• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• 20200621_103159.webp
    20200621_103159.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 40
Iyiyim canim , sen neler yaptin bugun? :)
Evimi toparladım
Ailemin yanına geçiyorum bir haftalığına
Moralim bozuk
Gitmemiz gereken bir düğün var çok yakın akraba
Ama hiç gitmek istemiyorum
Düğün neyse yemekli nikah da
Kına yapıyorlar bir de
Çok tedirginim

Sicaktan birsey yenecegimi var anca dondurma olursa 😂😂

Onunda fotosunu atayim
gorumce filminde gelin olacak kizin evindeki yataktan
Kız onda yatilir mi dusecem diye uyuyamam kesin. Hatta deprem oluyor diye lac çığlık atarım.Allah bilir 🤣

yaksamlar herkese, bugun yataktan kalktim koltukta uyudum, ordan kalktim surda uyudum, uyudum da uyudum, moralim bozukken boyle bastiriyorum hep ama simdi yolunda her sey birazdan sporlayacagim <3

benim 'ahh o eski halim..' diyebileceğim tek donemim cocuklugum :) asiri hiperaktif yerinde durmayan, bir deri bir kemik bir cocuktum ben. sonra okula baslayip cok sabit durmak ve okulda yedigim yemeklerle kilo aldim ve yasitlarimdan hep kilolu oldum. hep de bir 'amaaan boyum var nasilsa az cok' diyip 70-80 leri dert etmedim, su an bile kulagima 75 baya iyi geliyor halbuki sagliksiz. nereden donsek kardir, hele anne olanlariniz var sizin vucudunuz nasil degisimler gecirse haktir. neler cekiyorsunuz, eforunuzun %100uni bir canliyi buyutmeye ayiriyorsunuz, daha ne yapacaksiniz. citirsiniz maasallah <3

Selam kızlar menüm
Sabah 3 yk mantarlı omlet 1,5 dilim ekmek 2 çay domates salatalık çok az peynir

ara yok

akşam/: 2parça incik 4-5 tane kanat salata ekmek yok

ara 2 bardak çay

B barga
Su: 3 lt spor piknik koşturması

bugün ilk kez az şekilde trafiğe çıkıp araba kullandım. Güvenim yerine geldi. Şubat ayında azcık arabayı sürtüp kapı kolunu kırmıştım 🙊strestim geçti baya

Günümü yazayim bari :kızgın:

Sabah kucuk fincan filtre kahbe
Günün geri kalaninda
Su
Su
Su
Ve daha fazla su

3L tamamladim
Spor
1 saat reformer 450 kalori yakildi. Ama nasil sip sip ter akti yuzumden

11bin adim - 550 puan

Planim vardi p90 ile günün videosu da yapacagim diye ama halim kalmamis

esmeriiim esmeriiim
Aynı menüyü benimde çok yapasım var. Kendime güvenemiyorum bu ara. Kaç gün yapacaksin

Aynı menüyü benimde çok yapasım var. Kendime güvenemiyorum bu ara. Kaç gün yapacaksin

Persembeye kadar dusunuyorum.
Normalde if yaptin mi hic?
Ilk denememde cok basit gecmisti. Ben yemeyi sever yemezsem bayilirim sanan biriyim.
Aslinda basaracagimi hic beklemiyordum 92 saat yapmistim

Back
X