• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedim :KK70: :KK43:
Evet tamam biraz şeyolmuş.. 🧐😬 ama Bana göre geçerli bir mazeretin var, tüm diyetlerim sinir stres anlarında yediğim makarnalar, çiklotlarla gitti. Sanırım en son diyetim eşimle cebelleştiğimiz bir günde yarıda kesilmişti 😬 Şimdi diyorum kendime duygusal baskı sebebiyle bozsan bile sonra gene devam edeceksin. Senin de bugün böyle olmuş ama yarın yeni bir gün 💃🏻💪

Selamlar:KK37:

@FitFiliz ucretsiz izindeyim canim. Istedigin okula gecersin umarim:KK19:

Menu

Sabah-ogle
Yulaf ezmeli (3 tatli kasigi), hurmali (3 adet) ve cevizli (3 adet) yogurt

Ara
Dondurulmus uzum (1 buyuk salkim)
Sutlu kahve

Aksam
Tavuklu ve karabugdayli (yarim cay bardagi) marul salatasi ve ayran

Ara
Sut

Su 3.5 litre simdilik
10 bin adim

@Tanssss @Yawrukush
Sen dondurulmuş üzüm yazdıkça benim dişlerimde bi donma hissi oluşuyor :)) nasıl oluyor öyle dondurma tarzı bir tatmin veriyor mu :dondurma: Menünün maşallahı var 🧿

Helal olsun sana yarım simit 🤣
Zaten bazı diyet listelerinde sabah 1 simit yazıyor bence o kadar sorun değil 😁 😁
İşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalı 😬💜 o simitten sonra artık nasıl varoluş sancısı yaşadıysam öğle yemeği yemeyip yürüyüşe vurdum kendimi beybi :spor::KK55:

Evet tamam biraz şeyolmuş.. 🧐😬 ama Bana göre geçerli bir mazeretin var, tüm diyetlerim sinir stres anlarında yediğim makarnalar, çiklotlarla gitti. Sanırım en son diyetim eşimle cebelleştiğimiz bir günde yarıda kesilmişti 😬 Şimdi diyorum kendime duygusal baskı sebebiyle bozsan bile sonra gene devam edeceksin. Senin de bugün böyle olmuş ama yarın yeni bir gün 💃🏻💪
Kesinlikle benimde oyle ve bende devam edeceksin dedim kendi kendime. Sporları vicdan azabından yaptım zaten

İyi akşamlar herkese :KK68:

Sabah
Yulaflı muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Akşam
5 adet tavuk ızgara (dünden 😁)
2 dilim kepekli ekmek
Ayran
Bir avuç çiğ kuruyemiş
1 adet şeftali

Su : 2,4 L
Spor :
18100 adım 905 puan
100 JJ 200 puan
Toplam 1105 puan
pesto26 pesto26

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-21-23-20-35-363_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2020-07-21-23-20-35-363_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 22
İyi akşamlar herkese :KK68:

Sabah
Yulaflı muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Akşam
5 adet tavuk ızgara (dünden 😁)
2 dilim kepekli ekmek
Ayran
Bir avuç çiğ kuruyemiş
1 adet şeftali

Su : 2,4 L
Spor :
18100 adım 905 puan
100 JJ 200 puan
Toplam 1105 puan
pesto26 pesto26
Akşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördüm 😬 çoktan kanatlanıp uçmuştur o ekmekler 🕊🍞hem afiyet hem eksi getirsin Motiveytıd 💃🏻🍀

İşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalı 😬💜 o simitten sonra artık nasıl varoluş sancısı yaşadıysam öğle yemeği yemeyip yürüyüşe vurdum kendimi beybi :spor::KK55:
Uuu işte budur 💪
😁
O simide de bel bölgesindeki simitlere de bir gün tüm takım komple veda edeceğiz inşallah 😊

Akşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördüm 😬 çoktan kanatlanıp uçmuştur o ekmekler 🕊🍞hem afiyet hem eksi getirsin Motiveytıd 💃🏻🍀
Şimdi sınır 2 dilim ekmek ya, serseri ruhum sınırları zorlamak istiyor 🤣
Saolasın pesto sosum 😁😁

Baya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedim :KK70: :KK43:
Edit: akşamda bamya yapacaktım. Sırf yemek yapmamak için sandviç yedim :KK70: dondu dolasti zarar bana oldu tabi
Ha ha ha aynı ben ama ben yeme demem o der yemicem yemek falan diye aklınca benden intikam alıyor bak bak hazırladın da işte yemiyorum 😂

Sorma nasıl da denk geldi konuşmamız bu akşam sinirlendi yemedi uyuyamamış ben napayım canım uyuyamadıysan şimdi ben 8 saat uyuyormuşum da o uykusuz işe gidiyormuş da he he çok uyuyorum dedim 😂
Bende evde uyuyormuşum hep. Ne zaman uyuyorum acaba bende bilemedim.. Her zaman kendinden sonra uyurum. Yastığa beş kala uyur. Sabahta haliyle hemen uyanıyor. Ben zaten sabah uykusunu severim. Ne yapim yani okullar tatil hergun bende kalkıyordum erkenden yoksa

Niloyatospikk Niloyatospikk aslında biraz erken evlenmek lazimmis gibi geliyor bana. Biz evleneli 8 ay oldu 8 yıldır beraberiz ama aynı evde yasamak çok farklı birşeymiş. Ikimiz de yaşca büyük olunca herkes kendinden taviz vermeden yasamak istiyor. Bireysel alışmışız
Aynen canım aynı evi paylaşmak çok farklı birşey. Biz de 1 yıl bir birlikteliğimiz oldu 10 yıldır evliyiz. Çok kavga da ettik çok güzel günlerimiz de oldu idare ediyoruz işte.

Back
X