• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzacim, gel o zaman çok gecikmeden tatlım benim 🤩 sınavlarının iyi geçmesine acaip mutlu oldum 👏👏😄

İlk öğün olarak ben de köftecideydim bugün 😅😅😅 Afiyet olsun, gayet iyi bir seçim 👍
Nerelisiniz merak ettim çok 😄

Sorry 🙈, sabah hastanedeydim. Öğlene kadar vaktimi aldı. Sonra da akşama kadar gezdik 🤩 akşamüstü takımı merak edip şöyle bir okudum gerçi ama yazamadım.

Ultrasona yönlendirdi niloyacim.. kan tahlili de istemiştim gitmişken. Enabizdan baktım da kolesterol yüksek çıkmış. Yumurta mı acaba suçlusu 🤔 😅
Ne kadar yüksek ama o da var az yüksekse mühim değil bizim ailede genetik de az çok sınırı biliyorum.

abla alıp duruyon almanda sakınca yokta ışık filan çok kötü onlarda bak şurada ki fotolarımı kullan nerede kullanıyorsan :)

Yok ben ayarlıyorum onları nerede kullanıyorum söylemek yasak sosyal medyada inst olan belli bir kitlem var paylaşım yaptığım

Sporlarinizi yazarken lutfen puan hesabi yapiiin :)
Yoksa listeye eklemiyorum sporunuzu o_O
Cok fazla vaktimi aliyor tek tek hesap yapmak
Benim hesap yapma canım inan bana da hesapla deme gözünü seveyim gerçekten vaktim yok onu hesap yapmaya ben kiloma fayda etsin yeter kuzum 😘🥰

Yok ben ayarlıyorum onları nerede kullanıyorum söylemek yasak sosyal medyada inst olan belli bir kitlem var paylaşım yaptığım

şu kuralı bir öğrenemediniz gitti : )))))

yahu sosyal medayanızın reklamını yapabilirsiniz ! Profilinize yazabilirsiniz, zaten profilinizde web siteniz diye bile alan var oraya gidi ninstagram adresinizi yazın

ama gidip whatsappa "4. takım" diye whatsapp grubu kuramazsınız ! Yasak olan bu !

Teşekkürler rozetimizin tasarımı da çok güzel. Mother of the dragons gibi hissettimm 👏👏👏

Eklentiler

• IMG_20200714_203756.webp
    IMG_20200714_203756.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20200714_203756.webp
    IMG_20200714_203756.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 18
Benim hesap yapma canım inan bana da hesapla deme gözünü seveyim gerçekten vaktim yok onu hesap yapmaya ben kiloma fayda etsin yeter kuzum 😘🥰
Canim cok kolay bir is, 1. sayfada puanlar var.
8bin adim mi attin, 100 adim 5 puan, 8bin=400 puan.
1 dakikani almaz..

Back
X