• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunların FitFiliz FitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.

At diyin hemen atarım
Ben kullanıcı adı değiştirmedim ki, (yani yaptıysam da hatırlamıyorum). Aslında isim seçerken spotty seçicektim- o zamanki ingilizce ders kitaplarındaki köpek adı, böyle Dalmaçyalı cinsi-. Sonra dedim kendine değer ver. Sen cok kiymetlisin filan.. içsel güdüleme muhabbetleri. Uçtukça uçup kraliçe yaptım kendimi 😂😂

Bu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunların FitFiliz FitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.

At diyin hemen atarım
süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek

süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek

Tamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.

Ben kullanıcı adı değiştirmedim ki, (yani yaptıysam da hatırlamıyorum). Aslında isim seçerken spotty seçicektim- o zamanki ingilizce ders kitaplarındaki köpek adı, böyle Dalmaçyalı cinsi-. Sonra dedim kendine değer ver. Sen cok kiymetlisin filan.. içsel güdüleme muhabbetleri. Uçtukça uçup kraliçe yaptım kendimi 😂😂

Zeroks değilmiydi eski üye adın ? Zeroks yapayım mı yeniden böyle çok uzun

💃🏻💃🏻💃🏻YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI 💃🏻💃🏻💃🏻

🌄HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )🌄

:sampiyon: @bnnu (64,0 / 62,2 / 1,8 / %2,81) :sampiyon:
:halay: @1delimavi (85,3 / 83,6 / 1,7 / %1,99) :halay:
:KK52: Arrietty_ Arrietty_ (65,3 / 64,0 / 1,3 / %1,99) :KK52:
:rapci: @MorVampirella (71,7 / 70,7 / 1,0 / %1,39):rapci:
:cool: @esmeriiim (64,6 / 63,9 / 0,7 / %1,08) :cool:
:KK28: @Hyperborea17 (60,0 / 59,5 / 0,5 / %0,83) :KK28:
:KK68: @melek ada (56,4 / 56,0 / 0,4 / %0,71) :KK68:
:KK9: @aydingelini (69,7 / 69,3 / 0,4 / %0,57) :KK9:
En Büyük TÜRKİYE @Aomine Daiki (61,7 / 61,4 / 0,3/ %0,49) En Büyük TÜRKİYE
:KK200: @BlueSkyyyy (88,1 / 87,7 / 0,4 / %0,45) :KK200:

ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)

:işsiz: fyzanur fyzanur (55,7 / 55,6 / 0,1 / %0,18) :işsiz:
:işsiz: @Tanssss (75,7 / 75,6 / 0,1 / %0,13) :işsiz:
:işsiz: @barga (77,8 / 77,8 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
:işsiz: @mifihafa (68,8 / 68,8 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
:işsiz: @Milana firuze (64,6 / 64,6 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
MUAF Kazen Kazen (134,5 / 134,5 / 0,0 / %0,00) MUAF
MUAF @Niloyatospikk (70,0 / 70,0 / 0,0 / %0,00) MUAF

🔥 HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)🔥

:KK62: FitFiliz FitFiliz (66,4 / 67,0 / -0,6 / %-0,90) :KK62:
:KK62: @Melegimkorusun (65,4 / 66,8 / -1,4 / %-2,14) :KK62:
:KK62: ciseak77 ciseak77 (78,5 / 81,5 / -3,0 / %-3,8) :KK62:

TARTARUSA ZİNCİRLENMESİ GEREKENLER (En Günahkarlar)

@minimalce_
CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush

Hadesin çukuruna düşenler yönetim kurulu kararıyla cuma ve cumartesi yapacağınız ödül öğünleri iptal edilmiştir bilginize.

Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.

Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.

Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.

Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.

Daha geçen hafta bütün takımların yildiziydim ben ,nasil arafa düştüm ben isyaaannnn:mad:

Kap tiş sen bi-zim her şe yi miz sin 🤩😍😘
:KK52: geçti borun pazarı sür niğdeye demeyeceğim. ay canım essah mı diyon. nasıl mutlu oldum bir bilsen; diyerek sanki hiç böğürmemişim benide sevin diye, gibi yapacağım:KK23:
Tamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.
at gitsin valla zati kilo almaktalar habire sözde kilo verecekler.
Bu haftanın birincisini de bizim takıma transfer etsek 😄😄
bizde birinciyiz ne demek istiyorsun ha sonda olmuş ha başta fark var mı?
Daha yapamadim bildirmi,listeye eklemistim kendini😅
hadi be ben görmedim tüh tüh ekleyeyim hemen ama tartarus güzel değil mi kalsak mı bu hafta orada.
Evet doğru yıldız bir forvet transferi yapmış gibi olduk 🤩 kullanıcı adı için teşekkür :KK52:
ay ne güzel oldu çok uzundu. Kazen Kazen acaba herkesin nickini
harfli mi yapsak. ben liste hazırlıyorum ya isimler alt alta denk gelmeyince geriliyorum sinirlerim bozuluyor güzel ve şık olmaz mı? daha önce kızlarada dedim değişelim diye umursamadılar beni.

Son düzenleme:
Back
X