• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aydingelini aydingelini nerdesin canım kaynana kişisi gitmedi mi hala yatıya mı kaldı yahu bi giremedin buraya
Yok kuzum ya o sabahtan gelip öğlende gitti. Sonra arkadaşıma gittik vs vs. 2 kilo bamya temizledim şimdi onu haşlayıp şoklayıp dolaba attım. Mutfak topladım. Pertim artık🤣

Niloyatospikk Niloyatospikk aslında biraz erken evlenmek lazimmis gibi geliyor bana. Biz evleneli 8 ay oldu 8 yıldır beraberiz ama aynı evde yasamak çok farklı birşeymiş. Ikimiz de yaşca büyük olunca herkes kendinden taviz vermeden yasamak istiyor. Bireysel alışmışız
Biz erken evlendik eşim hemen çocuk istemedi haftasonu gezmeye giderdik gelirken Dvd alırdık geç saatlere kadar film izlerdik sabah da kalkmak bilmez geç saatlere kadar uyurduk. Nereye istersek saat farketmez giderdik. Ama belli bir olgunluğa gelince evet insan kendinden taviz vermek istemiyor kısıtlamalara gelemiyor. Önceden ne öyle hep dip dibeymişiz.

Selam kızlar JaneRizzoli JaneRizzoli menümü yazayım hemen

sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet yarım domates 1 salatalık, 1 ince dilim ekmek 2 parça kaşar peyniri

ara yok

öğlen: 2 yk acılı kısır, 2 yk havuçlu yoğurt, 2 ısırık açma, 1 çatal tatlı 2 bardak çay 1 türk kahvesi

Akşam: 4 yk ıspanak 2 yk yoğurt ve biraz salata

su: 3 lt

spor 7300 adım hatta daha çok telefon yanımda değildi evdede dışarıdada

Arrietty_ Arrietty_ 365 puan canım

Hala regl olamadım kızlar. Şu 2 gün daha hafif beslenip - çıkmam lazım en çok eşim için kendimi suçlu hissediyorum. Hala zencefil alamadım ya yarın kesin alıcam yürüyüp giderim bana da yürüyüş olur . Haftayı yarıladık of gene bişeye başlyamadjm. Söz yarın alıcam janee

Diyorum ya ben hiç sevmezdm kaynanam sağolsun sevdirdi. Şimdi ilk defa 5 paket attım dolaba 2 kilo daha alıcam 🤣
Ben de araka attım şuanda da vişneler beni bekliyor mutfakta aslında yarın pazar var yağ biberi alıp tarhana karmam lazım birilerinin beni gaza getirmesi lazım evde kaldı 1 kilo tam havası var çabuk kurur ama sündükleşiyorum.

sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet yarım domates 1 salatalık, 1 ince dilim ekmek 2 parça kaşar peyniri

ara yok

öğlen: 2 yk acılı kısır, 2 yk havuçlu yoğurt, 2 ısırık açma, 1 çatal tatlı 2 bardak çay 1 türk kahvesi

Hala regl olamadım kızlar. Şu 2 gün daha hafif beslenip - çıkmam lazım en çok eşim için kendimi suçlu hissediyorum. Hala zencefil alamadım ya yarın kesin alıcam yürüyüp giderim bana da yürüyüş olur . Haftayı yarıladık of gene bişeye başlyamadjm. Söz yarın alıcam janee
Detoksa ben de başlayamadım o önemli değil de
O öğlen ne 🤭🤭
Havuç,açma,tatlı,kısır,sabah da ekmek
Bunların hepsi karbonhidrat
Yağ ve protein alımın düşük, karbo yüksek
Karbo direk kana karışıyor, kan şekerin fıttır fıttır
İnan bıraksan çok rahatlayacaksın, acıkma, canı tatlı isteme olayı falan kalmıyor.
Ceza vermem lazım 🙈
200 jj yapar mısın?

Ben de araka attım şuanda da vişneler beni bekliyor mutfakta aslında yarın pazar var yağ biberi alıp tarhana karmam lazım birilerinin beni gaza getirmesi lazım evde kaldı 1 kilo tam havası var çabuk kurur ama sündükleşiyorum.
Araka ne kız ben bilmem pek.
Biz tarhanayı ağustos sonu gibi yapıcaz. Bide erişte kesiyoruz. Tarhanayı kaynanam harcını hazırlıyo devamını komşular falan yapıyoduk hep ekşitiyoruz biz 7 gün. Ama geçen sene evde kuruttu blendırdan geçirdik ikimiz yine güzel oldu. Eskiden elimizde ufalar ovalar elekten elerdik. Çocuk olunca o iş kaldı kolaya kaçtık🤣

