- 4 Şubat 2014
- 5.214
- 18.838
- 448
Haklısın canım. Siz öyle çok emek veriyorsunuz ki hakkınız ödenmez. Özellikle listedekiler daha da dikkat etmeli diye düşünüyorum. Bazen bir heves listeye giriliyor ama yükü ağır gerçekten. Denedim daha önce biliyorumbu hafta veri girişlerini yaparken hiç mutlu değildim kızlar sayısal loto sonuçlarını doldurmaya çalışan yaşlılar gibiydim. ne yaptınız yada neler yapmadınız takip edemedim ama %75 gelen sonuçlar berbat. zaten menüler paylaşılmamış herkes bir koyvermişlik havasına girmiş. unutmayın bu yola kendimiz için çıktık. buraya harcadığımız bir parçacık emek belkide bizden 100 gr gitmesini sağlıyor. menü paylaşımının ne kadar önemli olduğunu her fırsatta anlatıyorum. yanlışlarımızı biz görmesek yada görmek istemesek bile takım arkadaşlarımız yakalıyor ve bizi uyarıyor. eş yarışmamızında menü paylaşılmadığı zamanlarda pek bir anlamı olmuyor. eşimiz gelip paylaşıyor ama menüsü yorumlanmadığı zaman yeterli motivasyonu alamıyor. lütfen bu hafta düzenli menü paylaşımı yapalım eşlerimizi destekleyerek daha fazla kilo vermesini sağlayalım. sonuçlar bende netleşti ve çooook üzgünüm.