• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şahaneyya, tebrikler yağmurcum. 60larda böyle hızlı hızlı ilerliyosun negzel :')

Arrietty_ Arrietty_ ölçümleri almayı unutmuşum şimdi tesadüfen gördüm tabloyu tekrar, alıp yazıyorum hemen
Valla bu 300-400 ler beni hiç motive etmiyo canım. Eski halimi arıyorum o zamanlar en az haftada 1,5-2 verip hemen zayıflamıştım evde o imkanda yok . Çok geç ve güç olmadan zayıflarız umarm

Gecen cuma 85.300
Bugün 83.600
Fark -1.700
%1.99
:KK73:
Birgaripanne Birgaripanne
Tebrikler canim :KK31::KK31:
gene mi takıldın canım. menü paylaştıysan kontrolleri yapalım birlikte
okunuyor sıkıntı olmaz çok iyi hem okurum hem zayıflarım.
az olmuş ama güzel olmuş.
tebrikler canım
hani veremiyordum bak ne güzel gitmiş.
geçen hafta tavan yapınca bu hafta durgunluk normal önemli olan dikkat etmen.salmaman.
haftaya düzene girmiş olursun bu kadar acele karar verme.
tebrik ederim canım haftaya hedefine ulaşmanı diliyorum.
ödemdir bence bu bir yeşil çay detoksu yapsan.
yok iyi olmuş daha ne tebrikler
bu menüyü çok beğendim. doğru yol budur.
aman bir dönem özgeye taçlar takılmıştı, kazen geldi asil kaptan oldu ya ben elime çalı süpürgesi tutuşturuldu olmadı olmadı olmadı çok kıskandım.
vay anasını ne güzel kilo vermişsin harikasın.
bu hafta kaçamaklar yapılmış tansu olmamış.

bu sabah güzel kahvaltısı ihtiyaç halinde hemen iletişime geçeceğim.
Reglim yolda kaptanim, elim ayagim sisti hep. Biran once gelip gitseydi:KK55:

Valla bu 300-400 ler beni hiç motive etmiyo canım. Eski halimi arıyorum o zamanlar en az haftada 1,5-2 verip hemen zayıflamıştım evde o imkanda yok . Çok geç ve güç olmadan zayıflarız umarm

umarım. şu an spor salonuna erişimim olsaydı ben de daha aktif kardiyolar yapmak isterdim ama korona sebebiyle çekiniyorum hala.

Keşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadım 😂şimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam 💪ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
Alışıyor insan ben her aksam bir cikolata yerken 2 haftadir ilk kez dun yedim

tebrikler canım
geçen hafta tavan yapınca bu hafta durgunluk normal önemli olan dikkat etmen.salmaman.
aman bir dönem özgeye taçlar takılmıştı, kazen geldi asil kaptan oldu ya ben elime çalı süpürgesi tutuşturuldu olmadı olmadı olmadı çok kıskandım.

Sanirim evet menu paylasimi yapmadim bu hafta, butun gunu is guc aksam oluncada butun günün yoğunluğuyla uykuya teslim oluyordum hep, hic ugrayamadim buraya, ama butun haftam simdiye kadarkindan cok daha guzeldi.
Ve sonunda bu gun 1 hafta boyunca ac kalan vicudum bayginlik geciriyordu.
Berki baska bir nedenden de ola bilir ama tansiyonum: 50/85
Tokluk kan sekerim: 91

Keşke dün yaş pasta alıp yeseydim dün almadım 😂şimdi uzun süre ara ver bugün öyle tatlar geliyor ki ağzıma dolapta yapılmayı bekleyen supangle kararlıyım bu sefer bozmak yok yola devam 💪ama canım nasıl da abur cubur çekiyor alışırım dimi kızlar sonraki günler istemez herhalde canım
zamanla aklına bile gelmiyor alışıyorsun.
Alışıyor insan ben her aksam bir cikolata yerken 2 haftadir ilk kez dun yedim
aman tartı öncesi hemde olmasa demekki daha fazla olacaktı verilen
Ben de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallah
Günde 1 kez Nescafe içiyorum ona izin var dimi
nescafe sade olduğu sürece istediğin kadar içebilirsin