Biz erken evlendik eşim hemen çocuk istemedi haftasonu gezmeye giderdik gelirken Dvd alırdık geç saatlere kadar film izlerdik sabah da kalkmak bilmez geç saatlere kadar uyurduk. Nereye istersek saat farketmez giderdik. Ama belli bir olgunluğa gelince evet insan kendinden taviz vermek istemiyor kısıtlamalara gelemiyor. Önceden ne öyle hep dip dibeymişiz.
Işte biz o dönemi sevgiliyken yaşadık. Farklı seyitlerdeydik bide. 2 uç saatliğine beni görmek için 5 saat yol gelirdi. Şimdi yan odaya geçmeye üşeniyor 🤣 gezerdik eğlenirdik. Bazan bir kaç gün olurdu tabi ne heyecanlı gelirdi 🤣
Valla bu hale gelene kadar az badire atlatmadık😂
Evet bizde baya baya birbirimizi yedik ama çok şükür ayrılmadık. Aileler istemedi biraz bizi zorladık 8 yıl direndik. Herkes bizim büyük aşkımızdan bahseder 🙈
Allah size de nice mutlu seneler nasip etsin canım 😘
Amin canım cümlemize. Allah herkesin huzurunu arttirsin

Detoksa ben de başlayamadım o önemli değil de
O öğlen ne 🤭🤭
Havuç,açma,tatlı,kısır,sabah da ekmek
Bunların hepsi karbonhidrat
Yağ ve protein alımın düşük, karbo yüksek
Karbo direk kana karışıyor, kan şekerin fıttır fıttır
İnan bıraksan çok rahatlayacaksın, acıkma, canı tatlı isteme olayı falan kalmıyor.
Ceza vermem lazım 🙈
200 jj yapar mısın?
Şimdi zıplıyorum öyleysee. Kız ben kısırı havuçlu yoğurdu masum diye yedim bilsem onları da yemezdim

ara yok

Ben seni gördüm sen aynı ben bebekten önce bebekten sonra 😂😂aynıı ben

Ben seni gördüm sen aynı ben bebekten önce bebekten sonra 😂😂aynıı ben
Daha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yok 🙊😂😂 hatta diyorum eşime ölürsem çocuğumla fotoğrafım yok bir iki poz çek. Mesela benm annemle bebeklik hariç hiiiç fotoğrafım yok yanyana 😭

Işte biz o dönemi sevgiliyken yaşadık. Farklı seyitlerdeydik bide. 2 uç saatliğine beni görmek için 5 saat yol gelirdi. Şimdi yan odaya geçmeye üşeniyor 🤣 gezerdik eğlenirdik. Bazan bir kaç gün olurdu tabi ne heyecanlı gelirdi 🤣

Evet bizde baya baya birbirimizi yedik ama çok şükür ayrılmadık. Aileler istemedi biraz bizi zorladık 8 yıl direndik. Herkes bizim büyük aşkımızdan bahseder 🙈

Amin canım cümlemize. Allah herkesin huzurunu arttirsin
Ha ha ha eşimi babam istemedi beni de anasıgil şimdi gel gör herkes kanki oldu 😂Aşk öyle bir büyüksün ki dicem ama amann ne aşkı beya 10 sene oldu sevgiye döndü nerde o ilk heyecanlar şimdi tek heyecan dıtttt 😂

Daha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yok 🙊😂😂 hatta diyorum eşime ölürsem çocuğumla fotoğrafım yok bir iki poz çek. Mesela benm annemle bebeklik hariç hiiiç fotoğrafım yok yanyana 😭
Ben farkettim zaten vay hatuna bak bebekten sonra fotoğraf koymamış aynı ben ben de manzara resmi çekme koyma hastası oldum geçen manzara karşısında kendimi çektirdim bu ne ya dobişko dedim koymadım 😂😂

Ha ha ha eşimi babam istemedi beni de anasıgil şimdi gel gör herkes kanki oldu 😂Aşk öyle bir büyüksün ki dicem ama amann ne aşkı beya 10 sene oldu sevgiye döndü nerde o ilk heyecanlar şimdi tek heyecan dıtttt 😂
Ay ya :KK70:
Ben hala hayret ediyorum bir arada olduğumuza. Bazan durup evlimiyiz şimdi diyorum. 8 yıllık olgu bir anda yikilmiyor :KK70:eşimin ailesi bağrına bastı beni ama benim annem hala direniyor laf çarpıyor arada

Back
X