- 14 Kasım 2001
- 21.655
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.936
- 1.623
- 102
| 
 kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ? tartıda görüşürüz... | 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
| 
 kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ? tartıda görüşürüz... | 
Bişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
kahvaltı niyetine yedim pidesiz.... sadece et yedim yahu bunda ne var ?
tartıda görüşürüz...
 inşallah
inşallah 
135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin olSen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedimsu içtim durdum
Ekmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlikBişey diyemicem öyle uzak yere gittim mi ben de çatır çatır yerdim erkek olsam ama erkek olsam afiyet olsun patronum
Ama bayanım o yüzden dikkatli olmak gerek ben bu sefer kararlıyıminşallah
Bursada Çekirge'de birebir yapanlar var ama buram buram koktu yemedim

Ha ha aynen135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol

Ben eti o tarz yiyemiyorum dürüm içinde tüketiyorum. Önceden o kadar da yemiyordum. Eşim alıştırdı diyebilirim tam bir oburiks oralı değil ama inan bana anlayamıyorum nasıl Urfalı Adanalı gibi yiyor. Sürekli acı istiyor hep et istiyor ben de tam bir otçul artık ete döndüm yani ben de geldiğim sonuç 70 kiloEkmeğini pilavını yemeden akşam ogunune yiyebilirsin bence. Kofteden daha iyi .yanında da salatası kozlenmis sebze tam diyetlik
Ben asla kebaba hayir diyemem. Ben adanalıyım eşim.urfali sen düşün

135 kilo adam 2 tane kebabın sadece etini yemiş. Çok makul bence. Üstelik saat kaç oldu. Erkek metebolizmasi bizimkinden çok hızlı malesef. Tartıda gösterecek hepimize günümüzü emin ol
Geçmiş olsun canım ben 2 haftadır bacak ağrısı çekiyorum duştan sonra klimanın altına yattım olan oldu bi sabah kalktım topallıyordum bikaç iğne ile biraz düzeldiSabah hiç bişeyim yoktu. Öğlen oğlumu uyutunca bence uzandım ve sağ ayağım sakat uyandım. Üzerine basamıyorum bilekten bükemiyorum acaip ağrıyo. Seke seke geziyorum resmen
 aydingelini
 ve veya

aydingelini
 ve veya 
			 Niloyatospikk
 profilinizde rozetlere basın

Niloyatospikk
 profilinizde rozetlere basınAa teşekkür ederim kazen abi. Nedir buaydingelini ve veya
Niloyatospikk profilinizde rozetlere basın
sonra 4. takım rozetinin yanında bir duyuru işareti var ona da basın aktif edin 4. takım rozetini

Aa teşekkür ederim kazen abi. Nedir bu
Yapabildim mi acaba. Google üzerinden giriyorum ama beceremedim sanırım.siz dediğimi yapın göreceksiniz.
 Yawrukush

Yawrukush

CEYDOS

CEYDOS

Birgaripanne

Birgaripanne

BLU3

BLU3

esmeriiim

esmeriiim

bnnu

B 
		 barga

bnnu

B 
		 barga
 Mor Vampirella

Mor Vampirella

Aomine Daiki

Aomine Daiki
 fyzanur

fyzanur

mifihafa

mifihafa

Milana firuze

Milana firuze

Hyperborea17

Hyperborea17

ciseak77

ciseak77
 Kazen

Kazen
 Melegimkorusun

Melegimkorusun
  JaneRizzoli

JaneRizzoli
 Yapabildim mi acaba. Google üzerinden giriyorum ama beceremedim sanırım.
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
BLU3
esmeriiim
bnnu B barga
Mor Vampirella
Aomine Daiki