• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8.günden selamlarrr 🍀

08.30
15 badem

13.10
2.5 mercimek köftik
3 zeytin
1 dilim cheddar
2 kaşıkcık ton balığı salatası gibi bişey (içinde bir kaç makarna tanesi de vardı)
1 çatal beyaz peynir

20.30
3 minik çiğköfte
2 pastırma
Avuç içi kadar ekmeğin arasında et sote
Bir diyet kola

yiyecekler diyete süper uygun değil ama porsiyonlar ufaktı dostlar.

Su: 2 lt
Spor: kitap sayfası çevirmece

MotivatedAlready MotivatedAlready
Sen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi 🤣
Afiyet olsun efenim. 😊 Dert edecek bir şey yok dengeli olmuş bence 👍 sadece o diyet kola sağlıksız olmuş amaaan o da olsun be erimişsin zaten hakkındır 😁😁

Sen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi 🤣
Afiyet olsun efenim. 😊 Dert edecek bir şey yok dengeli olmuş bence 👍 sadece o diyet kola sağlıksız olmuş amaaan o da olsun be erimişsin zaten hakkındır 😁😁
Haklısın canımcım, kolayı alıp geri koyup sonra geri aldım 🤣 eşimle beraber içtik onu yazmayı unutmuşum. Bi de ekmeğe bi incecik dilim de çedar koymuştum yazmamışım. Öyle tam lidil lidil intudı midıl oldu yani kesinlikle 🤣 şu an biraz açık ama olsundu 😢

Sporun sporum olsun muu? Olsun. Çevirmeyen sıpa olsun mu olsuun 🤣🤣🤣🤣

Ay küçükken böyle tekerleme söylerdik sanki
:D beğendim tekerlemeni. Sporum çok terletmiyo ama gene de gideri var, gel beraber olsun:

Eklentiler

• 20D09A55-616A-4BFF-A66F-07843C1BAE8C.webp
    20D09A55-616A-4BFF-A66F-07843C1BAE8C.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 25
Canım üzülme Rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah hiç ama hiç ümidinizi kaybetmeyin , moralini yüksek tut olacak , olur🙏🏻 :KK200:
Amin canım inşallah bizimde nasibimiz vardır bi yerden 2 aşılama 3 tüp bebek çok yıprandım bir süre tedaviye ara verip bu kez çocuk için değil kendim için kilo vereceğim CEYDOS CEYDOS ve Yawrukush Yawrukush kızacak ama hem ilaçlardan hemde 2 3 gündür sıkıntıdan kola cips yiyorum ilk itirafım gelsin yani ama bugün yeni fark ettim çok kötü beslendiğimi pazartesi iznimin bitmesini ve tekrar dönüş yapmak istiyorum Yawrukush Yawrukush ve gerçekten hepiniz ıyiki varsınız😊

Back
X