• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlaç kullanıyordum başlarda ama bıraktım. Yediklerime dikkat ediyordum ama sanırım anneme gidince bunu yapamadım. Bir hafta çekerim artık bunu. Şuan bol bol yoğurda ihtiyacım var 😔
Cok gecmis olsun canim, beslenmene dikkat edince geciyorsa ,evinde guzelce dikkat edersin.
Acil sifalar, yogurdu da mayaliyorsan eger bolca mayala..
Ben dun 5kg sutten mayaladim, bir hafta yiyoruz, yogurt gibisi yok :)

Guzel haberlerini bekliyoruz canim :)

Sagol canim benim :)
Dunu atlattim bugun rahatim...

Dun aksam icli kofte var, ayran var..
Tarti ne dedi acaba merak ediyorum canim, sen 50 mekik yap bugun olur mu:)

Guzel bir gun olmus Baharcim dunun :)
Saclar nasil oldu :)

Adimlarin sahane, nasilsin canimcim?

Mesajlarimi yazip, geliyorum kitap kulubune :)
1984 u okuyorum suan, bakayim gurubun isleyisi nasil :)

Dun harika bir gun olmus cok begendim :)

Menu su guzel canim, spor icin leslie yapmayi denesene :)
Leslie asiri terletmiyor..

Dunun gayet guzel olmus canim :)

Harika :))

saçlar şaptı şeker oldu :-) 1 ay sonra canım kahverengime boyayacağım ve artık kalsın öyle yine birkaç sene bakalım :)

bugün öğlen diyet listemi okurken kaydırma yapıp yanlışlıkla başka günün kahvaltısını bugün öğlen yemişim, şimdi o yediğim naneleri yakmak için yürüyüşe çıktım 1 saat. hiçbir şey değişmemiş, hala sıcak. sadffsd. ne bekliyorduysam.

sizde nasıl gidiyor her şey ahali :-)

saçlar şaptı şeker oldu :-) 1 ay sonra canım kahverengime boyayacağım ve artık kalsın öyle yine birkaç sene bakalım :)

bugün öğlen diyet listemi okurken kaydırma yapıp yanlışlıkla başka günün kahvaltısını bugün öğlen yemişim, şimdi o yediğim naneleri yakmak için yürüyüşe çıktım 1 saat. hiçbir şey değişmemiş, hala sıcak. sadffsd. ne bekliyorduysam.

sizde nasıl gidiyor her şey ahali :-)
Ayy sicaklardan sasirdin listeni bence , eriyeceksin yakinda :))
Guzel olmustur ya, degisiklik guzel oluyor.
Ben cocuklari oyaladim, kucukle lego oynadik, buyuk 3 tane yaz kampi dersi aldi.
Kahvaltiyi topla, bulasiklari topla, yeri supur, banyolari temizle, bir makinada camasir attim yikaniyor.
Simdi yemegi hazirlayacagim.
Biter mi bu isler bitmezzzzzzzzzq :(

06.07.2020

09:30
2 yumurtayla omblet
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin

15:00
1 muz
1 şeftali

20:00

1 küçük kase yoğurt çorbası
1 adet biber dolması

23:00
1 sade soda

Su 2,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş:120 p
Melegimkorusun Melegimkorusun
Çok güzel canım 🥰🥰

Salı menüm

10:30
3 yumurta+ 3yk yoğurt+ 3yk yulaf unu + beyz peynir+ dereotu ile yaptığım omletin dörtte biri, 1 parça peynir, 5 zeytin, salatalık

14:30
Sabah yaptığım omletten kalmıştı bir parça onu yedim+ 10 tane kiraz+ 2 kaşık yoğurt

16:30
Çiğ köfte dürümün çeyreğini yedim🙈

1 bardak kefir+ 2 parça peynir ( akşam yemeği geç kaldığı için böyle yedim )

Su: 2,5 -3lt
Spor: 14000 adım: 700puan
Aomine Daiki Aomine Daiki

Salı menüm

10:30
3 yumurta+ 3yk yoğurt+ 3yk yulaf unu + beyz peynir+ dereotu ile yaptığım omletin dörtte biri, 1 parça peynir, 5 zeytin, salatalık

14:30
Sabah yaptığım omletten kalmıştı bir parça onu yedim+ 10 tane kiraz+ 2 kaşık yoğurt

16:30
Çiğ köfte dürümün çeyreğini yedim🙈

1 bardak kefir+ 2 parça peynir ( akşam yemeği geç kaldığı için böyle yedim )

Su: 2,5 -3lt
Spor: 14000 adım: 700puan
Aomine Daiki Aomine Daiki
Az yemissin genel olarak canim ,adimlarin harika, su da oyle :)

Fit kurabiyenin icinde ne var canimcim?

Leslie yaptin mi dun gulum?
Nasilsin gorusmeyeli..

Cok guzel bir gun olmus dun, cok begendim canim :)

Nasilsin kuzum, kizin nasil:)
Dunun gayet guzel olmus.Is durumlarindan haber var mi?

Kahvaltida ekmek cok olmus Feyzosum, nasilsin, nasil oldun?

