• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet ossun :-) hava kapalı, serin, çok güzel, çıktım yürüdüm ben de. adı bahar olan birine göre mevsim tercihlerim fazla ironik haha, bana kalsa hep kapalı ama yağmursuz, esintili hava isterim.
Bende bunaltmayan bahar, yaz aylarini seviyorum canim :)
Canin istediginde cikip gezip dolastigin..

ayyy harikasın <3
Gectigimiz hafta telefonum kirildi ve bozulmustu..
Evde eski telefonum duruyordu ona gecmistim idareten, hoooop dun sabah uyandim sarji yok, sarja taktim yok ne yaptiysak sarj olmadi oda gitti mi :(
Suan telefonsuzum internetten telefon siparisi verecegiz, gerektikce esimin telefonunu kullaniyorum.
Yeni telim gelene kadar menu fotosu yukleyemeyecegim bikac gun ama sonra bomba gibi eski paylasimlarima devam ederim :))

Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Cok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askima 😍

Gectigimiz hafta telefonum kirildi ve bozulmustu..
Evde eski telefonum duruyordu ona gecmistim idareten, hoooop dun sabah uyandim sarji yok, sarja taktim yok ne yaptiysak sarj olmadi oda gitti mi :KK43:
Suan telefonsuzum internetten telefon siparisi verecegiz, gerektikce esimin telefonunu kullaniyorum.
Yeni telim gelene kadar menu fotosu yukleyemeyecegim bikac gun ama sonra bomba gibi eski paylasimlarima devam ederim :))

ay hep de böyle üstüste gelir. uzun süre şarj edilmeyince telefonların pili tamamen bitebiliyor evet. muhtemelen denemişsinizdir ama hard reset de yapmayı denediniz mi, power ve ses tuşuna aynı anda basarak, belki işe yarar. bir de saatlerce de şarjda tutmayı deneyin. yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden (:

ay hep de böyle üstüste gelir. uzun süre şarj edilmeyince telefonların pili tamamen bitebiliyor evet. muhtemelen denemişsinizdir ama hard reset de yapmayı denediniz mi, power ve ses tuşuna aynı anda basarak, belki işe yarar. bir de saatlerce de şarjda tutmayı deneyin. yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden :-)
Denedik herbir seyi kuzum, olmadi, eskiydi epey ama bozulmasa ben bozulana kadar kullanirdim.
Isin kotusu kirilan telefonumun daha taksiti bitmemisti, simdi yenisini alacagiz :p :p

Benimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.
Ben hicbir sey ogrenmemisim ,simdi kiziyorum kendime..
Birşeyler üretmek insani hem sakinleştiriyor hemde mutlu ediyor kaptanım sadece dikiş değil. El yakınlığınız olan el sanatları dikiş vs alanlarından hobi edinin bir tane.

Ah uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak :KK45:

Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi:confused:
Karpuz kabuğu
salatalik
yagsiz tuzsuz patlamis misir ye 😂😂😂

Birşeyler üretmek insani hem sakinleştiriyor hemde mutlu ediyor kaptanım sadece dikiş değil. El yakınlığınız olan el sanatları dikiş vs alanlarından hobi edinin bir tane.
Canim cok haklisin, bende bu karantinada bag bahce isine heveslendim.
Telefonuma kavusayim size bahcemden fotograflar atayim.
Simdilik marullarim, nanem, sogan-sarimsagim, maydanoz, biberiye, feslegenim var :)
Yeni tohumlar siparis ettim biber, domates,salatalik, semizotu, roka ve terede yolda..
Tohumdan ekip, bebek gibi buyutuyorum :))

Bende iyiyim canimin ici, biraktigin gibiyim, karantina, cocuklar, ev kosturmacasi, bag bahce isleri (onu epey ilerlettim ama:)) , kitap okumaca gecip gidiyor gunler :))
Sende ne var ne yok?
Bag bahce islerine sevindim masallah canim
Bende ayni corona gunlerine devam 😂

Back
X