Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler haftaya mezunsungecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63
Yokkıs haftanın hedefı o asıl hedefım 59-60Tebrikler haftaya mezunsun
Gayet iyi canım eşim :)gecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63
Baskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyorDiyetisyende mi ölçtürdün bunu? Yoksa başka bir program mı var?
Hangi marka?Baskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyor
Ben olsam bende istemezdimBen bunu paylasmak istemiyordum

Süpürgesi dışında o markanın herşeyi iyi tartısı da iyi migecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63

Markası nedir acaba benim alacak olduğumda da var mı hiç dikkat etmedim 5 üzerinden 4.8 puan almış oda sıcaklığını falan ölçüyor. Sendeki özellik harikaymış yaBaskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyor
Biz kadınlar böyleyizBen olsam bende istemezdim
 yanılmadım
yanılmadımSen de mi öğretmensin be gülümSelam yiğidim
Ben mavi. Evliyim. Öğretmenim. Turkiyedeyim. Şişmanım.
Issiz bir adaya düşsem yanıma alacağım üç sey.....

ne öğretmeni
ne öğretmeni 

erir gidersin alimallah
erir gidersin alimallah

İsmim Ahsen 10 yıllık evliyim bir kızım var 3 yaşındaBir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurumAcilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim

sevemedim ben.
 sevemedim ben. Yawrukush

Yawrukush

CEYDOS

CEYDOS

Arrietty_

Arrietty_

aydingelini

aydingeliniTavuk kuzu dana deyince aklıma keçi geldi eşim bu sene keçi kesicem diyorMenü paylaşmaya geldim :)
Hindi eti kültürümüz pek yoktur bizim. Tavuk-kuzu-danacıyız biz
Bugün belki de ilk defa yedim hindi
Keşke yemeseymişimsevemedim ben.
Tabaktaki o çikoyı yemedim
%100 bitter, şekersiz. Yiyemedim maalesef
Tatlı falan yaparsam içine koymak için almıştım. Yine öyle yaparım.
Arada bir kase de yoğurt yedim, baharatlı.
Salatanın da yarısını yiyebildim.
Yawrukush
CEYDOS
Arrietty_
aydingelini
 o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum
 o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum 

Ben o topiş ayakları yirim
Ahanda böyle böyle kilo aldım zaten

Canım bugün pazara filan gittim. Çok yoruldum. Şimdi de dişçiye gelmiştim ama sadece acil çekimleri yapıyorlarmış. Market filan yapıp eve doncez.FitFiliz bildirimlerin geldi geliyorsun yavaş yavaş Hoşgeldin canım adımları hızlandır biraz
Bugün yüzdün mü nasılsın neler yaptınız Çanakkale'de benim için de gez bu sene rotada orası yok özledim ama

yakalandım sana güzelim
 yakalandım sana güzelim  akşam daha geç vakitte daha uygun oluyorum
 akşam daha geç vakitte daha uygun oluyorum