• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar. Ağrım biraz hafifledi ama devam ediyor. Kramp şeklindeki ağrılar çok kötü oluyor. Mide bulantım vardı pek bişey yiyemedim

13.30: bir tane haşlanmış patates, bir kase yoğurt

19.00: bir kase yulaflı yoğurt, 5 kuru kayısı
Belki birazdan bir kase daha yoğurt yiyebilirim

Su: 4-5 bardak
Spor yok

66 beni yaktı. Bugün 67 olmuştum. 67den direkt 65e geçmeyi planladım ben de 😂

Teşekkürler tatlim 🤩

Ne güzel rüyaymış Özgecim 😍😍 senle komşu olmak ne harika olurdu. (Beraber diyet spor yapardık -dermişim 🤭). Best Friends olurduk ne güzel 🤗
Aslında eşim mezuniyet işlemleriyle meşgul şu sıralar. Ondan sonra bir iki yıllık planlar var aklında. Ben hala emin olamasam da o çok istiyor Amerikaya taşınmayı. Gerçek olabilir bir gün yani 😊😊 Hayırlısı demek lazim tabi canım bu tip işlerde.

İş harbiden bitmiyor. Annem söylerdi ne dağınıksin (bunun biraz argosu aslında😄😄) diye bana. Şimdi arka toplamacı ben oldum. İki pasaklı kızım var 🤩😍

Evet ben de çok beğenmiştim Tansu'cum. 👍🍀

Kardeş kavgaları çok yoruyor gerçekten canım. Kolaygelsin bize 😍
Dünyada en sevdiğin iki insanın anında birbirine girmesi 😰😫

Ben de keşke öğrenseymişim diyorum. Hem örgü hem dikiş. Fazla kızsal şeyler gibi gelirdi bana 😂
Canim senin durumunu daha tecrübeli birine sordum. Test sonucunda ahi yazan kisim 5 in altındadir normal dediğine göre . Kan degerlerine baktirdin mi? Bu daha ayrıntılı olan testte gece kol bacak hareketi var mı ona da.bakiliyor . Horlaman. Varsa kulak burun boğaz bölümü.ayrintili yapıyor bu testi . Bizim bölüm kulak ve göğüs ortak çalışıyor .

Çarşamba menüm
Sabah
Yok
Öğlen
Bir tabak tavuklu bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara
Kahve
Şekersiz ve unsuz kurabiye(2 tane)
Akşam
3 kaşık yoğurt
İki parça karpuz
Spor:
Ters Crunch 25 sn
Rus büküm 25 sn
Süpermen 25 sn
Bisiklet crunch 25 sn
Plank 30 sn
Kobra gerinmesi 25 sn
Kedi-inek duruşu 25 sn
Uzun zamandır spor yapmıyordum,o yüzden hafif başladım.
Su:2,5 L
Yawrukush Yawrukush

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben yine nobetteyim :) dün.menumu de yazamadım yorgunluktan bugün hastalar gelemeden yazayım hala 54 kusuru göremedim tartı da . Bakalım yarın eve gidince tartilacagim kaç çıkacağım :)
Feyzacım görüşmeyeli nasılsın? Özlemişim seni ❤️

Feyzacım görüşmeyeli nasılsın? Özlemişim seni ❤
Nereye kayboldun kız sen kaçak :) iyiyim canım sen nasılsın ,bitirdin mi liseyi :) ben de seni ozledim canım., İzinden döndüğümde yoktun üzülmüştüm . İyi oldu geldiğin , hedefe ulaşmadan gitme bukez .

Fit kurabiyenin icinde ne var canimcim?

Leslie yaptin mi dun gulum?
Nasilsin gorusmeyeli..

Cok guzel bir gun olmus dun, cok begendim canim :)

Nasilsin kuzum, kizin nasil:)
Dunun gayet guzel olmus.Is durumlarindan haber var mi?

Kahvaltida ekmek cok olmus Feyzosum, nasilsin, nasil oldun?