Hayirli olsun, gule gule, serin gunlerde kullanin canim :)
Birazdan leslie yapıcam kaptanım. Bu aralar gelemiyorum fırsat bulamıyorm. Sen nasılsın

Bugünki menüm B barga
Sabah: 3 yk sucuklu omlet 2 dilim ekmek salatalık 2 parça kaşar peynir 2 çay

ara yok

öğlen de 3 dilim karpuz

akşam : 1 kabağı soteleyip 3 yk yoğurtla yedim 3 yk makarna da ağzıma kaçtı 🙊😂 2 dilim karpuz

su 3,5lt
spor 1 mile leslie ev süpürüp silme. Ev darma dağındı 1 saatte anca düzene girdi

Selamlar:KK37:
Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta, 3 ince dilim salam (uzerinde ince bir kat labne), sogus domates, salatalik, kapya, arpacik sogani, pancar, 8-9 siyah zeytin ve ayran

Ogle
Cacik (cig kabaktan), 3 hurma

Ara
Sari leblebi (1 avuc)

Aksam
Tavada bonfile (5 parca), ezme salata (1 porsiyon), sogan salatasi (1 porsiyon), eksili mor lahana (1 porsiyon) ve ayran

Su 3 litre simdilik
14000 adim 700 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush

İyi akşamlar kızlar. Çok rahatsızım huzursuz bağırsak sendromum var. Uzun süredir iyiydim ama bugün yine başladı. Karnına kramp şeklinde ağrı giriyor.
9.00: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, bir yk tahin pekmez, bir tk kadar tereyağ

18.00: çiğ köfte dürüm

Su bir litre kadar içmeye çalışıyorum ama rahatsız ediyor beni
Spor : 4000 adım
Gecmis olsun canim. Ozel urunler kullaniyorsun sanirim. Beslenmen dr kontrolunde mi?

Birazdan leslie yapıcam kaptanım. Bu aralar gelemiyorum fırsat bulamıyorm. Sen nasılsın

Bugünki menüm B barga

ara yok

öğlen de 3 dilim karpuz

akşam : 1 kabağı soteleyip 3 yk yoğurtla yedim 3 yk makarna da ağzıma kaçtı 🙊😂 2 dilim karpuz

su 3,5lt
spor 1 mile leslie ev süpürüp silme. Ev darma dağındı 1 saatte anca düzene girdi

geçen ben öğle yemeği olarak karpuz yedim yürüyüşten gelip. bu sebeple baya azar yidim, hem meyve yemek geç saate kalmamalıymış hem de spor sonrası böyle bişiler yiyince yağ yakımı duruyormuş :) o sebeple sırf, karpuzu akşam yemesen iyi olurdu diyeceğim ama afiyet olsun, su da çok güzel olmuş :) ben de bi sporlanıp rapora geliyorum :)

Bugünki menüm B barga

ara yok

öğlen de 3 dilim karpuz

su 3,5lt
Karpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?

Dur kaptanim ben yapayim oyle
Tamam anlastik canim :)

Selamlar:KK37:
Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta, 3 ince dilim salam (uzerinde ince bir kat labne), sogus domates, salatalik, kapya, arpacik sogani, pancar, 8-9 siyah zeytin ve ayran

Ogle
Cacik (cig kabaktan), 3 hurma

Ara
Sari leblebi (1 avuc)

Aksam
Tavada bonfile (5 parca), ezme salata (1 porsiyon), sogan salatasi (1 porsiyon), eksili mor lahana (1 porsiyon) ve ayran

Su 3 litre simdilik
14000 adim 700 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush

Gecmis olsun canim. Ozel urunler kullaniyorsun sanirim. Beslenmen dr kontrolunde mi?
Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)

geçen ben öğle yemeği olarak karpuz yedim yürüyüşten gelip. bu sebeple baya azar yidim, hem meyve yemek geç saate kalmamalıymış hem de spor sonrası böyle bişiler yiyince yağ yakımı duruyormuş :) o sebeple sırf, karpuzu akşam yemesen iyi olurdu diyeceğim ama afiyet olsun, su da çok güzel olmuş :) ben de bi sporlanıp rapora geliyorum :)
Aksam yemeginden sonra atistirmayi temelli birakabilsek zaten:KK45:

Karpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?

Tamam anlastik canim :)

Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)
Arrietty_ Arrietty_ kaptanimiza yaklasamiyoruz bile ama artar yavas yavas:KK39:

Aslinda ben kendi capimda bunun yolunu bulmustum.
Aksam yemeginden sonra sadece maden suyu icip, cocuklarla 21.30da uyumak :KK70:
Ah uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak :KK45:

Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi:confused:

Guzel bir gun olmus canim, eger dolmanin icinde cok pirinc yoksa..
Cok hareketli gecirmissin gunu, dolmalari ona sayalim..

Cok gecmis olsun gulum..
Baharatli seyler de rahatsiz edebilir.
Nasil tedaviediyorsun?

Aramiza yeni donus menun guzel canim, birkac gune tamamen oturur diyet duzenin.
Egzeriz ve suyun ne durumda ?
Egzersiz yapamadım bugün. Su da 2-2,5L civarı. Henüz gün bitmediği için net bir şey diyemiyorum.

Back
X