- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Sebze-salata ye bu 2 gun, kesin cozum..Napsak bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebze-salata ye bu 2 gun, kesin cozum..Napsak bilemedim![]()
Kazen bizim kizlar , sizi
Allah razı olsun iyidir dün eşimle muhabbet ederlerken araya girdim tlfda hiç aramıyorsun he dedi darıldı ben aramasam bile ararlar inan içim çok kötü olduNe iyi kayinvalideler var masallah..![]()
![]()
Yok efendim kimsenin bulduğu falan bulan varsa o da benimKazen bizim kizlar , sizi sosyal medyada bulmuslar, cok babacan birisi diyorlar sizin icin :)
Takimin ispiyoncusu olarak yazayim dedim..![]()
![]()
Şuan yine yımırtaSebze-salata ye bu 2 gun, kesin cozum..
Iyi davranana sende her zaman iyi davran canim, ne guzel bu zamanda dusunceli insanlarla karsilasmak...Allah razı olsun iyidir dün eşimle muhabbet ederlerken araya girdim tlfda hiç aramıyorsun he dedi darıldı ben aramasam bile ararlar inan içim çok kötü oldu![]()
Afiyet olsun canim :)Şuan yine yımırta![]()
Kazen bizim kizlar , sizi sosyal medyada bulmuslar, cok babacan birisi diyorlar sizin icin :)
Takimin ispiyoncusu olarak yazayim dedim..![]()
![]()
Ben biraz meraklı insanımdır şöyle; uzun bir süredir terapiye gidiyorum. Terapistimle arkadaş gibi olduk diyebilirim. Evlatlarına hediye götürdüm. Dedim çok merak ediyorum fotoğraflarını gösterir misiniz? Gösterdi. Hanımıyla da tanıştım o da hediyeler için aradı. Sonra yüzünü de görmek nasip oldu. Ne biliyim meraklı bi insanımBieaz daha sIk disini canimcim, senin menulerine dayanamaz artilar:)
Bencede arada yapalim :)
Cok sevindim canim gozunaydin :)
canim kocaman bir masallah sana
Kotu degil canim menun, 2 ogun yemissin zaten, olmasa daha iyi olurdu ama kotu degil..
O vicdanin sesine sevgiler yolluyorum :)
Gecmis olsun canim..
Harika beybisi
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Hashas ezmesini nasil yiyorsun, sade mi?
Gunu guzel kurtarmissin tebrik ediyorum canim..
Ama 50 mekik egzrsizi yap olur mu, kacamakli gidalar icin.
Yoksa menun kalori olarak uygun..
Ya hu yillardir kaptanlik yapiyorum, sosyal medyada kimseyi bulmuslugum da yok, merak da etmedim.
Ajan misiniz yavrum siz, nasil buluyorsunuzNiloyatospikk , @aydingelini
Sende guzel kurtarmissin canim gunu simite ragmen ama 20 mekik cezasi geliyor simite :)
Takimda kimse gormedi aslinda, sadece bir arkadas bulmus sizi, bende esprisini yapayim demistim, caninizin sIkilmis olacagini dusunemedim, kusura bakmayin..açıkçası o durumu canım biraz sıkıldı hatta burada ki çektiğim fotoğrafların hepsini sildim ki bana ait bir iz kalmasın.
Sıkılmasın efenim benimle bir sır olarak yaşayacak. Söz ağızdan bir kez çıkar kimseye vermeyeceğim dediysem bitmiştir.açıkçası o durumu canım biraz sıkıldı hatta burada ki çektiğim fotoğrafların hepsini sildim ki bana ait bir iz kalmasın.
Sağol tatlımAfiyet olsun canim :)
Aman Allah'ım neler görüyorum sen de iyice alıştın he mekiğeHerkese selamlaaaar
5.gün menüm
08.00
Bir orta-küçük arası
12.00 civarı
Zorunluluktan yenen yarım simit
15.00
250 ml ayran
20.00 civarı
1 tabak düğün çorbası
130g somon
Salata(bir kase kadar)
Çeyrekten az avokado
su: 2 ltden fazla
Spor:
15 dk leslie + 5 dk danzzz + 1 saat yürüyüş+ 50 zıplama + 10 mekik= 495 puan
MotivatedAlready
Canim spor ile telafi ettigini dusunuyorum dun dunde kaldiherkes gözlerini kapatsın. Olumsuz içerik
Kahvaltı
Yarım tost.
