Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurum :KK19:Acilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim :KK53::KK53::KK53:
Bu ne cesaret seni tanımak isterim yiğidim 🤣🤣
26 yaşında 20 aylık bi çocuk annesiyim. Uluslar arası ticaret mezunuyum ve ön muhasebecilik yaptım oğlum doğana kdar. Evlenmeden önce 58 kiloydum Balayıydı hamilelikti süttü derken 85 e çıktım. şuan 69 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂
Keske inansam bu dediklerine kucuklugumde ilgisiz bir babaydi cocugun biri ile tartismistim lastik sapanla tas atana kadar sag gozume geldi ve babam o aksam doktora goturmedi...

Diger gun annem goturdu oda aksam damla sıkmıştı dr nin dedigine gore damla olmasaydi ve hemen gitmis olsaydım ...

Sözün sonu bu en buyuk yaram gozum hic bir zaman ikisi ayni yere bakmiyor ve sag gozumde tembellik oldu
Ikisi ile ayri ayri goruyorum

Simdi neye inanayim....
Kalp gözün ve ömrün güzel olsun tansucum. Bak eşinle çocuklarınla mutlusun daha ne olsun. Ne yüzü güzel olanlar var huyları leş.. çoğu baba/erkek nedense bişey olmaz geçer gözüyle bakıyolar herşeye. Kaderinde bu varmış deyip tevekkül etmek gerekli. Peki ameliyat olsan düzelme şansı yokmu bakış açının? Kusura bakma merakımdan sordum..
Menü paylaşmaya geldim :)
Hindi eti kültürümüz pek yoktur bizim. Tavuk-kuzu-danacıyız biz
Bugün belki de ilk defa yedim hindi
Keşke yemeseymişim 😂 sevemedim ben.
Tabaktaki o çikoyı yemedim
%100 bitter, şekersiz. Yiyemedim maalesef
Tatlı falan yaparsam içine koymak için almıştım. Yine öyle yaparım.
Arada bir kase de yoğurt yedim, baharatlı.
Salatanın da yarısını yiyebildim.
Yawrukush Yawrukush @Ceydos Arrietty_ Arrietty_ aydingelini aydingelini
Süpersin caaanım eşim. İsmin neydi ? Ben unutuyorum sürekli ya. Valla ben bugün kendime hakim olamıyorum tatlı gömdüm.. adetimden dolayı sanırım canım aşırı tatlı istiyo
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Oooooo ooooo oooooo oooooo:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Ooooooo süperiz kaptanıııımmm. Helal olsun kilo verebilen herkeseee

Bugün beni taşlayabilirsiniz kızlar razıyım hakettim.
Sabah: sucuklu yumurta (2 adetten) 1 ince dilim ekmek 1 salatalık 3 dilim salam

ara: 3 kiraz 11 fındık

Ara: 1 top dondurma ve külahı

Ara: 1 porsiyon yalancı tavuk göğsü

Akşam: 1 porsiyon tavuklu mantar sote 3 yk yoğurt

sonra köye gidicez kaynanamın oraya ordada çay içmeye devam ederim büyük ihtimalle ama bugün çok çöpten geçti kusura bakmayın
Su: 3 lt
Spor anca ev işi ve köyde oğlanın peşinde koşturma olur en fazla
JaneRizzoli JaneRizzoli ceza verirsen alırım bacım, 300 -400zıplama falan olsun ama 🤣

Bugün beni taşlayabilirsiniz kızlar razıyım hakettim.
Sabah: sucuklu yumurta (2 adetten) 1 ince dilim ekmek 1 salatalık 3 dilim salam

ara: 3 kiraz 11 fındık

Ara: 1 top dondurma ve külahı

Ara: 1 porsiyon yalancı tavuk göğsü

Akşam: 1 porsiyon tavuklu mantar sote 3 yk yoğurt

sonra köye gidicez kaynanamın oraya ordada çay içmeye devam ederim büyük ihtimalle ama bugün çok çöpten geçti kusura bakmayın
Su: 3 lt
Spor anca ev işi ve köyde oğlanın peşinde koşturma olur en fazla
JaneRizzoli JaneRizzoli ceza verirsen alırım bacım, 300 -400zıplama falan olsun ama 🤣
Ahaha
Ne ceza verirsen alırım deyip sonra da cezanı söylemişsin zaten :)
Dondurma çok da cıs değil ama külahını yemeyeydin, üstüne tavuk göğsü yemeyeydin, sucuk ve salamı birlikte yemeyeydin iyiydi
Bence zıplama 500 olsun 🙈
Deniz bu arada ben.
Seninki neydi?

8de bitiyor yarisma biliyorsun canisi ama bir uye daha senin gibi guzel kilo vermis.
Buyuk ihtimal ikiniz 1. olacaksiniz :)
Tek basima mi oldum
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Oooooo ooooo oooooo oooooo:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK200:Kimiz biz 4. takimmmmmmmmm:KK200:
Kimiz biz 4. takiiimmmmmmmm
Bu haftanin bireyselde 1.si kim???
Birgaripanne Birgaripanne
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Oooo ooooo ooooo oooooooo :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:
Oleeeeyyyyyyyyyyy
4 verenleri kıskandım çok fena
Canim yuzdemiz 4
Bu ne cesaret seni tanımak isterim yiğidim 🤣🤣
26 yaşında 20 aylık bi çocuk annesiyim. Uluslar arası ticaret mezunuyum ve ön muhasebecilik yaptım oğlum doğana kdar. Evlenmeden önce 58 kiloydum Balayıydı hamilelikti süttü derken 85 e çıktım. şuan 69 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂

Kalp gözün ve ömrün güzel olsun tansucum. Bak eşinle çocuklarınla mutlusun daha ne olsun. Ne yüzü güzel olanlar var huyları leş.. çoğu baba/erkek nedense bişey olmaz geçer gözüyle bakıyolar herşeye. Kaderinde bu varmış deyip tevekkül etmek gerekli. Peki ameliyat olsan düzelme şansı yokmu bakış açının? Kusura bakma merakımdan sordum..

Süpersin caaanım eşim. İsmin neydi ? Ben unutuyorum sürekli ya. Valla ben bugün kendime hakim olamıyorum tatlı gömdüm.. adetimden dolayı sanırım canım aşırı tatlı istiyo

Ooooooo süperiz kaptanıııımmm. Helal olsun kilo verebilen herkeseee
Canim geri eski haline donme ihtimali var yada tamamen gorme kaybi

Ahaha
Ne ceza verirsen alırım deyip sonra da cezanı söylemişsin zaten :)
Dondurma çok da cıs değil ama külahını yemeyeydin, üstüne tavuk göğsü yemeyeydin, sucuk ve salamı birlikte yemeyeydin iyiydi
Bence zıplama 500 olsun 🙈
Deniz bu arada ben.
Seninki neydi?
Olsun olsun 50 tanesini yaptım şimdiden oğlum ayaklarıma dolanıyor dolanmasa zıplayacam daha . 10 squatta yaptım. Yağmur bende. Müzik açık devam ediyorum harekete ama zıplayamıyorum

Tek basima mi oldum

Oleeeeyyyyyyyyyyy

Canim yuzdemiz 4

Canim geri eski haline donme ihtimali var yada tamamen gorme kaybi
Tanssss cım canım böyle günlerde neden modumuzu düşürecek haber alırız nazar sanırım benim de modum düştü bişeye baya canım sıkıldı :işsiz:oldukça da sinirliyim

Back
X