Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel takimim nasilsiniz?
Dun aksam uyuyakalmisim,o kadar yorulmustun ki,bayilmisim da diyebiliriz..😂
Buyuk oglumun bugun 4 tane yanlis hatirlamiyorsam yaz okulu var online,hepsine benim laptoptan baglaniyor biliyorsunuz.
Suan beynimizin bize yaptigi oyunlarla ilgili bir ders aliyor ve muhtemelen icinden bana sovuyor😅Olabilecek en alakasiz kurslari seciyorum 7 yasindaki bir cocuk icin😂
Aralarda Boyle gelecegim..
Sizin gununuz nasil geciyor?☺

Selamlar guzel takimim nasilsiniz?
Dun aksam uyuyakalmisim,o kadar yorulmustun ki,bayilmisim da diyebiliriz..😂
Buyuk oglumun bugun 4 tane yanlis hatirlamiyorsam yaz okulu var online,hepsine benim laptoptan baglaniyor biliyirsunuz.
Suan beynimizin bize yaptigi oyunlarla ilgili bir ders aliyor ve muhtemelen icinden bana sovuyor😅Olabilecek en alakasiz kurslari seciyorum 7 yasindaki bir cocuk icin😂
Aralarda Boyle gelecegim..
Sizin gununuz nasil geciyor?☺
Teşekkürler kaptanıım, senin nasıl geçiyor. Ben hafif sakat geziyorum ama yine de arkadaşıma gidip geldim biraz. 20 dk faln yürüdüm 😂

Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalar

ben de eve şimdi geldim :) adımsayar çılgın atsın diye 1-2 mağaza da dolaştım, neee spor taytlarında indirim mi varmış derken baya pahalıya patlayan bir yürüyüş oldu :')

Aaa bildirim gelmis rozetlendik mi😍
Kazen Kazen siz mi yaptiniz ,gecmisi okuyamadim.
Telefondanda buraya bakinca 70 yasinda tonton internet kullanamayan yaslilar gibiyim😅
Sadece bizim takim mi rozet aldi, eyvah eyvah diger takimlari siber saldiri yapmasin😂
Bende simdi siber saldiriya baslayacaktim 😅😅😅
Cok anlarim ya 😂😂😂

Aaa bildirim gelmis rozetlendik mi😍
Kazen Kazen siz mi yaptiniz ,gecmisi okuyamadim.
Telefondanda buraya bakinca 70 yasinda tonton internet kullanamayan yaslilar gibiyim😅
Sadece bizim takim mi rozet aldi, eyvah eyvah diger takimlari siber saldiri yapmasin😂
Ah kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsan 🤣 arada mesajlar da kaçıyor bende 😆 en iyisi pcden bakmak

Ah kaptanım beni en iyi sen anlarsın telden bakıyorsan 🤣 arada mesajlar da kaçıyor bende 😆 en iyisi pcden bakmak
Kesinlikle suan bambaska bir ulkede dil bilmeden heekesle isaret diliyle anlasan insanlar gibi hissediyorum😅
Ya bi diyin hele ne oldu😂
Kacirdigim bisey var mi,gecmiste neler oldu☺️

Bende simdi siber saldiriya baslayacaktim 😅😅😅
Cok anlarim ya 😂😂😂
Ahahaaaa sitedeki yoneticilerin haberi yok,Ben cok tehlikeliyim..O internetteki tehlikeli seylerin hepsi bende😅Atarlarsa beni siteden,kizlar kulubu kurup saldiriya gececegim😂

Bu sey degil miydi ya kendi olum fermanini imzalayan masum koylu lol😅😂

Back
X