• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şu kuralı bir öğrenemediniz gitti : )))))

yahu sosyal medayanızın reklamını yapabilirsiniz ! Profilinize yazabilirsiniz, zaten profilinizde web siteniz diye bile alan var oraya gidi ninstagram adresinizi yazın

ama gidip whatsappa "4. takım" diye whatsapp grubu kuramazsınız ! Yasak olan bu !
He yapayım da ban yiyim geçen sayfamı paylaştım 3 gün ban yedim 😔daha yazmam ben patronum

şu kuralı bir öğrenemediniz gitti : )))))

yahu sosyal medayanızın reklamını yapabilirsiniz ! Profilinize yazabilirsiniz, zaten profilinizde web siteniz diye bile alan var oraya gidi ninstagram adresinizi yazın

ama gidip whatsappa "4. takım" diye whatsapp grubu kuramazsınız ! Yasak olan bu !
Burasi haric hicbir iletisim yolumuz yok takimimizda, ne watsap, ne baska sosyal hesaplar..

He yapayım da ban yiyim geçen sayfamı paylaştım 3 gün ban yedim 😔daha yazmam ben patronum

yahu sayfama beklerim diye mesaj atmışsın : )))))))))

bekleme sayfanı git web sayfan bölümüne yaz.

Guzel takimim Akinin sihirin sirlari online dersi basladi.. :KK70:
Yine ilginc bir ders aldiriyorum ogluma..
Dersi veren kisi sosyal medyada milyonlarca takipcisi olan birisi..
Ilginizi cekerse videolarina ulasabilirsiniz ismi evan alberto, belki cocuklarinizin hosuna gider, 1 saat pingisayarim Akin'da , 1 saat sonra gorusmek uzere :)

geç olmadan menümü yazayım, birazdan tekrar çıkacağım. fyzanur fyzanur

sabah: kiraz kayısı ayrı, kalanını karıştırıp lapa yaptım
Screenshot_5.webp

öğlen: semizotu alttaki. üstüne kekik, fesleğen, az chia ve zeytinyağı

WhatsApp Image 2020-07-14 at 8.31.14 PM.webp

akşam: fırına tavuk ve karışık sebze attım borcamda. üstüne de yer fıstığı serpiştirdim birkaç tane, muazzamos. tavuk 200-225 gr vardır.

su: 2.5 olacak yatmadan.

spor: birazdan tekrar çıkıyorum dönene kadar 11 bin adım olur + 30 dk kardiyo videosu, 550 + 300= 850

Eklentiler

• 20200708_084805.webp
    20200708_084805.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 37
geç olmadan menümü yazayım, birazdan tekrar çıkacağım. fyzanur fyzanur

sabah: kiraz kayısı ayrı, kalanını karıştırıp lapa yaptım
Eki Görüntüle 2662579

öğlen: semizotu alttaki. üstüne kekik, fesleğen, az chia ve zeytinyağı

Eki Görüntüle 2662580

akşam: fırına tavuk ve karışık sebze attım borcamda. üstüne de yer fıstığı serpiştirdim birkaç tane, muazzamos. tavuk 200-225 gr vardır.

su: 2.5 olacak yatmadan.

spor: birazdan tekrar çıkıyorum dönene kadar 11 bin adım olur + 30 dk kardiyo videosu, 550 + 300= 850
Waoww, işte hayat budur 👍😎

Evveeeet yesil cekirge muhtesem demi birde gercekte gorsen

tansss abla lütfen yanlış anlamada ben o yeşil çekirgenin gözünden kendimi çekiyorum : )

hatta bak benim albümde bir sincap var o sincapın göz bebeğinde ben varım şaka değil ha ! tele makro ile çektim

Back
X