Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20200717_140509.webp

Sabah alisverise ciktim hedefme ulaşmanın ödülü olarak. Bu yuzde yüklemeye fırsatım olmamıştı.

İlahi Kazen Kazen ya :KK70:

Yawrukush Yawrukush kaptanım sürpriz bir üyemiz var demişti geçenlerde paylaşımda.. ben de isteseydi selam verirdi gibi bir cevap vermiştim.
İstememişsin demek ki. :cool:

Şaka bir yana.. şu anda 4. takım üyelerinde bir tedirginlik olmuştur. Bu kadın neden bizim takımda dolaşıyor diye.. Alışkın olmadıkları bir şey.
Ben exceldi, rapordu sonra akü bitiyor zaten. Takım topiklerine uğramıyorum ekstrem bir durum olmadıkça..

ki ekstrem durumun babası olmuş şu anda. Hoş geldin. Klişemizi tekrarlayayım:

Sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim. :nazar:

tebrikleeer hem kilo hem mezuniyet için <3

bence bu son derece 131.8 ve hatta daha düşüksünüz demek aslında. bahane değil yani. tebrik ederim :spor:

60lar için böyle vermek şahane bence, tebrikler <3
bak ben senın menulerını takıba alacaktım goruyormusun:)) tebrıkler tatlımm masallah cok guzel verıyorsunn
Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 31 yasindayim, takimimizin kaptaniyim, evliyim ,2 oglum var, bende yurt disinda yasiyorum.beraber kilolari guzelce veririz umarim.
Hangi takimda yarismistiniz daha once?

Canim aleykum selam, basgul hepimizin yuzunu guldursun :)

75.9 aliyorum kilonu canim, harikasin :)

Ooo mezunumuz var , ne guzel bir haber bu , yasasin...:KK73::KK200::KK76::nazar::rapci:

Tebrikler kazen, 1 haftada neredeyse 2 kilo agirliktan kurtulmak hic de az bir is degil.
1.5 lt su ictiysen dunku kilonu gormemen cok normal.
Daim olsun eksilerin :)

Canim bugun hic tartilma imkanin yok mu?

Haftaya hedef koy kendine kaptanim :)
100 gr bir sey degil :)

Yok canim cuma tartilarimiz hesaplaniyor sadece:)

Tebrikler Banucum :))

Tebrikler Jane'cim :)

Harika gitmis bu hafta kilolar, cok sevindim canim :))
Normalde deil ama ara ara geliyorlar

Hosgeldin canim

Bir de beni dusun 23 sayfa okudum en az

Tebrikler canim

Tebrikler canim

Haftaya daha buyuk bir eksi ile gelirsin kazen

Tebrikler

Tebrikler

Hmm

Tebrikler canim
bombayi patlatiyorum

teşekkürler kızlarrrr:KK37::KK37:
Waowwww gözlerim açıldı süpersin :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geçen hafta: 70 :63:
Bu hafta: 68.1 :olamaz:kilo verdim ama:ıslık::KK75:
Fark: 1.9
Yüzde: 2.7
Çok iyi bu hafta süper geçmiş :KK9::KK9:

Bir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurum :KK19:Acilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim :KK53::KK53::KK53:

:D
Ozaman selam
Ismim Zeynep, 2 cocuk annesi ve hemsireyim.
Yurtdisindayim, tontisim hedefim evlenmeden önceki gibi 50kg olmak :D

Hosgeldin

Su guzel haberlerin ustune kotu seylerin olmasi babaannem gelinlikgil gelince dunku olayi anlatti babam da destek alip hemen onun torunu da ona yapsin dedi guya saka yapmis oldu ama bir gozumde gorme kaybi var zaten diger gozume de cocuk torun tas atmasiyla mi kaybetmeliyim 😪😭😩😫😖😯😬😖😤😫😓😭😢😣😞😳
Bazan büyüklerde ne dediğinin nereye gittiğini tam bilmiyor. Ve kızlar en çok babalarından destek bekliyor. Kafana takma canım. Emin ol sana zarar gelmesini isteyecek son kişi babandir

Bir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurum :KK19:Acilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim :KK53::KK53::KK53:
Tani beni yigidimmm
26 yasinda 1 kiz 1 erkek bebek annesiyim onlisans mezunu atanmamis bahcesi kecileri olan bir bireyim
K yard
Birazda gokkusagi gibiyim

Selam yiğidim :KK70:
Ben mavi. Evliyim. Öğretmenim. Turkiyedeyim. Şişmanım.
Issiz bir adaya düşsem yanıma alacağım üç sey.....:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X