdım . diğerlerine yazmamış . sonra iş grubundan itiraz ettim fazla kısımlar herkese eşit dağıtılsın diye , grupta doktorlarda var . grupta diyorki sen istedin fazla mesaiyi (fazla mesai yapan fazla para alıyor ) değiştirmem listeyi diyor. . girdik birbirimize . ben manyağım da tansiyonum olmuş 18 üstü , etrafta korona dolanıyor ,üç kuruş para için fazla mesai isteyecem ... tek ayak üstünde kırk yalan şaştım kaldım , kocaman adam ya , her şey yazıyla olmaz sözlü söyledin yazmış bide nasıl yalanlar sıralıyor ...neyse tartışma nöbete gidene kadar devam etti.. gittim işe bu kezde kapıyı açamıyorum hastane odasının . içeri doluşmuşlar bu adam karısı yandaşları. kapıyı kilitlemişler içerden ben girmeyim diye. Allahım yarabbim sanki devlet işi değil özel sektör . açtırdım zile basa basa . özel sektör olsa bas istifayı ama kpss puanıyla hakkımla atandım buraya ben . sonra yine selam verdim içeri girince almadılar selamımı . hepsi ondan taraf olmuş . sonra diğerleri evine gidince nöbet tutacağım kız diyor ki gece, sen istemişsin fazla mesaiyi unutmuşsundur diyor . la havle dedim ya la havle ... hepsi birbriini tam bulmuş. böyle böyle grubumuzu çok ihmal ettim . tansiyonumun çıkma sebebi de bu aşırı stres .
Devlette her şey yazıyla olur diyeydin.
Benim müdürümün en çok söylediği sözdür bu.
Hocam sen yap evrağını, bir sorarsa elimizde belge olsun, devlette her şey yazıyladır der.

Devlette her şey yazıyla olur diyeydin.
Benim müdürümün en çok söylediği sözdür bu.
Hocam sen yap evrağını, bir sorarsa elimizde belge olsun, devlette her şey yazıyladır der.
valla canım önceki yaptıklarını gittim amire söyledim , yüzleştirdiler kanıtın var mı dedi sıyrıldı , . şimdi bunu yaptı her şey yazılı olmak zorunda değil dedi sıyrıldı . her şeyi kendine çevirebiliyor . bende yavaş yavaş öğreniyorum devlet memurluğunu , gerçekten söz uçar yazı kalırmış . o her ne kadar iş grubunda her şey yazılı olmaz desede mesajın sonuna bundan sonra yazılı olsun cümlesini de eklemek zorunda kaldı :)

Back
X