• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim Türkiye’de iken LG vardı memnunduk çok

Selam canım hoşgeldin 🤗

Çok geçmiş olsun canım

Ayy benimde beyazlar iyice çıktı ben de bugün boya aldım bu hafta içinde boyarım ama ben saçta hiç riske giremiyorum orta kahve boyuyorum sürekli 😂😂

Saol canım daha iyiyim gibi🥰 bugün oğlumun okuluna gittik müdürümüzle konuştuk 6 haftadır açıkmış okul. Oğlumun grubu 2 hafta önce başlamış siz de gönderin artık bence dedi. Müdürümüz Türk baya sevecen ve her türlü konuda yardımcı oluyor sağolsun. Endişelerimi söyledim baya sakinleştirdi beni. Burda sayılar iyice azaldı parkta çocuklarla oynamasına izin veriyorduk. O yüzden tekrar kreşe başlatmaya karar verdik sadece kendi grupları ile oynuyorlarmış, yemekte aynı şekilde. Kapıdan bırakıyormuşuz. yarın götüreceğin bakalım nasıl geçecek oğlum çok mutlu ve heyecanlı. Gurbetteki yalnızlıkta kendimden çok onun için üzülüyorum. Etrafında yaşıtı yok maalesef 😔 İnş yanlış bir karar vermemişizdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet canım ben bu hafta dahil oldum🥰
Canim hayirlisi olsun..
Okullar eninde sonunda her yerde acilacak, hijyen kurallarina, mesafeye vs dikkat ederek gecirmeye calisacagiz hepimiz.
Umarim sorunsuz, saglikli okul gunleri olur kuzucugun..
Ben ayni sebeplerden ki Houstonda iken coook arkadasimiz, dolayisiyla Akininda cok arkadasi vardi ama yinede bir kardesi olursa, beraber vakit gecirirler, arkadas olurlar diye dusunmustum..
Simdilik arkadas olma kismina gelemedik ama umudum var..
Krestede kuzucuk arkadaslariyla kaliteli zaman gecirir sende biraz kendine vakit ayirirsin canim...

Merhaba kızlar nasılsınız yarın yumurta toplama işlemim var dua edin kaliteli bol bol yumoslarim toplansin😊
Canim dualarim seninle, kaliteli bol bol olsun yumurtalarin, bebisimizin haberini alalim kisa zamanda...
Selametle git, guzel haberlerle don...:dua::KK200:

Ay dikkat edeyim bundan sonra bende

Yok yok minik minik dilimlediğimiz dilimler kaptanım. Yani tamamını toplasak yarım ay şeklinde ki 1 dilim olur . Valla kaptanım havalar sıcak adım atasım gelmiyo iş bitmiyo öyle olunca da. Oğlumda huysuzlanıyo sürekli evde, yemek yemek istemiyo sıcaktan. Uğraşmaktan buraya bakmaya zaman bulamıyorum
Ayni durumdayiz canim, cok iyi anliyorum seni..
Havalar bunaltti herkesi, kolayliklar diliyorum..

@aydingelini selaaam tekrar,

sabah: 2 yumurta + 4 tk yulaf + 1 tk chia'dan omlet, 2 salatalık, maydonoz, 40 gram süzme peynir

öğlen: yarım muz, 2 ceviz, 1 tk fıstıkezmesi, accık sütü karıştırdım (bu başka bi günümün kahvaltısıymış yanlışlıkla yedim öğlen yemeğim sanıp)

akşam: 160 gr köfte (evde yapmaya üşenip hazır aldım, iğrençti ya iğrenç, o kadar yağını aldım hala yağlıydı. yağı çıkınca 100 gram kalmamıştır), 1 yk yoğurtlu semizotu, 2 salatalık, 1 biber, 5 mantar

spor: 8250 adım + 1 saat kol/bacak egzersizi.

su: 3 lt
Nereden aldin kuzum kofteyi, hay Allah aslinda aspavalar falan harika kofte yapiyorlar.
Ahh memleketimin yemekleri ama kotu bir deneyim olmus sana uzuldum :(
Gunun cok guzel olmus canim..

Yawrukush Yawrukush canım geçmiş yıllarda netten yapmıştım bu tarifi. Çok sevdim
Fit kurabiye
2 tane olgun muz.
Damla bitter ama ben yarim bardak kuş üzümü koydum onun yerine
1 çay bardağı süt. Aldiği kadar yulaf ezmesi ve yulaf kepeği karışık koyuyorum. 20 tane kadar kurabiye çıkıyor bundan
Tavsiye ederim. Çok beğeniyorum ben
Ne guzel bir tarif hemen kaydediyorum.
Yulaf kepegi ve ezmem yok,alip deneyecegim :)

