- 23 Ocak 2016
- 36.386
- 52.907
- 598
Maşallah yiyor ama iyi kilo verdiSınır var cunku paketı 135 kalorı sanırım ama cok guzel atıstrmalık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yiyor ama iyi kilo verdiSınır var cunku paketı 135 kalorı sanırım ama cok guzel atıstrmalık oluyor
Izne ayirdim canim seni, nasilsin, cok mu yogunsun?
Tamamen birakiyor musun bizi?

İki gundur menulerim ve aktivitem birbirine cok yakin. Tek fark dun gece yedigim yogurt. Bu sabah -1 gordum tartidasen beni sıkı takip etmişsin kuzum en fevalı takçim ilan ediyorum seni
ooo gene güzel bir menü olmuş kaptanım bir ben oturtamadım düzeni.
börekten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. bu kadar zengin bir kahvaltıda börek fazla olmuş. süzme yoğurt ve kaşardan karbonhidrat alındı zaten ekstra yükelmeye gerek yok bence
güzel olmuş canım. yoğurt kürü bir ara ben denedim farkı fark edemedim.ama annem zerdeçallı yapıyor yanlarım eridi diyor tospiğim.
mücver olmasına rağmen bu sabah kahvaltısından daha güzel olmuş.
afiyet olsun canım gayet hoş menün.
menü spor çok güzel olmuş
aralarda dahil olmak üzere güzel ancak su az olmuş.
çok yürü tansucum dün yediklerin hala aklımda.
makarna dokunmuştur belki bana da fena dokundu görünce. @esmeriiim sen ne diyorsun makarna cezası olsun mu?
harikasın hepsi süper spor kararın ekstra güzel.
miktar yazılmayınca yorum yapamıyorum ne yazık ki. bulgurun ölçüsü yok.sabah zaten 2 dilim ekmek hakkını almışsın birde üstüne bulgur olmadı canım. ilk gün menün diye ceza kesmiyorum ama yarın daha az karbolu bir menü bekliyorum.
afiyet olsun nihayet düzgüne yakın beslenmişsin.
menünü beğendim denize gitmeni kıskandım.
hesaplamasanda menü uygun canım su az.
keşke sabahta 1 dilim ekmek olsaydı...
harika tam kararında.
ooo ekmek sınırı aşılmış. eşin kimdi bakem senin cezalandırılmalısın

çok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba
 çok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba 
Teşekkürler canımGünaydın canım
Kolay gelsin

Aa neden şişkin uyandın ki artık orda neler yiyorsanBugün biraz şişkin uyandım iyice moralim bozuldu. Kaprimin beli darlaşmış düne göre
Belki kan tahlili isterler diye aç geldim buraya. İlk öğünümü köftecide yapicam.Ekmek yemezsem sorun olmaz sanırım di mi

Sardalya yemiştim zatenAa neden şişkin uyandın ki artık orda neler yiyorsan
Orda olsam sabah akşam sardalye ekmek yerdim üf özledim yaaaa

Tebrikler canimKaptanım sınavlarım açıklandı geçmişimçok teşekkür ederim desteğiniz için
Of of of mis afiyet olsunSardalya yemiştim zaten

Yürümeye devam bugün adımda yarışacak olan var mı?
Burada da kapalıydı da açtı güzel esiyorBenim izin gunum ve yarrisam iyi Olur. Yoksa tum gün pinekliyorum. Yagmur var burda ama cikayim Yinede
 ni al yağmurda yürümek çok güzel
 ni al yağmurda yürümek çok güzelBen cuma gününe kadar onu tutmaya karar verdimİşte dolaptaki 40 gr çikolatayı bu düşünce ile dayanamayıp yedim sonuç ceza 150 zıplama şuan dolapta supangle var yarın onu annemlere götürücem sanırım. Bu akşam geri kalan çikolatayı eşime lütfen ye dedim kalmasın yoksa kendime hakim olamıcam.Bence yeme dolapta dondurma da var böğürtlenli ama yemiyorum. Umarım irademe sahip olabilirim.

Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.
Umarım uygundur...