Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Özge Yawrukush Yawrukush , çok memnun oldum. Sen hangi ülkedesin? Ben 9.takımda yarışmıştım ve eveeet listeye girmek isterim 💃🏻 Bu arada, sabah tartıldım. 73.6 kiloyum 😥
Ben California'da yasiyorum canim, memnun oldum:)
Seni listey dahil etmeyi cok isterim fakat gece uyku sersemi gozumden kacmis.
Listeye girmen icin hedef kilon en az 62.5 kg olmali.
Yani eger bu kilo senin icin uygun degilse canim, verecegin kilo zaten cok az, liste disinda da beraber veririz :)

Tavuk kuzu dana deyince aklıma keçi geldi eşim bu sene keçi kesicem diyor 😂 o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum 😂

Afiyet olsun bu arada 🌺
Bir kere denemiştim keçi etini
Bana hitap etmedi
Ama ben aşırı etobur biri değilim
O yüzden çok da dikkate alma benim dediklerimi 😅😂

İlahi @Kazen ya :KK70:

Yawrukush Yawrukush kaptanım sürpriz bir üyemiz var demişti geçenlerde paylaşımda.. ben de isteseydi selam verirdi gibi bir cevap vermiştim.
İstememişsin demek ki. :cool:

Şaka bir yana.. şu anda 4. takım üyelerinde bir tedirginlik olmuştur. Bu kadın neden bizim takımda dolaşıyor diye.. Alışkın olmadıkları bir şey.
Ben exceldi, rapordu sonra akü bitiyor zaten. Takım topiklerine uğramıyorum ekstrem bir durum olmadıkça..

ki ekstrem durumun babası olmuş şu anda. Hoş geldin. Klişemizi tekrarlayayım:

Sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim. :nazar:
Sizi burada gormek ne guzel Bahar kaptanim, kucak dolusu sevgiler.. :KK200:

Sen de mi öğretmensin be gülüm 😂😂ne öğretmeni
Şişmanım 😂😂😂
Düşme ıssız adaya falan 😂😂erir gidersin alimallah😂😂
Moda tasarım öğretmeniyim canım.. ayy kafayı yemeyeceğimi bilsem de düşüp erisem mi.
Survivor e gitsem bir tane sabriye vardı ya tüm parkurlarda 15 dakika geç geliyordu aynı onun gibi olurum herhalde :KK70:

Tavuk kuzu dana deyince aklıma keçi geldi eşim bu sene keçi kesicem diyor 😂 o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum 😂

Afiyet olsun bu arada 🌺
Ben en cok keci eti severim. Sanirim.cocuklugumda hep yediğimiz için. Sanki dana kuzu vs keçinin imitasyonlarıymış gibi geliyor

Menü paylaşmaya geldim :)
Hindi eti kültürümüz pek yoktur bizim. Tavuk-kuzu-danacıyız biz
Bugün belki de ilk defa yedim hindi
Keşke yemeseymişim 😂 sevemedim ben.
Tabaktaki o çikoyı yemedim
%100 bitter, şekersiz. Yiyemedim maalesef
Tatlı falan yaparsam içine koymak için almıştım. Yine öyle yaparım.
Arada bir kase de yoğurt yedim, baharatlı.
Salatanın da yarısını yiyebildim.
Yawrukush Yawrukush @Ceydos Arrietty_ Arrietty_ @aydingelini
Canim icecek nedir?
Birde su egzersizide yazar misin?

Back
X