Menüm
kahvalti
1 er dilim karpuz kavun
2 dilim.peynir

Öğlen
Semizotu çorbası

Akşam haşlanmış tavukgöğsü
Salata
Ikı top dondurma

Şu 3 buçuk litre
Spor yok malesef. Biraz dikiş diktim. Elbiselerinin modellerini degistirdim biraz.
Yeni kumaş sipariş ettim. Onlar gelecek yarın sabırsızlıkla bekliyorum. Özlemişim dikişi
@Tanssss
Ne guzel dikisten anliyorsun , benim ananem terziydi, yillarca dikti dikti...
Ama bana ne ogretti , ne de ben ogrenmeye niyetlendim..
Cok basit seyleri bilirim, herkesin bildigi kadar.
Dikis dikmek cok zor is..
Aksam ki 2 top dondurma olmamis gulum, havalar sicak ama soguk 1 meyveyle tatli istegini gecirmeye calis.
10 dk adimlama cezasi geliyor dondurmaya malesef...

Nereden aldin kuzum kofteyi, hay Allah aslinda aspavalar falan harika kofte yapiyorlar.
Ahh memleketimin yemekleri ama kotu bir deneyim olmus sana uzuldum :KK43:

teşekkür ederim <3 migrostan almıştım hindi neyin alırken. bi dahakine kıymayı alır kendim hebele hübele yapar köfte haline getiririm, köfte mi yedik oyun hamuru mu anlamadım fjdssdfa.

ay az önce tesadüfen iş arkadaşlarımdan birine instagram'da bir diyet sayfasında denk geldim. diyetisyen kızın öncesi sonrası fotoğrafını paylaşmış. 20 kilo vermiş arkadaşım. kiloluyken her giydiği yakışan -bence-, kıyafetleri çok güzel taşıyan, aşırı alımlı biri olarak gelirdi gözüme -zaten kilo vermiş halini canlı görmedim. hızlı kilo kaybından mıdır yoksa gözüm alışamadığından mıdır, bana o kadar cılız göründü ki şimdi endişelendim resmen sağlığı için. tabii ki en sağlıklı kilomuz neyse onda olalım da, sırf beslenmeye dikkat ederek kilo vermek de pek iyi değilmiş anlamış oldum yau.
benim babam da aşırı kiloluydu, mide ameliyatı oldu mecburen. o da hızlıca kilo verdi, ve yaşına en az 10-15 kattı, çok çökmüş görünmeye başladı. biz bu vücuda ne yapsak yaranamayacağız ne yapalım hepimiz ajda pekkan mı olalım zamana/koşullara nasıl meydan okuyalım anlamıyorum sdjfka

teşekkür ederim <3 migrostan almıştım hindi neyin alırken. bi dahakine kıymayı alır kendim hebele hübele yapar köfte haline getiririm, köfte mi yedik oyun hamuru mu anlamadım fjdssdfa.

ay az önce tesadüfen iş arkadaşlarımdan birine instagram'da bir diyet sayfasında denk geldim. diyetisyen kızın öncesi sonrası fotoğrafını paylaşmış. 20 kilo vermiş arkadaşım. kiloluyken her giydiği yakışan -bence-, kıyafetleri çok güzel taşıyan, aşırı alımlı biri olarak gelirdi gözüme -zaten kilo vermiş halini canlı görmedim. hızlı kilo kaybından mıdır yoksa gözüm alışamadığından mıdır, bana o kadar cılız göründü ki şimdi endişelendim resmen sağlığı için. tabii ki en sağlıklı kilomuz neyse onda olalım da, sırf beslenmeye dikkat ederek kilo vermek de pek iyi değilmiş anlamış oldum yau.
benim babam da aşırı kiloluydu, mide ameliyatı oldu mecburen. o da hızlıca kilo verdi, ve yaşına en az 10-15 kattı, çok çökmüş görünmeye başladı. biz bu vücuda ne yapsak yaranamayacağız ne yapalım hepimiz ajda pekkan mı olalım zamana/koşullara nasıl meydan okuyalım anlamıyorum sdjfka
Migrosun urunleride guzel oluyor halbuki, kotu bir deneyim olmus canim.
Arkadasinin durumu icin soyleyebilecegim sey su;
Yakin arkadasimin esi , baban gibi mide ameliyati oldu, cok genc fakat sagligi icin kilosu asiri riskliydi.
Mide ameliyatindan sonra hizla cok fazla kilo verdi..
Egzersiz yapmaya calisti ama toparlanma sureci, egzersizin onu zorlamasi vs cok etkenden oturu, sadece yediklerine dikkat ederek kilo verdi diyebilirim.
Sonrasinda arkadasimin soyledigi cok fazla sarkmalar ve sorunlar oldu :(
Ani ve fazla kilo kayiplarina vucut hemen adapte olamiyor, bu da sagliksiz gorunuse yol acabiliyor..
En guzeli sagligimizi kotu etkilemeyecek bir kiloya erismek ve onu korumak...
Yoksa obez olmakta bir uc, Ajda Pekkan olmakta...

