- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Teşekkür ederim) Akademide kalmayı düşünmüyorum. Ama ilerde neden olmasınHadi bakalim canim, yolun acik olsun, emeklerinin karsiligini al.
Akademide mi kalmak istiyorsun, alestede kolayliklar diliyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim) Akademide kalmayı düşünmüyorum. Ama ilerde neden olmasınHadi bakalim canim, yolun acik olsun, emeklerinin karsiligini al.
Akademide mi kalmak istiyorsun, alestede kolayliklar diliyorum :)
Bende bunaltmayan bahar, yaz aylarini seviyorum canim :)afiyet ossunhava kapalı, serin, çok güzel, çıktım yürüdüm ben de. adı bahar olan birine göre mevsim tercihlerim fazla ironik haha, bana kalsa hep kapalı ama yağmursuz, esintili hava isterim.
Hayirlisi olsun hakkinda :)Teşekkür ederim) Akademide kalmayı düşünmüyorum. Ama ilerde neden olmasın ☺
Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Ohh afoyet sifa olsun.Bahcemizin karpuzunu kestik
deniz diyette kabugunu soyup yedim cok doyurucu ve lezzetli geldi
@CeydosYawrukush
Gectigimiz hafta telefonum kirildi ve bozulmustu..ayyy harikasın <3
Hosgeldin Denizcim nasilsin canim:)Ohh afoyet sifa olsun.
En organik olanindan![]()
Cok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askimaKizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Gectigimiz hafta telefonum kirildi ve bozulmustu..
Evde eski telefonum duruyordu ona gecmistim idareten, hoooop dun sabah uyandim sarji yok, sarja taktim yok ne yaptiysak sarj olmadi oda gitti mi
Suan telefonsuzum internetten telefon siparisi verecegiz, gerektikce esimin telefonunu kullaniyorum.
Yeni telim gelene kadar menu fotosu yukleyemeyecegim bikac gun ama sonra bomba gibi eski paylasimlarima devam ederim :))
Hos bulduk güzel kaptanim. İyiyim sen nasilsin,Hosgeldin Denizcim nasilsin canim:)
Aramizada donuyor musun kuzum :)Cok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askima![]()
Bende iyiyim canimin ici, biraktigin gibiyim, karantina, cocuklar, ev kosturmacasi, bag bahce isleri (onu epey ilerlettim ama:)) , kitap okumaca gecip gidiyor gunler :))Hos bulduk güzel kaptanim. İyiyim sen nasilsin,
Denedik herbir seyi kuzum, olmadi, eskiydi epey ama bozulmasa ben bozulana kadar kullanirdim.ay hep de böyle üstüste gelir. uzun süre şarj edilmeyince telefonların pili tamamen bitebiliyor evet. muhtemelen denemişsinizdir ama hard reset de yapmayı denediniz mi, power ve ses tuşuna aynı anda basarak, belki işe yarar. bir de saatlerce de şarjda tutmayı deneyin. yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden![]()
Birşeyler üretmek insani hem sakinleştiriyor hemde mutlu ediyor kaptanım sadece dikiş değil. El yakınlığınız olan el sanatları dikiş vs alanlarından hobi edinin bir tane.Benimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.
Ben hicbir sey ogrenmemisim ,simdi kiziyorum kendime..
Karpuz kabuğuAh uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak
Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi![]()
Canim cok haklisin, bende bu karantinada bag bahce isine heveslendim.Birşeyler üretmek insani hem sakinleştiriyor hemde mutlu ediyor kaptanım sadece dikiş değil. El yakınlığınız olan el sanatları dikiş vs alanlarından hobi edinin bir tane.
Bag bahce islerine sevindim masallah canimBende iyiyim canimin ici, biraktigin gibiyim, karantina, cocuklar, ev kosturmacasi, bag bahce isleri (onu epey ilerlettim ama:)) , kitap okumaca gecip gidiyor gunler :))
Sende ne var ne yok?
Bayagi ilerlettim Denizim tohumlarim dun filizlendi , bir mutlu oldum anlatamam, bebek gibiler..Bag bahce islerine sevindim masallah canim
Bende ayni corona gunlerine devam![]()