- 23 Ocak 2016
- 36.023
- 52.278
- 598
Gerçekten sevinmiyorumKilo verip de sevinilmez mi?
Tebrik ediyorum canim..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten sevinmiyorumKilo verip de sevinilmez mi?
Tebrik ediyorum canim..![]()
Ellerine saglik kuzucugun, ah kiz annesi olmakHayir corap ile tartildim bugun cunku kizim tirnaklarimi cok guzel ojeledi :)) foto kirpmaya usendim
Yaa çoraplarına bayıldımmGecen hafta 64. 100
Bu hafta 64
Yedigim Manti mi sebep yoksa cavdarlar mi.
Oyle aman aman kilo vermedim. Asil Ilk geldigimde 72dim ama 68 ile kayit oldum listeye o kilo ile girdim diye.
Neyse Yinede duraksamada olmasi sacma bence. Oyle pek vermedim kilo
Eki Görüntüle 2666957
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne @bnnu
Gunaydin canimmmmYaa çoraplarına bayıldımmsağlık olsun + çıkmaktan iyidir canım
Bu kadar az yemkle baskası ıgne ıplıge donerdı demi ben 2 ayda 2 kılo anca verdımCanim bu hafta yediklerinin miktarini arttirip, ustunede hergun ya da gun asiri yarim saat yuruyus yapsan..
Az yiyorsun gercekten, ben senin yediklerini yesem bayginlik geciririm kuzum..
Sabah guzel kahvaltini yap, yumurtani, salatalik-domates-zeytin peynirini ye.
Oglen -aksam menunde sebze-et yemegi-salata- yogurt vs ye.
Ara ogun yaparsan cig kuruyemis ya da 1 meyve ye.
Biraz yediklerini arttir canim..
Oyle dene canim, faydasini goreceksin bence..Bu kadar az yemkle baskası ıgne ıplıge donerdı demi ben 2 ayda 2 kılo anca verdım
tamam bu hafta oyle denıyeyım canım
Iyi istirahatler canim.Bir adet muz yedim ben öğlene kadar uyurum bugün
İstirahatten dolayı değil ki keyifsizlikten keyfim olsaydı şimdi kahvaltı yapıp kulaklığımı takıp müziğimle birlikte yürüyüşe giderdim.Iyi istirahatler canim.![]()
Günaydın kaptanııımGunaydin canimmmm![]()
Güzel olmuş yine gününGünaydın kızlar. Bu sabah aşırı yorgun uyandım. Dün gece 8 kilo barbunya ayıkladım parmaklarım yazarken acıyo. Bugünde pertim yani
menüm sabah:1 haş. Yumurta 1,5 dilim ekmek domates salatalıK. 3 zeytin biraz peynir ve çay
ara yok
Akşam 7 tane köfte bir iki tane ince patates ve bol salata
su: 2 lt anca
Spor pazara gittik geldik ve çocuğın peşinden koşturmaJaneRizzoli
Tartıldın mı :)Günaydın kaptanııımsana iyi akşamlar oldu sanırım artıkk
Ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)Günaydın kızlar. Bu sabah aşırı yorgun uyandım. Dün gece 8 kilo barbunya ayıkladım parmaklarım yazarken acıyo. Bugünde pertim yani
menüm sabah:1 haş. Yumurta 1,5 dilim ekmek domates salatalıK. 3 zeytin biraz peynir ve çay
ara yok
Akşam 7 tane köfte bir iki tane ince patates ve bol salata
su: 2 lt anca
Spor pazara gittik geldik ve çocuğın peşinden koşturmaJaneRizzoli
Sagol canim , gunun guzel gecsin..Günaydın kaptanııımsana iyi akşamlar oldu sanırım artıkk
Evet canım. Çok güzel olmasa da yine de iyi birazdan paylaşıcamTartıldın mı :)
Sağol kaptanım aminnEllerine saglik canim, afiyetle yiyin :)
Ooo harika bir eksi canim , tebrikler kocaman..Günaydın
aslında haftaiçi daha çok eksi görmüştüm
Düne kadar 69,3 idim
Ama bugün regl oldum
Yine de geçen haftaya göre eksideyim
Geçen hafta 70,8
Bu hafta 69,7
Giden 1,1 kg
Yüzde 1,55
Yawrukush
Arrietty_
aydingelini
CEYDOS
Teşekkür ederim kaptanımOoo harika bir eksi canim , tebrikler kocaman..![]()
![]()
Evet arti gelmeyeydim iyiydi oglene kadar beklicemYorucu olunca çok acıkıyorsun. Üstelik emziriyirsun canım arada olur öyle seyler
Kaptanim 6 kisi kalmisiz 1 olmamiz zor@MotivatedAlready , @L O L kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..
@Hyperborea17 canim senin takima ilk gelis kilon ile , hedef kilon arasinda cok az fark var, yani verilecek kilon cok degil diye, listeye girme durumunu konusmamistik hic..Listeye dahil olmak istiyor musun, yoksa simdiye kadar oldugu gibi devam etmek iyi mi senin icin.
@pesto26 canim hedef kilon 68 idi, bu hedefle listeye dahil olamiyorsun kurallar geregi, gecen haftaya yazmistim.Fakat hedefin 66 olursa, listeye dahil olabilirsin canimcim..
@ciseak77 canim yine sorayim listeye girmek istiyor musun, yoksa boyle mi devam etmek istersin.
*** 4. Takım 684. Etap ***
Tanssss (72.5///%)
barga (75.9///%)
bnnu (61.9///%)
BlueSkyyy (86.4///%)
aydingelini (69.1///%)
MorVampirella(70.7///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 684. Etap***
JaneRizzoli (70.8///%)
Melegimkorusun (66.7///%) 682. etapta izne ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
1delimavi (82.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (66.8///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (65.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
fyzanur (56.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64.1///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (91.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
MotivatedAlready (72.4///%) Yeni uye , baslangic tarihi:11.07.2020, baslangic kilosu:74, hedef:66
pesto26 (73.6///%) 622.etapta , 69 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:17.07.2020 , baslangic kilosu:73.6, hedef:68
Corap harika bende almaliyimGecen hafta 64. 100
Bu hafta 64
Yedigim Manti mi sebep yoksa cavdarlar mi.
Oyle aman aman kilo vermedim. Asil Ilk geldigimde 72dim ama 68 ile kayit oldum listeye o kilo ile girdim diye.
Neyse Yinede duraksamada olmasi sacma bence. Oyle pek vermedim kilo
Eki Görüntüle 2666957
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne @bnnu
Ben olsam gosterirdim ojeeciklerimiHayir corap ile tartildim bugun cunku kizim tirnaklarimi cok guzel ojeledi :)) foto kirpmaya usendim