• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pestocum ütülenecekleri dür yatağın altına koy güzelce bak eskiden koyuyorlarmış Birgaripanne Birgaripanne dan bilgi geldi ben dedim sana dimi ama 😂eskiden ütü mü varmış nenelerimizde😂
Ben buruşan kağıtları halının altına koyma bölümüne yetişmişim galiba, kıyafet yatak olayından haberim yoktu 😬

Beybiler

Eklentiler

• D3D62CD6-84DC-450B-A254-B317437347CE.webp
    D3D62CD6-84DC-450B-A254-B317437347CE.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 27
Demee
Neler yedin :)
1,5 dilim ekmek ama ince değil
3 yk pastırmalı omlet
7 zeytin domates salatalık peynir
1 tk (ince şekilde) tereyağ, 2 çk bal(silme)
2 büyük çay
Şincik şöyle canım 😂ben bildiğim tarifi yapayım noktayı koyayım.

Budodan indiğinizde çıkış kapısı önünde otobüsler var numarayı bilmiyorum Küçük Sanayi'ye gidiyor oradan da bir minibüse veya Özlüce Altınşehir tarafına giden otobüsler var çünkü yakın bir arkadaşım orada oturuyor toplam 2 vesait şekerim 🍬

Otobüs şoförü dayına çokça selamlar hürmetler 😂
ben oraya yakın istikametlerde çalıştım 😁 Özlüce Bursa'da yeni favori olmuş bir semt birçok sanayiye yakın bir yer olduğu için :KK66:
Valla bilmiyorum canım bilmediğim içinde inatlaşmıyorum. Ama uludağ üniversitesinin içine girp bidaha otobüse bindik bundan %200 eminim 🤣

Ben buruşan kağıtları halının altına koyma bölümüne yetişmişim galiba, kıyafet yatak olayından haberim yoktu 😬
[/QUOTE
1,5 dilim ekmek ama ince değil
3 yk pastırmalı omlet
7 zeytin domates salatalık peynir
1 tk (ince şekilde) tereyağ, 2 çk bal(silme)
2 büyük çay

Valla bilmiyorum canım bilmediğim içinde inatlaşmıyorum. Ama uludağ üniversitesinin içine girp bidaha otobüse bindik bundan %200 eminim 🤣
Kız Uludağ Üniversitesi ne kadar ileride kalıyor :KK64: neyse boşver gülüm bi şekilde gidiyorsunuz ya önemli olan bu

Back
X