- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Normalde tekvando ile iştigal ediyorum güzel bayancanm gayet güzel olmuş menü. bugünden itibaren spora başlarsak ikimiz için de iyi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde tekvando ile iştigal ediyorum güzel bayancanm gayet güzel olmuş menü. bugünden itibaren spora başlarsak ikimiz için de iyi olur![]()
Tabir süper 'güzel bayan'Normalde tekvando ile iştigal ediyorum güzel bayanAma ayrıca egzersizler yaptığım için de bacaklarım ağrımaya başladı. 1 gün dinlendim
O zaman tamamdırNormalde tekvando ile iştigal ediyorum güzel bayanAma ayrıca egzersizler yaptığım için de bacaklarım ağrımaya başladı. 1 gün dinlendim
Teşekkür ederim. Bir ayna misali karşındakinin güzelliğini geri yansıtırım. Sizin naifliğiniz efendimTabir süper 'güzel bayan'ne kadar naifsin güzel arkadaşım
Bence kullanmaya devam et tavukta cok guzel oluyor tavuklu pilav da daZerdacal ı ben sadece makarnaya haşlanırken atıyordum... şimdi makarna yok zerdacalde yok haliyle.
Eskiden yataklarin altina koyarlarmisO yöntemi bazen uyguluyorum acaba halı altına falan mı koysak dürüp de nasıl fikir![]()
Ya bak işe yarıyormuş nerden biliyorum amaBence kullanmaya devam et tavukta cok guzel oluyor tavuklu pilav da da
Eskiden yataklarin altina koyarlarmis![]()
Pestocum ütülenecekleri dür yatağın altına koy güzelce bak eskiden koyuyorlarmış
Ben buruşan kağıtları halının altına koyma bölümüne yetişmişim galiba, kıyafet yatak olayından haberim yoktuPestocum ütülenecekleri dür yatağın altına koy güzelce bak eskiden koyuyorlarmışBirgaripanne dan bilgi geldi ben dedim sana dimi ama
eskiden ütü mü varmış nenelerimizde
![]()
1,5 dilim ekmek ama ince değilDemee
Neler yedin :)
Valla bilmiyorum canım bilmediğim içinde inatlaşmıyorum. Ama uludağ üniversitesinin içine girp bidaha otobüse bindik bundan %200 eminimŞincik şöyle canımben bildiğim tarifi yapayım noktayı koyayım.
Budodan indiğinizde çıkış kapısı önünde otobüsler var numarayı bilmiyorum Küçük Sanayi'ye gidiyor oradan da bir minibüse veya Özlüce Altınşehir tarafına giden otobüsler var çünkü yakın bir arkadaşım orada oturuyor toplam 2 vesait şekerim
Otobüs şoförü dayına çokça selamlar hürmetler
ben oraya yakın istikametlerde çalıştımÖzlüce Bursa'da yeni favori olmuş bir semt birçok sanayiye yakın bir yer olduğu için
![]()
pişman değilim ama sahilde yürüdük bayaBen buruşan kağıtları halının altına koyma bölümüne yetişmişim galiba, kıyafet yatak olayından haberim yoktu
[/QUOTE
Kız Uludağ Üniversitesi ne kadar ileride kalıyor1,5 dilim ekmek ama ince değil
3 yk pastırmalı omlet
7 zeytin domates salatalık peynir
1 tk (ince şekilde) tereyağ, 2 çk bal(silme)
2 büyük çay
Valla bilmiyorum canım bilmediğim içinde inatlaşmıyorum. Ama uludağ üniversitesinin içine girp bidaha otobüse bindik bundan %200 eminim![]()
Of tahinli mi eşimin memleketinde yiyoruzJaneRizzoli bacım ceza yolla bana. 2 top dondurma yedim, tahinli ve kahveli
pişman değilim ama sahilde yürüdük baya
neyse nasipse 2 3 hafta sonra yerim şöyle fit fit Valla hiç bi fikrim yok o konuda. Navigasyondan falan da bakmadım çünkü. Bidaha o yolu otobüsü çekmemk için budoyla gelmek istemiyorum işteKız Uludağ Üniversitesi ne kadar ileride kalıyorneyse boşver gülüm bi şekilde gidiyorsunuz ya önemli olan bu
Aa feribot candır çok severim benValla hiç bi fikrim yok o konuda. Navigasyondan falan da bakmadım çünkü. Bidaha o yolu otobüsü çekmemk için budoyla gelmek istemiyorum işte![]()
Valla yemek ve yememek arasında kaldım ve yedim. Çünkü eve yakın yerde değil aklmda kalmasın dedimOf tahinli mi eşimin memleketinde yiyoruzneyse nasipse 2 3 hafta sonra yerim şöyle fit fit
![]()
Afiyet olsun cicimValla yemek ve yememek arasında kaldım ve yedim. Çünkü eve yakın yerde değil aklmda kalmasın dedim![]()