• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guldum bu mesaja evi nasil yikayacaksin :KK70:
Bende aynisini dusundum..:p
Aklima yasli bir amca geldi , balayina cok kucuk bir kasabaya gitmistik esimle, butik bir otel, otel sahipleri tonton 2 ihtiyar.
Oyle guzel bir yerdi ki, balayim en unutulmaz tatilim olmustu..
Neyse bizim otelin tonton sahiplerinin bir komsulari var, yillarin komsulugu, otelin yanindaki evde oturuyor adamcagiz, oda yasli tonton..
Biz otel sahipleriyle oturup cay icip, sohbet falan ediyorduk, tavla bile oynuyorduk, nasil balayi yahu demeyin:KK70:
Yine bu yasli komsu geldi kahvalti saati, dedi ki ,anahtari eve unutttum ciktim, cay ocakta, alti acik, yakacam evi, ohh mis gibi isiniriz burada.:KK70::p
Sonra rahat rahat oturdu komsulariyla ne gulmustuk..
Birgaripanne Birgaripanne Tansu yikayacam deyince, yakacam evi diyen amca cagristi aklimda,benziyorlar ama:KK70:

Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle :D

Ay cok rahatmis komsu :D Yakmadi yani evi :))

y

Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle :KK70:

Ay cok rahatmis komsu :KK70: Yakmadi yani evi :))

y
Olabilir ama icini yikayacak gibi anladim ben :))
Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi :KK70:

Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi :KK70:

Aynen. En guzeli gamsiz olmak. Ben degilim malesef oyle. Isterdim birazcikda olsa :)

Evet canim. Regl bitince tekrar denemeyi planlamistim. Ise dönmeden birde. Havalarda soguk yagmurlu tam vakti

Bin bin, cok saldilar. Ne menu paylasimi var ne birsey :KK45:
Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?
Bak geldim dikildim buraya , kizlari takipteyim, hadi bakalim kacamak yapani enseleyecegim:bicak:

Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?
Bak geldim dikildim buraya , kizlari takipteyim, hadi bakalim kacamak yapani enseleyecegim:bicak:

13unde basliyorum.Ay ama cok sacma bir hafta. 14-15-16 bosum :D Bari 13de bos olsaydi 17de baslardim iste.
BIrsey anlamadim zaten izinden. Sahil disinda biryere gitmeyince normal haftasonu gibi oldu hep. Saglik olsunda. Cocuklarin bir sikayeti yok zaten
Kimse cesaret edip yazmiyor :D

13unde basliyorum.Ay ama cok sacma bir hafta. 14-15-16 bosum :KK70: Bari 13de bos olsaydi 17de baslardim iste.
BIrsey anlamadim zaten izinden. Sahil disinda biryere gitmeyince normal haftasonu gibi oldu hep. Saglik olsunda. Cocuklarin bir sikayeti yok zaten
Kimse cesaret edip yazmiyor :KK70:
Daha varmis iznin oh neguzel canim..
Bu corona surecinde en gidilebilecek yerler sahiller, bizde haftada 1 kez sahile gidiyoruz.
Cok insan olmuyor, sahil ucsuz bucaksiz, herkes mesafesine dikkat ediyor.
Yine gidersiniz iznin bitmeden..
Goruyorum kimler burada, yazmiyorlarda,:p ben yazdim onlari:KK62:

Ailem konusunda rahatladım. Sınavlarım var. Bir tanesi bile kalsa uzayacak durumda. O yüzden endişeleniyorum
Elinden geleni yap canim, senin halldemeyecegini sanmiyorum.
Gordugum kadariyla disiplinli birisin, guzel calisma plani yap , guzel gececek umarim sinavlarin. :)

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, takimimiz neden bu kadar sessiz haydi hareketlendirelim biraz buralari:)
Hosgeldin Kaptanim
Cok guldum bu mesaja evi nasil yikayacaksin :KK70:
Bende aynisini dusundum..:p
Aklima yasli bir amca geldi , balayina cok kucuk bir kasabaya gitmistik esimle, butik bir otel, otel sahipleri tonton 2 ihtiyar.
Oyle guzel bir yerdi ki, balayim en unutulmaz tatilim olmustu..
Neyse bizim otelin tonton sahiplerinin bir komsulari var, yillarin komsulugu, otelin yanindaki evde oturuyor adamcagiz, oda yasli tonton..
Biz otel sahipleriyle oturup cay icip, sohbet falan ediyorduk, tavla bile oynuyorduk, nasil balayi yahu demeyin:KK70:
Yine bu yasli komsu geldi kahvalti saati, dedi ki ,anahtari eve unutttum ciktim, cay ocakta, alti acik, yakacam evi, ohh mis gibi isiniriz burada.:KK70::p
Sonra rahat rahat oturdu komsulariyla ne gulmustuk..
Birgaripanne Birgaripanne Tansu yikayacam deyince, yakacam evi diyen amca cagristi aklimda,benziyorlar ama:KK70:
Icini hortum tutup yikadim kaptanim bende tontonum ondan mi 😂😂

Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle :KK70:

Ay cok rahatmis komsu :KK70: Yakmadi yani evi :))

y
Yok kiz hortumla fircayla cekpas la yikadim suyunu da cektim halilar yolluklar serilecek onu esimle yapariz aksam
Foto da gorursunuz siz evim yagli beton annem rahmetli neneme yaptirmisti anca o kadar oldu bir yerler doseli deil kalan herseyi yapili onu da esim ilk baharda doseyecek insAallah odunlugu da evin icine alip yatak odasi yapacagiz giyinme kabinli hatta bana kalsa asma yatak istiyorum 😆😆😆

Yawrukush Yawrukush hazırlıklar azaldıkça stres artıyor kaptanım :)
Hele sen nikah gununu gor canim, aman aman ne heyecan..
Ben dugunumuzun oldugu salona yururken, bacaklarimi hissetmemistim..
Esime dedim ki yuruyemiyorum resmen, heyecandan titriyordum..:KK36:

Hosgeldin Kaptanim

Icini hortum tutup yikadim kaptanim bende tontonum ondan mi 😂😂

Yok kiz hortumla fircayla cekpas la yikadim suyunu da cektim halilar yolluklar serilecek onu esimle yapariz aksam

Foto da gorursunuz siz evim yagli beton annem rahmetli neneme yaptirmisti anca o kadar oldu bir yerler doseli deil kalan herseyi yapili onu da esim ilk baharda doseyecek insAallah odunlugu da evin icine alip yatak odasi yapacagiz giyinme kabinli hatta bana kalsa asma yatak istiyorum 😆😆😆
Tansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben.. :KK200:
Asma yatak ne kizzz :))

Yawrukush Yawrukush günaydin canim

Korkuyorum ki kacamak pesindeler :KK17:
Bu sessizlik korkutuyor beni:KK42: Ceydos gelsede bi kovalasa bizleri :KK55:

Ben birsey yemedim. Su ictim bol bol :)
Sicaktan birsey yenecegimi var anca dondurma olursa 😂😂
Tansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben.. :KK200:
Asma yatak ne kizzz :))
Onunda fotosunu atayim
gorumce filminde gelin olacak kizin evindeki yataktan

Back