• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alinti alinca yuklendi sayfalar ss alayim okurum canim tesekkurler

Sanki arkadaslar in araasinda en zayif olan sensin gibime geldi

Biye kendi kucagina almiyor birazda

Kendini toparla canim bi dahaki sefer daha cok dua ederiz
Kucağına alsa da geri geliyo ki canım ufak değik artık 🤣 oynatırken atlıyo üstüme sıpa
Benim kizin kucuk hali. Gerci spor salonuna gidiyorum desem hala ayni. Yasi 5.
Evde yapacak olsamda ayni. Ne halde spor yapiyorum :))
Eliptiki onun yuzunden sattim. Ne zaman ustune ciksam hemen dibimde biter bende yapacagim diyip dururdu
Ay eliptiki o yüzden istemiyorum işte oysaki çok istiyorum almayı.. emzirmeyi kesebilsem belki kışın 1 saat falan bırakıp yüzmeye spor salonuna giderm belediyenin diye düşünüyorum. Olmayacak bi hayal ama olsun 😂

Kucağına alsa da geri geliyo ki canım ufak değik artık 🤣 oynatırken atlıyo üstüme sıpa

Ay eliptiki o yüzden istemiyorum işte oysaki çok istiyorum almayı.. emzirmeyi kesebilsem belki kışın 1 saat falan bırakıp yüzmeye spor salonuna giderm belediyenin diye düşünüyorum. Olmayacak bi hayal ama olsun 😂

Valla kabusdu. Ben cikmasam aklina gelmiyordu.
Simdi air bike almayi dusunuyorum. Oda sirf yapamaz diye. Cok agir bir bisiklet. Seytan bisikleti deniliyor :))
Ay ne kotuyum.
17sinde spor salonuna geciyorum yine, basliyacak Anne gitme demeler. 7 /24 dib dibe olsak. Tum gün onunla ilgilensemde yetmiyor

Hiçbir sistemım yok canım kendı kafama gore işte şunu yıyım bunu yemıyım gıbı hatam burda mı acaba. sen nasıl bı sıstem uyguluyorsun?
Ben de sistemsiz devam ettiğimde veremedim
Stres de oluyor insan öyle olunca, veremiyorsun sonra.
Aralıklı oruç ve lowcarb ile vermeye çalışıyorum
Ama senin vermen kilon az olduğu için de biraz zor olur.
Vki 23,8 baksana

Ben de sistemsiz devam ettiğimde veremedim
Stres de oluyor insan öyle olunca, veremiyorsun sonra.
Aralıklı oruç ve lowcarb ile vermeye çalışıyorum
Ama senin vermen kilon az olduğu için de biraz zor olur.
Vki 23,8 baksana
vkı 23,8 az mı demek oluyor
daha once ayca kaya lıstesıyle vermıstım aslında lıste mı yapsam kendım
lowcarp arastrayım bakalım nasıl bısey

Valla kabusdu. Ben cikmasam aklina gelmiyordu.
Simdi air bike almayi dusunuyorum. Oda sirf yapamaz diye. Cok agir bir bisiklet. Seytan bisikleti deniliyor :))
Ay ne kotuyum.
17sinde spor salonuna geciyorum yine, basliyacak Anne gitme demeler. 7 /24 dib dibe olsak. Tum gün onunla ilgilensemde yetmiyor
Btün gün evdeler canım sıkılıyolar ki. Biz bizimkine ilgi bebeği diyoruz sürekli sevdirsin ilgilenilsin istiyo. Ablamlar geldi şükür şimdi kızlarla oynuyo bide kızların ufak scooterı vardı komşunun kızınınkini istiyodu hep çok iyi oldu 🤣

pazar kahvaltısı yaptık patates kızartmalı. Benim ödülüm bitti bugün kaptanım Yawrukush Yawrukush
Kalabalıkta hüplettim 2 dilim ekmekle patatesi valla 🤣

Okadar çok kilo vermenin etkisi bence canım. Böyle bişey olağan çünkü okdar kilo vermen garipti. Ben de sabh 67,9 çıktım yarına 70 çıkarım 😂

YENİ EŞ LİSTEMİZ
1. bnnu bnnu aydingelini aydingelini
2. Yawrukush Yawrukush Yawrukush Yawrukush Begonya2 Begonya2
3. pesto26 pesto26 esmeriiim esmeriiim
4. MotivatedAlready MotivatedAlready Melek Ada Melek Ada
5. ciseak77 ciseak77 JaneRizzoli JaneRizzoli
6. B barga Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne
7. Hyperborea17 Hyperborea17 M MaviFeslegen
8. Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2

KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTA CEYDOS CEYDOS OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK :sinirli::sinirli::sinirli::KK62::KK62::KK62:

LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM :kahve:

KENDİNİZE İYİ BAKIN :rolleyes::rolleyes:

YENİ EŞ LİSTEMİZ
1. bnnu bnnu aydingelini aydingelini
2. Yawrukush Yawrukush Yawrukush Yawrukush Begonya2 Begonya2
3. pesto26 pesto26 esmeriiim esmeriiim
4. MotivatedAlready MotivatedAlready Melek Ada Melek Ada
5. ciseak77 ciseak77 JaneRizzoli JaneRizzoli
6. B barga Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne
7. Hyperborea17 Hyperborea17 M MaviFeslegen
8. Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2

KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTA CEYDOS CEYDOS OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK :sinirli::sinirli::sinirli::KK62::KK62::KK62:

LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM :kahve:

KENDİNİZE İYİ BAKIN :rolleyes::rolleyes:

selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına :p *, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar :-) elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.

sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz :-)

selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına :p *, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar :-) elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.

sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz :-)
Ben kahvaltıyı topladım makineyi çalıştırdım. Pazar var burdada ama gitmek ve gitmemek arasında kararsızım. Perşembe günü aldım alacaklarımı çünkü 🤣 ablam babamın evini toparlamaya gitti kızlar bende. Biraz sonra çocuğu uyutucam bende kestirmeyi düşünüyorum 🤣

Back
X