• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman akşam kısır yiyeyim menüm netleşsin canim cekti :)
Abartıya kaçmadığın sürece canının çektiği şeyleri gün içinde dengeleyerek yiyebilirsin canım hem böyle olunca diyette zorlanmazsın ve sonrasında da kilo korumaya devam edersin 🥰

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
3 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 kk yy beyaz peynir

Ara
1 salatalik

Öğle
5 kuru köfte
1 dl çavdar
3 çeri domates
1 sb ayran

Ara
1 salatalık

Akşam
1 p kısır
Ayran

Su 1.5 lt tamamlarim
Spor 150 jumping jacks 150 twist 150 alt bacak 50 mekik 50 sumo squat 200 ipsiz ip atlama yanlış hesaplamadiysam 2050 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
3 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 kk yy beyaz peynir

Ara
1 salatalik

Öğle
5 kuru köfte
1 dl çavdar
3 çeri domates
1 sb ayran

Ara
1 salatalık

Akşam
1 p kısır
Ayran

Su 1.5 lt tamamlarim
Spor 150 jumping jacks 150 twist 150 alt bacak 50 mekik 50 sumo squat 200 ipsiz ip atlama yanlış hesaplamadiysam 2050 puan
Mesela öğlen yediğin 1 dilim ekmeği kaldırıp yerine salata yiyebilirsin canım. Akşam da salata eklemeni tavsiye ederim yada yeşilliği bol tüket yoksa acıkırsın. Sporunda güzelmiş güzel kg verirsin bu hafta inşallah ☺️

Mesela öğlen yediğin 1 dilim ekmeği kaldırıp yerine salata yiyebilirsin canım. Akşam da salata eklemeni tavsiye ederim yada yeşilliği bol tüket yoksa acıkırsın. Sporunda güzelmiş güzel kg verirsin bu hafta inşallah ☺
Yesillikle hic aram yok yerken zorla yiyorum sanki :/

Ben burdayim ama cok aç hissediyorum. Hazırda yemeğim de yok akşama ne yiyeceğim bilmiyorum. 🤦‍♀️
Bende acim
Suan kasar arasina Hindi fume sardim yiyorum 🙄
Off ben kahvaltıdan beri açım 12den 4 e kadar zor dayandım evde açım açım diye gezdim 🙈🙈 bu diyette hiç bugünlerdeki gibi acıkmamıştım yaa 😔😔 ben mutsuzken diyet yapamıyorum açık net işkenceye dönüyor ve hala bu açlığa Cuma kiloma gelemedim delireceğim valla.
Ben şimdi ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile 1 kare bitter yedim midem hala gurulduyor 😂😂
Akşama plan kabak ama bakalım sabahta kabaklı omletten yemiştim bugün kabak günü bende

Off ben kahvaltıdan beri açım 12den 4 e kadar zor dayandım evde açım açım diye gezdim 🙈🙈 bu diyette hiç bugünlerdeki gibi acıkmamıştım yaa 😔😔 ben mutsuzken diyet yapamıyorum açık net işkenceye dönüyor ve hala bu açlığa Cuma kiloma gelemedim delireceğim valla.
Ben şimdi ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile 1 kare bitter yedim midem hala gurulduyor 😂😂
Akşama plan kabak ama bakalım sabahta kabaklı omletten yemiştim bugün kabak günü bende

Bende gelemedim hatta artidaydim. Stress yaptim cok kotu
Yawrukush Yawrukush liste disi katilimci olmak isterim boyle giderse :(

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
3 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 kk yy beyaz peynir

Ara
1 salatalik

Öğle
5 kuru köfte
1 dl çavdar
3 çeri domates
1 sb ayran

Ara
1 salatalık

Akşam
1 p kısır
Ayran

Su 1.5 lt tamamlarim
Guzel bir menu olmus canim, suyunu biraz daha arttirsan harika olur:)

Cok azsan proteini az yemis olabilirsin canim..
Nasildi bugun menun?

Bugun ki menüm
Sabah 2 wasa iki yumurta iki yemek kaşığı lor
Öğlen bir Türk kahvesi iki kare bitter
Akşam yoğurtlu kabak
3 litre su
45 dk leslie
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Cok guzel birgun olmus canim, nasil bu hafta kilo verme durumun?
Her sey youlnda mi :)

Back
X