Akşam
Çeyrek ekmekle kaşar domates salatalık zeytin den sandviç
1 avakado
Su 3 lt
Spor
20 dk zumba
40 dk lesli
1dk plank
Toplam 430 puanArrietty_
Birgaripanne
Sabrederek herseyi goruruzAyy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladımbu halimize şükür, inşallah hedefleri de görürüz
![]()
Kilo vermek icin bir sure alisveriste yapmamaliyizVericez inşallah canım şuanki halimden nefret ediyorum. Eski halimi çok özledim gardolabımda kaç tane olmayan kıyafet dolu içim gidiyor bakıncakilolu halimle aldığım kıyafetler sınırlı alasım bile gelmiyor ki
![]()
Evet arayi fazla uzatmamaliyizNiloyatospikk aslında biraz erken evlenmek lazimmis gibi geliyor bana. Biz evleneli 8 ay oldu 8 yıldır beraberiz ama aynı evde yasamak çok farklı birşeymiş. Ikimiz de yaşca büyük olunca herkes kendinden taviz vermeden yasamak istiyor. Bireysel alışmışız
Masum muŞimdi zıplıyorum öyleysee. Kız ben kısırı havuçlu yoğurdu masum diye yedim bilsem onları da yemezdim
Benim de fazla yok ama cekiliyorum artikDaha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yokhatta diyorum eşime ölürsem çocuğumla fotoğrafım yok bir iki poz çek. Mesela benm annemle bebeklik hariç hiiiç fotoğrafım yok yanyana
![]()
Bizde disarida ben konuskanim evin icinde esim konuskanAaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr
Sende biraz evde suslen canim ben 2 aya bir mumlu masa romantik seyler yapiyorumAynı laf her sabah. Evde pijama dışarıya gidecenya süslen diyor. Ise de mi pijamayla gidim.ne yapim
Ayy inanmiyorum o guzel elbiseyi aldin mi pekibir gün erkek arkadaşıma bir mağazadan hediye kartı geldi, binbir ısrar dedi ki sana da bir şey alacağız. çok ısrar edince kıramadım tamam dedim. kendime böyle dapdar, insanı min. 2 beden ince gösteren, mini siyah bi elbise aldım. sanıyorum ki dibi düşecek. şey dedi: ben sen böyle pofuduk tatlış bi kazak alırsın diye hayal etmiştim, ama tabi yani bu da iyi![]()
Şöyle söyliyim sadece resimleri mi sildiniz? Bence silmeniz gereken bence başka bişey daha var zira ben ondan yola çıktım.açıkçası o durumu canım biraz sıkıldı hatta burada ki çektiğim fotoğrafların hepsini sildim ki bana ait bir iz kalmasın.
2 kilo gibi canim.Cok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))
Simitte yenmis bugun zaten :)
Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..
Ankarada ozleyecegine eminim :)
Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canim @Akrrep
Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef
Hic egzersiz yapabildin mi?
Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.
Ceydosun yaptigi yumurta detoksunu deneyebilirsin canim..
Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.
Cok yuzduysen , kaslarin sismis ve onun etkisyle bu sabah arti gormussundur.
Baska bir sey olamaz, net :)
Takimin merakli koftecisi :)
BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))
Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.
Hepsini ayni gun yeme..
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)
Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))
Harika :)
Ben cok begendim pantalonu :)
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?
Evet canim oyle yapicam sanirim.Yuvarlak olanini dikmistim kizima ama keske kare yapsaymisim daha kullanisli
Ahh ah gene cikmadi benim dereotu maydonoz senin gibi kartona mi diksem
Daha neler yapacagim kaptanim da kisitli kaliyorum ilce kucuk merkeze yakin ama gidip gelmek kolay olmuyor
Saol canim
InsAllah canim bence menu paylasmaya devam et ne kadar besin aldiginda kilo veriyorsun yada sabit kaliyorsun bak olc
Kurban gelseydi doya doya yerdik
Kasaptan alinan ete fazla guvenemiyorum artik ne bilim
Bende bugun tartilmadim aklima düşmüş ken gideyim diyorum ama hic halim yok
yumurtaya benzettim ben