- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be kankim ben çok anlamam burçlardan ama ne zaman söylesem insanlar bak aynen şöyle oluyorben seviyom genelde sizi, anam babam kardeşim falan hep akrepler. Ben bazı günler inanıp bazı günler inanmıyorumNeden yaaa akrepler ihtirastan dolayı zayıf mı oluyolarmış
![]()
Walter reyizz ekmek yaparsa %99 saflıkta yapar, piyasada onun gibisi bulunamazŞimdi sen böyle diyince benim aklıma yine sayın walter beyefendi geldi şuralara da bir el atsın da ekmek kartrlini temizledim bare
Bitirdin mi sen diziyi![]()
Ay yok artıkYok be kankim ben çok anlamam burçlardan ama ne zaman söylesem insanlar bak aynen şöyle oluyor
Sanırım genel olarak çok sevilmiyoruz![]()
Bir dizi bittikten sonra onunla ilgili çekilen ufak yan diziler bana nedense şöyle geliyor 'evet, bu dizi tuttu, neden daha fazla kazanmıyoruz'Walter reyizz ekmek yaparsa %99 saflıkta yapar, piyasada onun gibisi bulunamazbu şaka yüzünden atılmam inşallah
evet izlemiştim büyük bir heyecanla. O bitince better call saul u da denedim ama aynı tadı vermedi
![]()
Ay yok artıkama evet akrep ve ikizler burcu ortamlarda lüzumsuz tepkilere maruz kalabiliyor. Bu yargı dağıtan insanlara mahsun kırmızıgülden bir şarkı armağan etmek isterim:
Meyve olan sekerpare canim bu tatli degil. Kahvaltidan once yiyebilirsin sorun olmazSekerpareyi sabah kahvaltıdan önce ne severim bee.. tabi o zamanlar 58 kilo idimafiyet olsun
Evet ya zorluyorlar ama olmuyo. Bırakın ağzımızda güzel tadı kalsın demi. Onlar yapınca biz de mecbur izlemek zorunda kalıyoruzBir dizi bittikten sonra onunla ilgili çekilen ufak yan diziler bana nedense şöyle geliyor 'evet, bu dizi tuttu, neden daha fazla kazanmıyoruz'
Öyle olunca da bence profesyonellikten uzaklaşıyor maneviyatla değil de maddiyat kaygısıyla yapılınca da aynı tadı vermiyor.
Ben takımdan ayrıldım dedim ya kuzu? Valla sorma işler derken baya aksattıydım msjlara bile bakmıyordum düşün. Sorun o değil de keşke böyle olmasaydı çok güzeldi takımda neşemiz Kazen bey tembel tenekeler diyordu güne neşeyle uyanıyorduk öylesine pişmanım kiSelam kızlaryarın için heyecanlıyım sonunda bu sabah tartıda cumaki kiloyu gördüm. Perşembe in nimetlerini de yarın toplicam inş. ☺☺
Yawrukush canım kaptişim, be uyuma moduna geçerken çok güzel mutlu bir gün olsun senin için
Niloyatospikk eşim naber? Sanırım sen de ihmal ettim dediğin işlerine yöneldin bu sıra kolaygelsin canim. Yarın görüşmek üzere
![]()
The 100 son sezonu yeni izledim. ArayistayimEvet arkadaşlar pesto arkadaşımız burç yorumları köşesini açtığına göre ben de görüyor ve dizi yorumları köşesini açıp arttırıyorum![]()
Hepimizin duygularıyla oynuyolaaaEvet ya zorluyorlar ama olmuyo. Bırakın ağzımızda güzel tadı kalsın demi. Onlar yapınca biz de mecbur izlemek zorunda kalıyoruz![]()
Ben de ona başlayacaktım ama ne zaman aldım bilmiyorum kitabı var bende önce onu okuyup mu geçeyim diziye yoksa kitabı önce okursam diziden zevk alamaz mıyımThe 100 son sezonu yeni izledim. Arayistayim![]()
Arayış olarak da bilim kurgu seviyorsan ve çizgi dizi tarzı da hoşuna gidiyorsa Rick n Morty öneririmThe 100 son sezonu yeni izledim. Arayistayim![]()
iyi geceler canımKızlar hepinize iyi geceler
Yarına bol eksilerle uyanmak ümidiyle...![]()
Ne yapsam neşelenemiyorum biliyor musun gün boyu ne yapsam olmadı ne alışveriş ne işim ne spor zumbayı bile yarım bırakıp kapattım yapmadım olmadı neşelenemedim.Arkadaşlar adım adım burç muhabbeti açma yolunda ilerliyorumburcunuzu söyleyerek katılabilirsiniz, böylece balıklar çok duygusal, aslanlar gururlu, yengeçler çok evcimen ama var yaaa aslında çok fenalar tarzında klişelere doyup akşamımızı şenlendirebiliriz
![]()
Diyetini ihmal etme canim, sohbete her zaman bekleriz, hep buradayiz biliyorsun..Ne yapsam neşelenemiyorum biliyor musun gün boyu ne yapsam olmadı ne alışveriş ne işim ne spor zumbayı bile yarım bırakıp kapattım yapmadım olmadı neşelenemedim.![]()