Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkındırgeçen hafta: 75.9
bu hafta: 75.5
fark: 0.4
yüzde: .53
ortamlarda kilomu sorarlarsa söyleyeceğim sayı: 75![]()
Gecen hafta 64. 100
Bu hafta 64
Yedigim Manti mi sebep yoksa cavdarlar mi.
Oyle aman aman kilo vermedim. Asil Ilk geldigimde 72dim ama 68 ile kayit oldum listeye o kilo ile girdim diye.
Neyse Yinede duraksamada olmasi sacma bence. Oyle pek vermedim kilo
Eki Görüntüle 2666957
Yawrukush @Ceydos
Birgaripanne
bnnu
Gunaydın
Ilkkez bir cuma gunu artıyla basladım
PaZartesİ artı geldıgım oldu ama cuma 200-300 de olsa eksı gorurdum bu sefer artı gordum artık ne yapacagımı sasrmıs durumdayım gerçekten
Gecen hafta cuma 63.6
Pazartesı. 64.8
Bugun. 64.3
Geçen Cuma:69,1
Bu cuma:68,5
fark:0,6
Yüzde:0,87
dün regl olduğumuda belirtmek istiyorum
JaneRizzoli
Yawrukush @Ceydos
Azcık kestirip uyandım rüyamda bi kargo daha gelmiş bi tane daha tartı almışım![]()
Hakkındır
Yürü be :)
Tartını nerden ve ne kadara aldın? Benimki doğru mu tartıyo hiç emin değilim:)haarikasın. çoraplardan zaten çokça övgüyle bahsedilmiş, hepsine +1 diyorum. senin kilo alıp vermen gözümde doğru bir ölçüm parametresi değil hiç: hayalimde aşırı kaslı bir bireysin.
az yiyormuşsun sanırım, bu geeeerçekten gerçekçi de değil kalıcı da değil. bence bunu aceleye getirip kendine de işkence etme, ne vereceksem 1 ay geç vereyim ama ömür boyu sürdürebileceğim sıkılıkta bir düzenim olsun diye bak. sen sıktıkça vücudun daha da hayatta kalmaya çalışıyor kilo vermeyerek.
vayy 68ler haa, bensiz haa... skljfads. çok tebrikler <3
hahaha inanmazsın... sabah kargocunun zili çalmasına uyandım. tartı geldi minik mutfak tartısı, 500 grama kadar tartıyor. ay ekliyim fotosunu da. şimdiye kadar kafamdan 100 gr olduğunu düşündüğüm şeyler 80, 3 gr koyduğumu sandığım chia sadece 1 grammış mesela sdklfja. yine günlük 1200 kalori aldım sanıp alamıyormuşum muhtemelen.
Eki Görüntüle 2667017
helaaal ossuun. 5 hafta sonra yerinde kendimi görmek istiyorum
hehehe :')
ay senin kilonun olduğu mesajı da alıntılamıştım ama bulamadım şimdi. çok tebrikler, hem de regl regl :')
Tartını nerden ve ne kadara aldın? Benimki doğru mu tartıyo hiç emin değilim:)
Bu arada fotoda ayak bileklerin dikkatimi çekti
Ne kadar ince :)
Çok severim ince ayak bileği
Beklerm ben seni 2-3 hafta bu kiloda üzülmehaarikasın. çoraplardan zaten çokça övgüyle bahsedilmiş, hepsine +1 diyorum. senin kilo alıp vermen gözümde doğru bir ölçüm parametresi değil hiç: hayalimde aşırı kaslı bir bireysin.
az yiyormuşsun sanırım, bu geeeerçekten gerçekçi de değil kalıcı da değil. bence bunu aceleye getirip kendine de işkence etme, ne vereceksem 1 ay geç vereyim ama ömür boyu sürdürebileceğim sıkılıkta bir düzenim olsun diye bak. sen sıktıkça vücudun daha da hayatta kalmaya çalışıyor kilo vermeyerek.
hahaha inanmazsın... sabah kargocunun zili çalmasına uyandım. tartı geldi minik mutfak tartısı, 500 grama kadar tartıyor. ay ekliyim fotosunu da. şimdiye kadar kafamdan 100 gr olduğunu düşündüğüm şeyler 80, 3 gr koyduğumu sandığım chia sadece 1 grammış mesela sdklfja. yine günlük 1200 kalori aldım sanıp alamıyormuşum muhtemelen.
Eki Görüntüle 2667017
ay senin kilonun olduğu mesajı da alıntılamıştım ama bulamadım şimdi. çok tebrikler, hem de regl regl :')
Beklerm ben seni 2-3 hafta bu kiloda üzülme![]()
Kendiminkini atayım ben bi karşılaştır he bu arada ayakların çok minnoşhaarikasın. çoraplardan zaten çokça övgüyle bahsedilmiş, hepsine +1 diyorum. senin kilo alıp vermen gözümde doğru bir ölçüm parametresi değil hiç: hayalimde aşırı kaslı bir bireysin.
Eki Görüntüle 2667017
işte gerçek nezaket, işte kadim dostluk, işte göbek kardeşliği! sdfdsa
Iyi olmaya çalışacağım inşallah kendimi biraz daha toparlayayım döneceğim tekrarCanim hosgeldin, sende guzel eksiler gor Aysuncum :)
Arayi cok aciyorsun, ozletiyorsun...
Bende cok umutluydum , dua etmistim.
Insallah umudumuzu kaybetmek yok, Allahim en guzel, en kisa zamanda kucagini doldursun canim..
Daha iyi misin?
Canimmm canimmmm..![]()
Sen 10 sene kullan kullan, diyete girip daha az vakit harcamaya başla sonra.10 senelik bıçağım ben diyete girince küstü ve sapı kırıldı
O zaman max 5 haftaya 71 ler senin olsunhaarikasın. çoraplardan zaten çokça övgüyle bahsedilmiş, hepsine +1 diyorum. senin kilo alıp vermen gözümde doğru bir ölçüm parametresi değil hiç: hayalimde aşırı kaslı bir bireysin.
Eki Görüntüle 2667017
Sana da küsüm benSen 10 sene kullan kullan, diyete girip daha az vakit harcamaya başla sonra.
Küstü tabii eşyacağız sana.
Yaw beklemeeen, delirtmeeen beniBeklerm ben seni 2-3 hafta bu kiloda üzülme![]()