• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar. Bugün gelemedim. 20 kilo domatesten sos yaptık pertim yine çok şükür 🤣

sabah: patates kızartması 1 porsiyon,3yk domates sosu. 2 dilim ekmek. 1 tk bal 1 tk tereyağ salatalık, 2 bardak çay

ara yok

akşam: 1 porsiyon kıymalı bezelye, 5minik dilim kavun

ara: 3 dilim karpuz(minik parçalar )

su: 2 lt anca olmuştur.
Spor pazara gidip 25 kilo ağırlıkta malzeme taşıdım. 5000 adım ve sürekli hareket ama telefon hepsini kaydetmiyo tabi

bnnu bnnu

Ya şu kitapta neleri yeme diyordu tam olarak:)

özetle şey diyo işte: acından öl

WhatsApp Image 2020-07-26 at 1.08.12 AM.webp

Hyperborea17 Hyperborea17 merhaba yeni eşim..
Bakalım neler başaracaz
Sabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Öğle: şeftali ve bir avuç kiraz
Akşam: 3 köfte,2 parça et,salata,ayran
Annem geldi bugün. Akşam kafeye gittik 2 bardak şekersiz çay,1 bardak limonata,bir top dondurma yedim.
Su: 1,5 lt (yeni su sipariş ettim)
Spor: 30 dk yürüdüm

İyi geceler kızlar. Bugün gelemedim. 20 kilo domatesten sos yaptık pertim yine çok şükür 🤣

sabah: patates kızartması 1 porsiyon,3yk domates sosu. 2 dilim ekmek. 1 tk bal 1 tk tereyağ salatalık, 2 bardak çay

ara yok

akşam: 1 porsiyon kıymalı bezelye, 5minik dilim kavun

ara: 3 dilim karpuz(minik parçalar )

su: 2 lt anca olmuştur.
Spor pazara gidip 25 kilo ağırlıkta malzeme taşıdım. 5000 adım ve sürekli hareket ama telefon hepsini kaydetmiyo tabi

bnnu bnnu
Canim patates kizartmasini odule sayiyorum, iyi yorulmussun bugun..

Sabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Öğle: şeftali ve bir avuç kiraz
Akşam: 3 köfte,2 parça et,salata,ayran
Annem geldi bugün. Akşam kafeye gittik 2 bardak şekersiz çay,1 bardak limonata,bir top dondurma yedim.
Su: 1,5 lt (yeni su sipariş ettim)
Spor: 30 dk yürüdüm
Odulun olmus canim dondurma ,limonata..
Anne kiz keyif yapmissiniz ne guzel :)

Keyifli okumalar diyim Baharim :)

ya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???

dsklfj teşekkür ederim.

Canim patates kizartmasini odule sayiyorum, iyi yorulmussun bugun..
Valla yoruldum kaptanım. Hatta sokağa girdiğimde kollarım iyice gitti bi adamcağız abla yardım edeyim istiyosan dedi. Sağol abi eve geldim dedim ama 1 saat ağrıdı kolum. Allahtan pazar arabası vardı olmayaydı mümkünatı olmazdı taşımamın. Ödüle sayalım. Bugün sabahki kilomu çok sevmiştim yarın fırlar sağolsun

ya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???

dsklfj teşekkür ederim.
Canim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz bir elin parmaklarini gecmiyor.
Bu sebeple bilimsel ya da arastirma kitaplarini ingilizce okumak en dogrusu oluyor.
Sapiens kitabini okumustum, yazarin yeni kitabini aldim 1-2 gun once, elimdeki bitsin heyecanla baslayacagim bu kitaba..
Bu arada bu kitabin yazariyla eger mumkun olursa tanisacagiz, soyle ki , esimin is yerinden arkadasinin kankasi imis..Tesadufun boylesi..Hatta kitaplar basilmadan bu kankada okuyuculuk vs yapmis, ayyy cok heyecanli , dinimiz,suphaneke amin :)))

Valla yoruldum kaptanım. Hatta sokağa girdiğimde kollarım iyice gitti bi adamcağız abla yardım edeyim istiyosan dedi. Sağol abi eve geldim dedim ama 1 saat ağrıdı kolum. Allahtan pazar arabası vardı olmayaydı mümkünatı olmazdı taşımamın. Ödüle sayalım. Bugün sabahki kilomu çok sevmiştim yarın fırlar sağolsun
Sirf boyle marketten -pazardan esya tasimaktan dolayi annem asansorlu eve tasindi..
Bende evin tek alisveris yapaniyimdir yillardir ama neyseki kat kat tasimiyorum posetleri, duz ayak burada evler..
Guzelce dinlen canim...

Sirf boyle marketten -pazardan esya tasimaktan dolayi annem asansorlu eve tasindi..
Bende evin tek alisveris yapaniyimdir yillardir ama neyseki kat kat tasimiyorum posetleri, duz ayak burada evler..
Guzelce dinlen canim...
Bizdede allahtan asansör var ama hafif rampa tırmanıyorum orası bitiriyo beni.
sen nasılsın kaptanım? Hafta sonun nasıl geçiyor 😊

dsklfj teşekkür ederim.
Tövbe Yarabbi o nasıl ekmek ismi :KK70:

25 kilo taşıdım deyince bir şok yaşamıştım zaten. Ben karpuzu kapı girişinden yuvarlayarak mutfağa götürüyorum 🤣
Araba varmis yine

Back
X