• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak :KK45:

Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi:confused:
Hay Allah uykulari duzene girer insallah...
Ne kadarlikti kuzun?
Evet bence birseyler izlerken, cay kahve icerken , bir seyler yeme durumu hepimizde var..
Onu bildigimden erkenden uyumaya calisiyorum :))

Eklentiler

• 20200707_225746.webp
    20200707_225746.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 30
Selamlar:KK37:
Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta, 3 ince dilim salam (uzerinde ince bir kat labne), sogus domates, salatalik, kapya, arpacik sogani, pancar, 8-9 siyah zeytin ve ayran

Ogle
Cacik (cig kabaktan), 3 hurma

Ara
Sari leblebi (1 avuc)

Aksam
Tavada bonfile (5 parca), ezme salata (1 porsiyon), sogan salatasi (1 porsiyon), eksili mor lahana (1 porsiyon) ve ayran

Su 3 litre simdilik
14000 adim 700 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush

Gecmis olsun canim. Ozel urunler kullaniyorsun sanirim. Beslenmen dr kontrolunde mi?
Kendi kendimin doktoru oldum canm. İlaç kullanmak istemiyorum bundan dolayı yediğim zaman beni rahatlatan ürünler kullanıyorum

Hay Allah uykulari duzene girer insallah...
Ne kadarlikti kuzun?
Evet bence birseyler izlerken, cay kahve icerken , bir seyler yeme durumu hepimizde var..
Onu bildigimden erkenden uyumaya calisiyorum :))
7 aylik olacak yakinda :KK37:
Kendi kendimin doktoru oldum canm. İlaç kullanmak istemiyorum bundan dolayı yediğim zaman beni rahatlatan ürünler kullanıyorum
Atak donemini cabuk atlatirsin umarim. Allah sifa versin:KK74:

Baymak, vestel ve altus arasında kaldık canm 😅araştırmalarımız devam ediyor 😂
Bizim Türkiye’de iken LG vardı memnunduk çok
Selamlar. Çok uzun zamandır yoktum. Acaba geri dönebilir miyim? Yawrukush Yawrukush
Selam canım hoşgeldin 🤗
İyi akşamlar kızlar. Çok rahatsızım huzursuz bağırsak sendromum var. Uzun süredir iyiydim ama bugün yine başladı. Karnına kramp şeklinde ağrı giriyor.
9.00: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, bir yk tahin pekmez, bir tk kadar tereyağ

18.00: çiğ köfte dürüm

Su bir litre kadar içmeye çalışıyorum ama rahatsız ediyor beni
Spor : 4000 adım
Çok geçmiş olsun canım
Benide heveslendiriyorsunuz evde bir tane boya var acaba aralarina bende mi sursem :)))
Ayy benimde beyazlar iyice çıktı ben de bugün boya aldım bu hafta içinde boyarım ama ben saçta hiç riske giremiyorum orta kahve boyuyorum sürekli 😂😂
Iyiyim sen nasilsin asil, daha iyi hissediyor musun?
Saol canım daha iyiyim gibi🥰 bugün oğlumun okuluna gittik müdürümüzle konuştuk 6 haftadır açıkmış okul. Oğlumun grubu 2 hafta önce başlamış siz de gönderin artık bence dedi. Müdürümüz Türk baya sevecen ve her türlü konuda yardımcı oluyor sağolsun. Endişelerimi söyledim baya sakinleştirdi beni. Burda sayılar iyice azaldı parkta çocuklarla oynamasına izin veriyorduk. O yüzden tekrar kreşe başlatmaya karar verdik sadece kendi grupları ile oynuyorlarmış, yemekte aynı şekilde. Kapıdan bırakıyormuşuz. yarın götüreceğin bakalım nasıl geçecek oğlum çok mutlu ve heyecanlı. Gurbetteki yalnızlıkta kendimden çok onun için üzülüyorum. Etrafında yaşıtı yok maalesef 😔 İnş yanlış bir karar vermemişizdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melegimkorusun Melegimkorusun , ciseak77 ciseak77 sizlerde kitap okuma gunlugu grubunu takip ediyormussunuz, bende geldim kitabimla :)
Evet canım ben bu hafta dahil oldum🥰

geçen ben öğle yemeği olarak karpuz yedim yürüyüşten gelip. bu sebeple baya azar yidim, hem meyve yemek geç saate kalmamalıymış hem de spor sonrası böyle bişiler yiyince yağ yakımı duruyormuş :) o sebeple sırf, karpuzu akşam yemesen iyi olurdu diyeceğim ama afiyet olsun, su da çok güzel olmuş :) ben de bi sporlanıp rapora geliyorum :)
Ay dikkat edeyim bundan sonra bende
Karpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?

Tamam anlastik canim :)

Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)
Yok yok minik minik dilimlediğimiz dilimler kaptanım. Yani tamamını toplasak yarım ay şeklinde ki 1 dilim olur . Valla kaptanım havalar sıcak adım atasım gelmiyo iş bitmiyo öyle olunca da. Oğlumda huysuzlanıyo sürekli evde, yemek yemek istemiyo sıcaktan. Uğraşmaktan buraya bakmaya zaman bulamıyorum

aydingelini aydingelini selaaam tekrar,

sabah: 2 yumurta + 4 tk yulaf + 1 tk chia'dan omlet, 2 salatalık, maydonoz, 40 gram süzme peynir

öğlen: yarım muz, 2 ceviz, 1 tk fıstıkezmesi, accık sütü karıştırdım (bu başka bi günümün kahvaltısıymış yanlışlıkla yedim öğlen yemeğim sanıp)

akşam: 160 gr köfte (evde yapmaya üşenip hazır aldım, iğrençti ya iğrenç, o kadar yağını aldım hala yağlıydı. yağı çıkınca 100 gram kalmamıştır), 1 yk yoğurtlu semizotu, 2 salatalık, 1 biber, 5 mantar

spor: 8250 adım + 1 saat kol/bacak egzersizi.

su: 3 lt

Yawrukush Yawrukush canım geçmiş yıllarda netten yapmıştım bu tarifi. Çok sevdim
Fit kurabiye
2 tane olgun muz.
Damla bitter ama ben yarim bardak kuş üzümü koydum onun yerine
1 çay bardağı süt. Aldiği kadar yulaf ezmesi ve yulaf kepeği karışık koyuyorum. 20 tane kadar kurabiye çıkıyor bundan
Tavsiye ederim. Çok beğeniyorum ben

Menüm
kahvalti
1 er dilim karpuz kavun
2 dilim.peynir

Öğlen
Semizotu çorbası

Akşam haşlanmış tavukgöğsü
Salata
Ikı top dondurma

Şu 3 buçuk litre
Spor yok malesef. Biraz dikiş diktim. Elbiselerinin modellerini degistirdim biraz.
Yeni kumaş sipariş ettim. Onlar gelecek yarın sabırsızlıkla bekliyorum. Özlemişim dikişi
Birgaripanne Birgaripanne

Geçmiş olsun canim. Bende bir kaç sefer yakalandim zor düzelen bir rahatsızlık
Doktor eczane de satılan probiyotik haplardan yazmıştı.
Sonrasında da kefir içmeyi alışkanlık haline getirmeye çalıştım. Maya bulup evde mayaliyordum zor içiyordum ama.
Sonrasında da farmasiden probiyotik almıştım ara ara kullandım. Belki fikir olur sana geçmiş olsun tekrar

Back
X