Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedim 😂 su içtim durdum

kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ?

tartıda görüşürüz...

kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ?

tartıda görüşürüz...
Bişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
Ama bayanım o yüzden dikkatli olmak gerek ben bu sefer kararlıyım 💪inşallah

Bursada Çekirge'de birebir yapanlar var ama buram buram koktu yemedim 😂

Sen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedim 😂 su içtim durdum
135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol

Bişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
Ama bayanım o yüzden dikkatli olmak gerek ben bu sefer kararlıyım 💪inşallah

Bursada Çekirge'de birebir yapanlar var ama buram buram koktu yemedim 😂
Ekmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlik

Ben asla kebaba hayir diyemem. Ben adanalıyım eşim.urfali sen düşün :rapci:

135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol
Ha ha aynen 😂
Doğru katılıyorum erkek olduğu için daha çok yemeli kesinlikle çok haklısın.

Ekmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlik

Ben asla kebaba hayir diyemem. Ben adanalıyım eşim.urfali sen düşün :rapci:
Ben eti o tarz yiyemiyorum dürüm içinde tüketiyorum. Önceden o kadar da yemiyordum. Eşim alıştırdı diyebilirim tam bir oburiks oralı değil ama inan bana anlayamıyorum nasıl Urfalı Adanalı gibi yiyor. Sürekli acı istiyor hep et istiyor ben de tam bir otçul artık ete döndüm yani ben de geldiğim sonuç 70 kilo :işsiz:
Geçen İznik Gölü kenarına gittik konumdan yeri buldu et söyledi.

aynen öyle .... Bu arada sabah baktım tartıya keyfim acayip yerinde zaten hissediyorum da durun durun cuma ne olacak onu merak ediyorum ben.

saat 3 te ilk öğünü yedim. Şimdi kahve içiyorum sonra sağlam bir yürüyüş...

güneş olmadığı için akşam üzerini beklememe gerek yok

Sabah hiç bişeyim yoktu. Öğlen oğlumu uyutunca bence uzandım ve sağ ayağım sakat uyandım. Üzerine basamıyorum bilekten bükemiyorum acaip ağrıyo. Seke seke geziyorum resmen 🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun canım ben 2 haftadır bacak ağrısı çekiyorum duştan sonra klimanın altına yattım olan oldu bi sabah kalktım topallıyordum bikaç iğne ile biraz düzeldi

Back
X