Migrosun urunleride guzel oluyor halbuki, kotu bir deneyim olmus canim.
Arkadasinin durumu icin soyleyebilecegim sey su;
Yakin arkadasimin esi , baban gibi mide ameliyati oldu, cok genc fakat sagligi icin kilosu asiri riskliydi.
Mide ameliyatindan sonra hizla cok fazla kilo verdi..
Egzersiz yapmaya calisti ama toparlanma sureci, egzersizin onu zorlamasi vs cok etkenden oturu, sadece yediklerine dikkat ederek kilo verdi diyebilirim.
Sonrasinda arkadasimin soyledigi cok fazla sarkmalar ve sorunlar oldu :KK43:
Ani ve fazla kilo kayiplarina vucut hemen adapte olamiyor, bu da sagliksiz gorunuse yol acabiliyor..
En guzeli sagligimizi kotu etkilemeyecek bir kiloya erismek ve onu korumak...
Yoksa obez olmakta bir uc, Ajda Pekkan olmakta...

gerçekten öyle ve onu başarmak da bayağı zor. ben insanın haddinden fazla yemesinin haz görünümlü bir kendini cezalandırma yöntemi olduğunu düşünüyorum. bikini için vermek istenen 3-5 kilodan değil de, obeziteye giden yoldan bahsediyorum tabii. bir noktada durup 'ben ne yapıyorum, neden bunu kendime yapıyorum?' diyebilmek lazım.

gerçekten öyle ve onu başarmak da bayağı zor. ben insanın haddinden fazla yemesinin haz görünümlü bir kendini cezalandırma yöntemi olduğunu düşünüyorum. bikini için vermek istenen 3-5 kilodan değil de, obeziteye giden yoldan bahsediyorum tabii. bir noktada durup 'ben ne yapıyorum, neden bunu kendime yapıyorum?' diyebilmek lazım.
Evet kesinlikle ama insan kilo aldikca degisik bir psikolojiye giriyor.
Egzersizden kaciyor, kendini oldugu gibi kabulleniyor, o yasayis sekli bir sekilde comfort zone'u oluyor ve onu kirmak cok cok zor malesef...
Saglik icin tedbirli olmali, kilomuza hep dikkat etmeliyiz...

Ahh memleketimin yemekleri ama kotu bir deneyim olmus sana uzuldum :(

Ne guzel bir tarif hemen kaydediyorum.
Yulaf kepegi ve ezmem yok,alip deneyecegim :)

Ne guzel dikisten anliyorsun , benim ananem terziydi, yillarca dikti dikti...
Ama bana ne ogretti , ne de ben ogrenmeye niyetlendim..
Cok basit seyleri bilirim, herkesin bildigi kadar.
Dikis dikmek cok zor is..
Aksam ki 2 top dondurma olmamis gulum, havalar sicak ama soguk 1 meyveyle tatli istegini gecirmeye calis.
10 dk adimlama cezasi geliyor dondurmaya malesef...
Dondurma 😕 peki cezama raziyim. Ben moda tasarım öğretmeniyim mesleğim bu yani. Okul varken baya haşir nesir olduğumdan evde pek yapmıyordum. Epeydir uzak kaldım.

iyi geceler demeden şunu da yazayım, ne olur ne olmaz kalp kırmış olmak istemem, belki içimizde hızlıca kilo veren veya elinde olmayan koşullardan ötürü spor/diyet yapamayıp ameliyat yoluna başvuracaklar vardır. bunların sonucundaki süreç zorlu olsa da, sonuç olarak sağlığınız, yaşam kaliteniz için mükemmel bir şey yapmış oluyorsunuz. çok yüksek kilolardayken spor yapmaya debelenmektense, kiloları verip de güçlenmeye/şekillenmeye çalışmak da ayrı bir zevkli olmalı. sağlık, dış görünüşten çok daha önemli. iyi geceler <3

iyi geceler demeden şunu da yazayım, ne olur ne olmaz kalp kırmış olmak istemem, belki içimizde hızlıca kilo veren veya elinde olmayan koşullardan ötürü spor/diyet yapamayıp ameliyat yoluna başvuracaklar vardır. bunların sonucundaki süreç zorlu olsa da, sonuç olarak sağlığınız, yaşam kaliteniz için mükemmel bir şey yapmış oluyorsunuz. çok yüksek kilolardayken spor yapmaya debelenmektense, kiloları verip de güçlenmeye/şekillenmeye çalışmak da ayrı bir zevkli olmalı. sağlık, dış görünüşten çok daha önemli. iyi geceler <3
Iyi geceler canim benim..:KK200:

Sagol canim. Evet hipertansiyonu var. Bide birkaç sorun yaşamış ailede sanirim. Ruh hali çok etkiliyor tansiyonu.
Benim babamda hipertansiyon hastasi canim, biliyorum, ufacik bir seye uzulse, stres yapsa patlak veriyor..
Insallah normale doner tansiyonu, en acilinden sifalar diliyorum.:dua::dua:

Back
X