Hiçbir sistemım yok canım kendı kafama gore işte şunu yıyım bunu yemıyım gıbı hatam burda mı acaba. sen nasıl bı sıstem uyguluyorsun?Canım hangi sistemle vermeye çalışıyorsun? Diyetisyen listesi mi? Yoksa başka bir şey mi uyguluyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir sistemım yok canım kendı kafama gore işte şunu yıyım bunu yemıyım gıbı hatam burda mı acaba. sen nasıl bı sıstem uyguluyorsun?Canım hangi sistemle vermeye çalışıyorsun? Diyetisyen listesi mi? Yoksa başka bir şey mi uyguluyorsun?
Kucağına alsa da geri geliyo ki canım ufak değik artıkAlinti alinca yuklendi sayfalar ss alayim okurum canim tesekkurler
Sanki arkadaslar in araasinda en zayif olan sensin gibime geldi
Biye kendi kucagina almiyor birazda
Kendini toparla canim bi dahaki sefer daha cok dua ederiz
Ay eliptiki o yüzden istemiyorum işte oysaki çok istiyorum almayı.. emzirmeyi kesebilsem belki kışın 1 saat falan bırakıp yüzmeye spor salonuna giderm belediyenin diye düşünüyorum. Olmayacak bi hayal ama olsunBenim kizin kucuk hali. Gerci spor salonuna gidiyorum desem hala ayni. Yasi 5.
Evde yapacak olsamda ayni. Ne halde spor yapiyorum :))
Eliptiki onun yuzunden sattim. Ne zaman ustune ciksam hemen dibimde biter bende yapacagim diyip dururdu
Şu anlık hafta içi hafta sonu benim için çok farketmiyor okullar tatil oluncaCanimcim tesekkur ederim..
Var mi hafta sonu planin?
Kucağına alsa da geri geliyo ki canım ufak değik artıkoynatırken atlıyo üstüme sıpa
Ay eliptiki o yüzden istemiyorum işte oysaki çok istiyorum almayı.. emzirmeyi kesebilsem belki kışın 1 saat falan bırakıp yüzmeye spor salonuna giderm belediyenin diye düşünüyorum. Olmayacak bi hayal ama olsun![]()
Teşekkürler canimAlinti alinca yuklendi sayfalar ss alayim okurum canim tesekkurler
Sanki arkadaslar in araasinda en zayif olan sensin gibime geldi
Biye kendi kucagina almiyor birazda
Kendini toparla canim bi dahaki sefer daha cok dua ederiz
Vay anasini sayin seyirciler coook mutlu oldum, uzun zamandir ilkkez 1. oluyorum :))))
Tebrikler kaptanlarim![]()
dün menum
sabah lımonlu su
saat 09:30 sütlü kahve
saat 10 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın
saat 14:00 kumpır yarım
aksam tavuk ızgara salata
su 2 lt
Spor yoktu canımKumpir i ödülden mi saydin canim?
Begendim menuyu
Spor var miydi peki?
Ben de sistemsiz devam ettiğimde veremedimHiçbir sistemım yok canım kendı kafama gore işte şunu yıyım bunu yemıyım gıbı hatam burda mı acaba. sen nasıl bı sıstem uyguluyorsun?
vkı 23,8 az mı demek oluyorBen de sistemsiz devam ettiğimde veremedim
Stres de oluyor insan öyle olunca, veremiyorsun sonra.
Aralıklı oruç ve lowcarb ile vermeye çalışıyorum
Ama senin vermen kilon az olduğu için de biraz zor olur.
Vki 23,8 baksana
Btün gün evdeler canım sıkılıyolar ki. Biz bizimkine ilgi bebeği diyoruz sürekli sevdirsin ilgilenilsin istiyo. Ablamlar geldi şükür şimdi kızlarla oynuyo bide kızların ufak scooterı vardı komşunun kızınınkini istiyodu hep çok iyi olduValla kabusdu. Ben cikmasam aklina gelmiyordu.
Simdi air bike almayi dusunuyorum. Oda sirf yapamaz diye. Cok agir bir bisiklet. Seytan bisikleti deniliyor :))
Ay ne kotuyum.
17sinde spor salonuna geciyorum yine, basliyacak Anne gitme demeler. 7 /24 dib dibe olsak. Tum gün onunla ilgilensemde yetmiyor
Okadar çok kilo vermenin etkisi bence canım. Böyle bişey olağan çünkü okdar kilo vermen garipti. Ben de sabh 67,9 çıktım yarına 70 çıkarımMotivatedAlready &
pesto26 4.91
![]()
![]()
![]()
@yawrukush &ciseak77 0.90
aydingelini &
JaneRizzoli 2.42
FitFiliz & B barga 0.68
Melek Ada &
Hyperborea17 0.64
@Arrietty_
Arrietty_ &
bnnu 0.64
Begonya2 &
esmeriiim -1.1
M MaviFeslegen &Birgaripanne
Birgaripanne
Birgaripanne
Birgaripanne -2.08
oklavayı aldım kendimi dövücemmm![]()
YENİ EŞ LİSTEMİZ
1.bnnu
aydingelini
2.Yawrukush
Yawrukush
Begonya2
3.pesto26
esmeriiim
4.MotivatedAlready
Melek Ada
5.ciseak77
JaneRizzoli
6. B bargaBirgaripanne
Birgaripanne
7.Hyperborea17 M MaviFeslegen
8.Arrietty_
Arrietty_ B Beklenen2
KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTACEYDOS OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK
LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM
KENDİNİZE İYİ BAKIN![]()
Ben kahvaltıyı topladım makineyi çalıştırdım. Pazar var burdada ama gitmek ve gitmemek arasında kararsızım. Perşembe günü aldım alacaklarımı çünküselamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına*, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar
elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.
sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz![]()