Hayirli olsun, gule gule, serin gunlerde kullanin canim :)
İyiyim.ozgecim ,.nöbetler yüzünden uyku düzenim.bozuldu . Yarasa gibi oldum :-) sen nasılsın canım ,neler yapıyorsun

İyi akşamlar kızlar. Ağrım biraz hafifledi ama devam ediyor. Kramp şeklindeki ağrılar çok kötü oluyor. Mide bulantım vardı pek bişey yiyemedim

Spor yok
Daha iyi olmana sevindim gulum yarina tamamen iyi olursun insallah..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben yine nobetteyim :) dün.menumu de yazamadım yorgunluktan bugün hastalar gelemeden yazayım hala 54 kusuru göremedim tartı da . Bakalım yarın eve gidince tartilacagim kaç çıkacağım :)
Kolay gelsin Feyzos nobette :)

Çarşamba menüm
Sabah
Yok
Öğlen
3 kaşık yoğurt
Ara
Kahve
Şekersiz ve unsuz kurabiye(2 tane)
Akşam
3 kaşık yoğurt
İki parça karpuz
Spor:
Ters Crunch 25 sn
Rus büküm 25 sn
Süpermen 25 sn
Bisiklet crunch 25 sn
Plank 30 sn
Kobra gerinmesi 25 sn
Kedi-inek duruşu 25 sn
Uzun zamandır spor yapmıyordum,o yüzden hafif başladım.
Su:2,5 L
Yawrukush Yawrukush
Spor ve suyun harika olmus..
2 ogun ust uste bulgur olmasa daha iyi olurmus ama bulgur yine pirincten, undan masum..

8 temmuz.menum.
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim.kizarmis ekmek
Peynir
Zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğlen : 1 bardak süt
6 kiraz

Akşam saat 18 de yemekhanede :
1 karnıyarık
7 kasık pilav
Yoğurt

Su : 2 litre
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne mifihafa mifihafa
Guzel menu ve su olmus canim, bugun ekmek dilimlerin az neyseki :)

İyiyim.ozgecim ,.nöbetler yüzünden uyku düzenim.bozuldu . Yarasa gibi oldum :-) sen nasılsın canım ,neler yapıyorsun
Haklisin zor canim nobetler, Allah kolaylik versin sana..
Ben ayniyim canim , bildigin gibi :)

Guzel menu ve su olmus canim, bugun ekmek dilimlerin az neyseki :)

Haklisin zor canim nobetler, Allah kolaylik versin sana..
Ben ayniyim canim , bildigin gibi :)
Ekmegi sadece sabah yedigim için çok sorun etmiyorum canım. Sabah olsada kahvaltı etsem.kizarmis ekmek.yesem.diye saat sayıyorum.,bu ara en buyuk zevkim :KK70:

Nereye kayboldun kız sen kaçak :) iyiyim canım sen nasılsın ,bitirdin mi liseyi :) ben de seni ozledim canım., İzinden döndüğümde yoktun üzülmüştüm . İyi oldu geldiğin , hedefe ulaşmadan gitme bukez .
Henüz değil. Son sınıftayım. Kaçmak yok bu sefer 😘😘

Ohh afoyet sifa olsun.
En organik olanindan 😂
Saol canimmmm
Canim cok haklisin, bende bu karantinada bag bahce isine heveslendim.
Telefonuma kavusayim size bahcemden fotograflar atayim.
Simdilik marullarim, nanem, sogan-sarimsagim, maydanoz, biberiye, feslegenim var :)
Yeni tohumlar siparis ettim biber, domates,salatalik, semizotu, roka ve terede yolda..
Tohumdan ekip, bebek gibi buyutuyorum :))
Kaptanim dereotu dikmistik cikmadi maydanoz yine cikmadi
Komposto da 1 lt suya 2 yemek kaşığı şeker vardı iyileşeyim diye kv şeysi 🥰
Ben 1 minikle yoruluyorum 2 yi düşünemiyor kolaylıklar diliyorum 😄😄😄
Bugün eşim sen gitgide baya kilo verdin diyor o koralle çok iyim şu an 😄
İşler de iyi , yoğun geçiyor ama iş olsun da yoğun olsun diyoruz fazla ihalemiz yok 👀
Benimse bu hafta berbat geciyor sabit gelirsem sukur

Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase şehriye çorbası
4 ızgara köfte
200 ml ayran

Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt (yoğurtlarım bu ara ekşi oluyor ya yiyemiyorum 😞)

su:2 lt uyuyana kadar 2.5 olacak umuyorum
Spor: yok ofis işleri bebek koşturması akşam ev işleri 👀
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17
Sabah:Kabağı rendeledm. Tavada çevirip yoğurtla karıştırdım
Öğlen: 3 köfte 2 parça fırında patates
Akşam:...
Ara öğün: şeftali
Su: 2 lt ama hala içiyorum
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım

Sabah:Kabağı rendeledm. Tavada çevirip yoğurtla karıştırdım
Öğlen: 3 köfte 2 parça fırında patates
Akşam:...
Ara öğün: şeftali
Su: 2 lt ama hala içiyorum
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım
Spor salonuna mı gidiyorsun yoksa evde mi yapıyorsun?

😍😍😘😘
G.tü göbeği salmadan geliyim dedim hahahhaha 😂
Çok iyi yapmışsın canım. Ben de bu hafta mola verdim. Ama uzun tutmamak lazım bu molaları.

Spor yok
Geçmiş olsun canım. Düzelir inşallah.
Canim senin durumunu daha tecrübeli birine sordum. Test sonucunda ahi yazan kisim 5 in altındadir normal dediğine göre . Kan degerlerine baktirdin mi? Bu daha ayrıntılı olan testte gece kol bacak hareketi var mı ona da.bakiliyor . Horlaman. Varsa kulak burun boğaz bölümü.ayrintili yapıyor bu testi . Bizim bölüm kulak ve göğüs ortak çalışıyor .
Feyzacim sağol canım uğraşmışsin benim için 😍 kilom fazla olunca horluyorum 70 i gectiysem. Yoksa çok şükür yok horlama, ama haklısın kan değerlerim hep sınır değerler. Öyle olunca da dr.lar genelde takviye vermiyor. Ben haricen alıyorum ara ara demir filan.
(Kol bacak hareketleri eşimin çok oluyor özellikle stresliyse, önemsemedim ama önemli birşey mi, o zaten farkında olmuyor, idare ediyorduk öyle 😄)

Bende 67lerden 65lere atlasam direk keske :))
Cok guzeldi ruya Filiz ,sanirsin yillardir arkadasiz oyle bir yakinlik vardi..
Ev tuttuk, yedik ictik cok guzeldi..
Hayirlisi olsun canim ama abdye geleceginizi duysam havalara ucarim..
Esinin yolu acik olsun, gelin buralara, komsu ol bana, cok yurekten soyluyorum.. :KK200:
Ev isleri cok nankor hic bitmiyor, tam is hayatina donme planlari yaparken karantina , covid cikti, insallah sag salim atlatalim calismak icin can atiyorum Filiziim, cunku ev isleri kadar zaman alan ama hic birtmeyen baska bir sey yoktur heralde :KK43:
Kardes kavgalari demisken bu mesaji yazana kadar 2 kez kavga ettiler, sakinlestirdim, erkekler cok hararetli kavga ediyorlar birde:KK43:
Bende ogrenseymisim dikisi keske, tiril tiril yaz elbiseleri dikerdim simdi :))

Cok sevindim islerin iyi olmasina, esinin guzel iltifatina, kv'nin seninle evladi gib ilgilenmesine, kocaman bir masallah diyorum banucum.:KK200::nazar:

Azicik egzersiz ya da adimlama ekleyebilsen, daha cok kilo vereceksin eminim canim :)
Canımsın benim :KK36: senin kalbinin temizliğine öyle çok güveniyorum ki, boşuna görmemişsindir o rüyayı Özgecim 🤗
Hem ben gelemesem de sen gelirsin en azından yazları 🤩
Zor zamanlar haklısın ama hayat da bir yandan devam ediyor işte. O yüzden doğru zaman gelince ben inanıyorum özlediğin mesleğine kavuşacağına canım. Çok güzel olacak her şey 🤞🤞😊

Back
X