- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim hayirlisi olsun..Bizim Türkiye’de iken LG vardı memnunduk çok
Selam canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım
Ayy benimde beyazlar iyice çıktı ben de bugün boya aldım bu hafta içinde boyarım ama ben saçta hiç riske giremiyorum orta kahve boyuyorum sürekli
Saol canım daha iyiyim gibibugün oğlumun okuluna gittik müdürümüzle konuştuk 6 haftadır açıkmış okul. Oğlumun grubu 2 hafta önce başlamış siz de gönderin artık bence dedi. Müdürümüz Türk baya sevecen ve her türlü konuda yardımcı oluyor sağolsun. Endişelerimi söyledim baya sakinleştirdi beni. Burda sayılar iyice azaldı parkta çocuklarla oynamasına izin veriyorduk. O yüzden tekrar kreşe başlatmaya karar verdik sadece kendi grupları ile oynuyorlarmış, yemekte aynı şekilde. Kapıdan bırakıyormuşuz. yarın götüreceğin bakalım nasıl geçecek oğlum çok mutlu ve heyecanlı. Gurbetteki yalnızlıkta kendimden çok onun için üzülüyorum. Etrafında yaşıtı yok maalesef
İnş yanlış bir karar vermemişizdir
Evet canım ben bu hafta dahil oldum![]()
Okullar eninde sonunda her yerde acilacak, hijyen kurallarina, mesafeye vs dikkat ederek gecirmeye calisacagiz hepimiz.
Umarim sorunsuz, saglikli okul gunleri olur kuzucugun..
Ben ayni sebeplerden ki Houstonda iken coook arkadasimiz, dolayisiyla Akininda cok arkadasi vardi ama yinede bir kardesi olursa, beraber vakit gecirirler, arkadas olurlar diye dusunmustum..
Simdilik arkadas olma kismina gelemedik ama umudum var..
Krestede kuzucuk arkadaslariyla kaliteli zaman gecirir sende biraz kendine vakit ayirirsin canim...