Sanirim evet menu paylasimi yapmadim bu hafta, butun gunu is guc aksam oluncada butun günün yoğunluğuyla uykuya teslim oluyordum hep, hic ugrayamadim buraya, ama butun haftam simdiye kadarkindan cok daha guzeldi.
Ve sonunda bu gun 1 hafta boyunca ac kalan vicudum bayginlik geciriyordu.
Berki baska bir nedenden de ola bilir ama tansiyonum: 50/85
Tokluk kan sekerim: 91
aç kaldığın için o zaman veremedin vücut kendini korumaya almış olabilir

Alisana kadar diren.
Demesi kolay ama degil vallahi
Lindt in armutlu cikokatasi var. Pek bulunmaz.
Ama bugun marketde gordum attim da sepete.
Cikmadan gittim koydum yerine ama icim kan agliyor desem yeridir. Muthis tadi var birde bitter cikolata icinde Badem tanecikleri var.
Almadim. Canim istiyor mu? Istiyor
Evde bulunsun 60 olunca yerim dedim ama okadar guclu degilim

Çikolata ve jelibon hassas noktam ikisini de hayatımdan çıkaramam tamamen 😊 bir de çok seciciyim her cikoyu jelibonu yemem 🤣 her almanyadan gelen gibi bizimkiler de almanyadan gelirken bi çikolata getirmislerdi sonra da kuzenim gittiginde yine istemistim n11 de car bi ara siparis edicem asiri guzel bi sey 🤣 hedefe ulasma odullerim var kendime düşündüğüm bunu da eklerim ona 🤣

tebrikler canım

Kaptanim hemen sana da guncel bir isim bulayim hitap icin 😂😂
Tartım bozuk ya annemlere ya kaynanama gidicem ya da eltime😂😂
Ben yeni başlıyorum bugün tartılacak mıyım güzellerim🥰
Canim her zaman ayni tarti ile tartilman gerekiyor biliyorsun deil mi tartilarda fark olabiliyor
Aslında ben tartıda daha fazla bekliyordum ne yalan söyliyim çıkarken korktum hem tok karına hem kaç haftadır tartılma tartı beni bile teşvik etti diyete gir diye 😁
Sabirli ol yediklerini her zaman odul gunune sakla ki alis
Tebrikler canim :KK31::KK31:

Reglim yolda kaptanim, elim ayagim sisti hep. Biran once gelip gitseydi:KK55:
Umarim gercekte sutyeni cikarip sallamiyorsundur her eksi gordugunde 😂😂😂
Gecti artik 😁😁
Ben de hergün sabit browni intense ama kararlıyım inşallah
Günde 1 kez Nescafe içiyorum ona izin var dimi
Icebilirsin tabi ama sade tercih et

yahaha iletişim bilgileri elimde olsa yapmayacağım bişey değil ama bilgiler eksik
kitap okumak benimde hayalimdi ama daha sayfa bitiremedim desem yeridir Mor Vampirella Mor Vampirella sende bana ayar çeksen en iyi okur kapak açmaz oldu.
ooo bir ileri bir geri neler oluyor böyle

Patron sizlere emanet, eşi isabel isabel hanımdırHoppa

Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans :KK5:

Patron sizlere emanet, eşi isabel isabel hanımdırHoppa

Bu grup süpermiş, patronun zayıflama macerası nasıl gidiyor diye ara sıra topiğinize bodoslama dalarsam affola.
Hepinize bol şans :KK5:
her zaman bekleriz affa girecek bir durum yok. sabah menüsü harikaydı öğlen ve akşamı bekliyorum falsolu durum olursa isabel isabel bacıma hemen şikayete koşacağım.

Back
X